AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 selamlar ahali, burada elbet bilen olur diye açıyorum bu konuyu. biz 5-6 arkadaş şu android, iOS tabanlı kale geliştirilen saçma bir oyun oynuyoruz, oyunda satın alabileceğimiz birtakım gelişim paketleri mevcut. ancak bu paketler Çin'deki kullanıcılara 1$ iken bize 19.99$ gibi bir şey. soru şu: vpn vari programlar vasıtası ile kendimizi Çin'de gösterip bu paketleri bu fiyatlara satın alabilir miyiz? yolu yordamı nedir? beni aydınlatın, sizi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 olur sanırım ama önce senin çinde olduğuna kendin inanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 senin içinde olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 iOS icin Cin hesabu acman lazim. Cin hediye karti, Cince bilen biri ve Cin ip adresi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 oha ne dedi :< gittim ben ciddiler gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 alsanız bile yakalanırsanız muhtemelen banlanırsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 GERGE said: iOS icin Cin hesabu acman lazim. Cin hediye karti, Cince bilen biri ve Cin ip adresi lazim. oyun fb üzerinden de oynanabiliyor, PayPal ödeme metodu da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Lectre said: oha ne dedi :< gittim ben ciddiler gelebilir -de ayrılmamış, sen ayırıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ahaha fakir ios'çular. ben android'te freedom programıyla oyun içi satın alınan şeyleri bedava alıyorum. mobil oyuna para mı verilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar