guncel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 genelde bir şeyi erteliyorsan ondan sonra yapacak bir şey kalmamasındandır; o işi yaptın mı bütün hevesin heyecanın bitecektir o yüzden kendine daha ileri hedefler koyman gerekiyor koyamıyorsan da ya kendini yetersiz hissetiğindendir, bu iyi bir şey gelişmeye açıksın* ya da altyapıdan dolayı yetersizsindir kötü bir şey ama çözümsüz değil *çalışacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 calisma izni olmadan calismak buyuk ceza getiriyor. sirketine basvur calisma izinini almak icin gereken islemleri hizlandirsin. bu evraklar yetkili merciye gittigi anda calisirken yakalanirsan eger durumun biraz arafta oluyor. devletin alacagi karara gore belki ceza kesilebilir. dikkatli olmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Occupational_burnout şöyle bir şeydir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 calışmayabilen çalışmasın. biz de aç kalmamak için çalışıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Okumadım ama depresyon olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 senkonun kesinlikle tedavi görmesi lazım. yine paraya bağladı ruh hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 deadwoll said: Abi niye kendimi parmaklıyorum acayip bir şey yapmak için. Bu arada ben bu sene 2-3 tane tatil yaptım, hepsinde de çok sıkıldım. Bir an önce eve döneyim diye gün saydım resmen. Evlensem mi acaba, montla sıçmak gibi bir şey olsa gerek. Tüm dertlerimi unutur, kadın dırdırından kaçmak için ofiste sabahlarım. fasdasd saknı abi bu kafayla yapma öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 çakraların kapanmmış. Sıkıntı kök çakrana. Tetikleyici pasif konumda. ha son mesajı gördüm de... Kendini parmaklamana gerek yok ama anüs ağzındaki kasları sıkıp gevşetip tekrar sıka sıka meditasyon yapman kök çakra egzersizlerinden birirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 uyuşturucu morfin filan alıp erken uyu abi. gece geç saatlere kadar uyanık kalmak insanı bozuyor. geceleyin oyun oynamak hatta yeri geldiğinde dışardan bi fast food söylemek çok keyifli oluyor. lakin yapmak istesen de düzenli bi hayatın olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Genelde düzenli uyuyorum zaten ya, ondan olduğunu sanmıyorum. En az 6-7 saat temiz uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Her şey sporu bırakman ile alakalı. Tekrar başla ve eskisinden daha yoğun olsun, bol koşmalı, terlemeli bi program yap, 3 güne kalmaz eskisinden de enerjik olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Spor yaparken de vardı da, koşu partnerim olunca bir şekilde düzeni sağlıyordum o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar