AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 selamlar ahali, burada elbet bilen olur diye açıyorum bu konuyu. biz 5-6 arkadaş şu android, iOS tabanlı kale geliştirilen saçma bir oyun oynuyoruz, oyunda satın alabileceğimiz birtakım gelişim paketleri mevcut. ancak bu paketler Çin'deki kullanıcılara 1$ iken bize 19.99$ gibi bir şey. soru şu: vpn vari programlar vasıtası ile kendimizi Çin'de gösterip bu paketleri bu fiyatlara satın alabilir miyiz? yolu yordamı nedir? beni aydınlatın, sizi seviyorum.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 olur sanırım ama önce senin çinde olduğuna kendin inanman lazım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 iOS icin Cin hesabu acman lazim. Cin hediye karti, Cince bilen biri ve Cin ip adresi lazim.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 oha ne dedi :< gittim ben ciddiler gelebilir
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 alsanız bile yakalanırsanız muhtemelen banlanırsınız ya.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 GERGE said: iOS icin Cin hesabu acman lazim. Cin hediye karti, Cince bilen biri ve Cin ip adresi lazim. oyun fb üzerinden de oynanabiliyor, PayPal ödeme metodu da mevcut.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Lectre said: oha ne dedi :< gittim ben ciddiler gelebilir -de ayrılmamış, sen ayırıver.
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ahaha fakir ios'çular. ben android'te freedom programıyla oyun içi satın alınan şeyleri bedava alıyorum. mobil oyuna para mı verilir lan
Öne çıkan mesajlar