Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 niye direk öm atmıyorum acaba sdf kusura bakma dana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bir kere dilimde çıkmıştı benim. Allah belasını versin böyle acının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Drall said: hatta çocuk olsa deposilini yemişti sdf insafsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hayatımda ölüme en çok yaklaştığım an ilk deposilini yediğim andı heralde. gidiyorum galiba dedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bingildak said: Kötü beslenme en başlıca nedeni. Ozellille cips ve o tarz keskin şeyler daha fazla tetikliyor. İkincisi stress. Üçüncüsü ağız hijyeni. Eğer bu üçünü sağladığınız halde çıkıyorsa hemen doktora gidin behcet hastalığı olabilir. Bende sürekli cikardi. Son 5 yilda 3 kere fln cikti. Dedigim ilaci basinca resmen orada ne var ne yok hissiyat gidiyor. Gidene kadar rahatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aluriel said: Drall said: hatta çocuk olsa deposilini yemişti sdf insafsiz Öyle deme, boğazda kript varsa yaklaşık yüzde 70 ihtimal bakteriyeldir, ve onun da çok büyük bi yüzdesi grup a ß hemolitik streptokoktur. Bu da çocukta akut romatizmal ateş yapabilir boğaz enfeksiyonundan iki hafta sonra, 20-25ine kadar 3 haftada bi deposilin yer sonra mazallah. Hatta kalp romatizmasına dönerse ömür boyu yer. Ha ben böyle diyince ihtimal yüksek gibi oluyo ama çok düşük tabi aslında. Ama işte senin başına gelmesi ihtimali düşük, ailende falan görülmediyse iyice düşük, ama doktorun karşısına çıkma olasılığı yüksek. İstatistiğin rölativitesi işi patlatıyo doktora karşı sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ne pis insanlarsınız ya.Daha bi kere aft maft çıkmadı hiç bi yerimde pissiniz ve kokuyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ya tam bir çileye dönüştü artık, biraz daha devam ederse üçüncü gözüm açılcak. Ne su içiriyor ne uyutuyor. Günlerdir internette okumadığım, denemediğim şey kalmadı. Oralmedic bile uyguladım oraya ama o bölgeyi kuru tutmak zor olduğundan işe yaramadı, sadece 1 saat filan farklı bir acı duydum. Umarım kimsenin başına gelmez ama gelirse buraya yapacağı şeyleri yazayım. Önce ilk iş kulak burun boğazcıya gidip gümüş nitrat ile yaktırmak gerekiyor, iyileşme süresini kısaltıyormuş. Şu pastil hayat kurtarıyor, en yakın dostunuz oluyor. 30-60 dakikalık aralıklarla alıyorum. https://www.mapharma.fr/media/catalog/product/3/4/3400935436009.jpg Şu baya etkili bir ağrı kesici, 3 saatte bir almakta fayda var. http://www.eczacilar.net/wp-content/uploads/2015/02/arveles-yan-etkileri.jpg B12 eksikliğinden kaynaklandığını söylüyorlar onun b12 almak iyileşmeyi hızlandırır diye şundan aldım. En azından psikolojik olarak iyi hissettiriyor. http://www.gnc.com.tr/images_kucuk_for_excel/fd3/BIG-50-B-COMPLEX_d3e9563d076b3c83d8b3fcb44a96babc_1.jpg Durum bağışıklık sistemi ile ilgili diye de şundan kullanmaya başladım. belki çabuk geçer diye. http://www.mn.com.tr/tr/products/i/pimg_imuneks.jpg Şu spreyide aklıma geldikçe sıkıyorum. http://www.ataecza.com/image/cache/data/a%C4%9F%C4%B1z%20di%C5%9F/aftadur-700x700.jpg Son olarak oralmedic diye birşey var. Sülfrik asit içerikli bir ilaç, o aftları yakıyorsunuz çubuk ile ama uygulaması zor bir bölge olduğundan işe yaramayabilir. Gene de denemek gerekiyor, zaten birşey yapmadan duramıyorsun. http://www.botanikecza.com/images_buyuk/f6/Oralmedic-AFT-Sorunlarinda-Yardi_14606_1.jpg Sıgara içmeyin, ekşi, baharatlı, tuzlu şeylerden uzak durun, iyileşme süresini uzatıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ağrı kesici için minoset plus'ı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bu kadar ilacı kullanıyor musun cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 spray in adı "aftadur" dfseasease.. ne yaratıcı milletiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aiko said: bu kadar ilacı kullanıyor musun cidden ? Çektiğim acıyı azıcık daha azaltacak başka bir ilaç önerisi gelirse ona da başlayabilirim. Çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Kendini ya da diğer birilerini suçlamak ve buna dair öfkeli düşünceleri aklından ve azğından bir süre uzaklaştır... Çünkü suçlamak her zaman acıyı getirir... Şimdiden hızla iyileşmeni dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 http://www.centerforinquiry.net/images/blog_images/popoff_hands.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Geçmiş olsun kötü yerde çıkmış cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Surekli aft cikiyorsa baska bir hastaligin habercisi olabilir. Ilk fefa ciktiysa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Çok kral bi hastalıktır. Bu sayede 7-8 kilo vermişliğim var. Keşke nası çıktığını bulsam arada çıkartsak fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Aft acısını çekmeyen bilmez abi gerçekten. Hele şunun çıktığı yere bakarsak ötenazi tercih olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ben ağzımın içinde biyeri ısırıp yaraladığımda hep afta dönüşüyor. Bu normal birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 oral medic iyi geliyor ama çok acıtır, dayanabiliyorsan onu uygula kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 "prezervatif ile deep throat yapman daha saglikli olurdu" geyigi yapildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yapilmadi isin uzmanini bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hmm birisi gelse de yapsa ya aslinda.. koh koh koh koh diye gulerdik, guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 karadut surubu iyidir ama afti acayip yakar oyle boyle degil dans edersin atesle arinmis gibi hissedersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 pyralvex surerdi peder cars diye yakardi ama sanırım doktor yakmis yarani simdi mumkun oldugu kadar o bolgedeki dokularin onarilmasi icin sure vermek ve vucuda vitamin destegi vermek asiri sicak/soguktan da kacinman lazim yiyecek/icecekte gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar