Artariel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 http://www.amazon.com/Logitech-910-001799-M570-Wireless-Trackball/dp/B0043T7FXE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1446014048&sr=8-1&keywords=m570 üsttekini 2 day shipping beleşe gelecek şekilde 29 dolara alabiliyorum, bi tanıdık yaklaşık 9-10 senedir kullanıyor trackball, benim de elim kolum ağrır oldu. oyun haricinde mouse'a da ihtiyaç duymuyorum ama trackpoint veya touchpad yoruyor artık, sürekli el kol hareketi yapmaktan. kolay alışır mıyım ya kullanan oldu mu trackball? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 mouse yetiyorsa tek basina ne gerek var ki tragina ballina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kullandim, cok gerekli degil ama kesinlikle kotu degil. iyi mouse daha kullanisli sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 dasaaa said: kullandim, cok gerekli degil ama kesinlikle kotu degil. iyi mouse daha kullanisli sanirim mouse sadece masaüstü pcde var, genelde laptopla geziyorum ve eve anca akşamları girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Pahalı değilmiş abi, al dene. Olmadı bi hipster bulur satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben 4-5 sene falan kullandım, alışınca mousetan farkı yok sıkıntı çekmezsin. çabuk alışılıyor zaten. farkı yok derken competitive fps oynamıcaksın tabi trackball'la sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Selam, DND bile oynadım onunla :) Özellikle HTPC ile güzel oluyor; yattığım yerde göbeğimin üstünde kullanıyordum :P Alışınca çok keyifli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 3D tasarim yapanlar icin veya 3D viewer icin oldukca iyi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 anaaa lan ben deli gibi homm 3 oynuyorum, el kol sallamaktan kolum kas yapmıştı. iyi lan şimdi düşündüğüm iyi oldu yatarken eli yatağa koyup bile oynarım bunla herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 eskiden toplu mouse leri avuc icinde ters tutar bas parmak ile topunu yuvarlar cakma track ball yapardik..yatak oyunlarinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 isteki 2 bilgisayarda aynisindan var. cok guzel bir alet, arada kullaniyorum fakat mouse kullanabiliyorken cok bir geregi yok gibi. topunu cikarip oynamasi zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 DoruK said: topunu cikarip oynamasi zevkli engel olamadım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 verdim siparişi gelir iki güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 türkiye de satılmıyor muymuş ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 guncel said: türkiye de satılmıyor muymuş ilginç türkiyede ~250 lira, amazonda 29 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 so 1997 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mouse master race. Cherry micro switch söyledim G303'üme takacam Omron'un yerine. cuz Cherry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 aldım sonunda elime geçti güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bunun trackball'unun calismasi icin driver fln kurmaya ihtiyac var mi? Sirkette yetki yok bizim. Alinca patlamasin simdi, ona gore siparis vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ihtiyaç yok ama driverla acceleration key mapping cart curt ayarı yapabiliyosun. benim için takınca direkt çalıştı, sonradan kurdum utilityi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar