Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 su an en agiri olsa olsa gt80 titan olur onu yazmadik bile zaten :P
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 msi gs70 2,5kg aksesuarı ile taş çatlasın 3,3kg 1,5 yıl oldu kullanıyorum ben gayet memnunum. msi olduğu için serviside üzmedi.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 servise niye goturdun nesi boyuldu mesela
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 laptop'ı stand olmadan nasıl kullanıyorsunuz? nasıl gaming yapıyorsunuz yani?
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bingildak said: laptop'ı stand olmadan nasıl kullanıyorsunuz? nasıl gaming yapıyorsunuz yani? Stand klavye kulaklik mouse sarj derken +3-5 kilo geliyo rahat
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 burada az cok anlatiyo iste neyin ne oldugunu
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 http://www.dvhardware.net/news/2011/thermaltake_massive_23_gt.jpg stand olmadan laptop ı göz mesafesine çıkartamazsın, ekranı ne kadar ayarlarsan ayarla angle of view sıçar, boynun ağrır belli bir süre sonra
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ips olması ile alakalı değil abi, laptop ı masaya koyduğun zaman bir şey ile yükseltmezsen alçak kalıyor ekranın yüksekliği boynunun ve görüş yüksekliğine göre. laptop ekranını yukarı kaldırıp, boynunu kırarak aşağı doğru bakıyorsun. o da uzun sürede çok fena boyun ağrısı yapıyor, gaming için uygun değil. ben standla yükseltmeden oyun oynarken kullanamadım ama kullanan vardır eminim.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 abi desktop gibi saatlerce oynayacaksan desktop al zaten sdfg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Lan oyun oynuyoruz tabiki saatlerce oynayacağız. Ben zaten evde kullanırken laptop ı kasa yapıyorum. Monitöre bağlıyorum kendisi yanda soğutucu ile ekranı yarı kapalı takılıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 saatlerce oynamayacaksan neden gaming laptop alıyorsun abi asdasdasd herkes desktop alır gaming için, laptop taşınabilir diye 3 katı para veriyorsun.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bingildak said: laptop'ı stand olmadan nasıl kullanıyorsunuz? nasıl gaming yapıyorsunuz yani? ben altına üniden kalma java ve sinyal kitabımı koyuyorum, blutut mouse ve klavyem var, profit.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 saatlerce = 12 saat+ normal kullanim= up to 8 saat =P
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 kullanmaya başlayınca ihtiyacını hissedip alacaksın abi. ben gaming laptopları seviyorum. parası olan adamın kendini şımartması için en güzel araçlardan biri. fakat gaming laptop alırken şunlar olmadan adam gibi oyun oynayamazsınız: 1) stand 2) keyboard (stand üstüne koyunca built in keyboard gg oluyor) 3) mouse 4) kulaklık (ev kullanımı için monitor) bunlar essential parçalar. laptop artı adaptörü ile bunlar min. 6-7k eder. hadi incecik model aldınız 5.5 kiloya düşsün. kısa süreli yolculuklar yapıyorsanız 5.5 kilo aleti iki çantada taşımak ve bagaj veremiyor olmak büyük sıkıntı. evden çıktığın yerden, gideceğin destinasyona kadar 2 çanta taşımak zorunda kalıyorsun ve öküz gibi çökertiyor omzunu. onun dışında ısınma ve ses problemi var. yeni modellerde büyük ihtimal çok daha azdır. eski seri kartlar camış gibiydi. yine de kulaklık takmadığında oyun oynuyorsan öküz gibi fan sesi duyacaksın. o aletin içinden o sıcaklık bir şekilde çıkacak, bunun kaçarı yok. ayrıca parçaları desktop gibi değil. çok min-max ayarlarıyla build edilen aletler. en ufak problemde hemen bozulmaya başlıyor. benim desktop'da bu kadar yıldır 1 kere gpu'm yanmadı (580'ım yanmıştı lan şimdi hatırladım), alienware'da 3 defa gpu yandı. msi'da ısınma sorunum var. monster display'de sorunlar yaşadım falan falan. aldığınız aleti hangi ülkede olacaksanız orada alın yoksa garanti ve tamir ile başa çıkamazsınız. 2008 yılında, alienware ekran kartını değiştirmeye 700 dolar istedi. hiç unutmuyorum. ihtiyaç için süper aletler, gamer adamın kendini şımartması için mükemmel ama kullanışlılığı noktasında sorunlar var. bunları düşünüp alın.
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Esh said: servise niye goturdun nesi boyuldu mesela msi ların steel series klavyelerinde kronik bir problem vardı, götürdüm anakartı değiştirdiler 0 laptop gibi oldu. Amerikada aynı probleme yeni laptop veriyorlar gerçi.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Gaming laptop lol. Şaka bir yana yeni işlemcilerde hız arttırmak yerine enerji verimliliğine abandıkları için yeni nesil laptop işlemcileri baya başarılı. Ancak değişen birşey yok, Desktop'ta işlemciye ve GPU'ya elektriği köküne kadar dayayıp kullanmanın zevki ayrı.
Öne çıkan mesajlar