ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Seele said: Wishmaster said: Bi bira ısmarlarsan gelirim. Bende bi biranı içerim Kim ısmarlıyor bu biraları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ivy said: orc_lord said: Niye haftaiçi şunu haftasonuna alsanıza :) 8 Kasım Pazar. Orc sen de gel. Pardon iOS'ta ayları karıştırmışım :( Gelmeyi isterim ama o gün iki sınavım var üst üste, böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Umarım sarhoş olup saçmalamam ^^ biralar bizde hep kozalak'tan oluyor. maaşına zam aldı bu aralar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Seele said: Wishmaster said: Bi bira ısmarlarsan gelirim. Bende bi biranı içerim beleşçi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 orc_lord said: ivy said: orc_lord said: Niye haftaiçi şunu haftasonuna alsanıza :) 8 Kasım Pazar. Orc sen de gel. Pardon iOS'ta ayları karıştırmışım :( Gelmeyi isterim ama o gün iki sınavım var üst üste, böhüü :( Sınav çıkışına ayarlayalım o zaman. Orc gelmezse ben de gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben yurt disindan geliyorum turistim misafirim. benim bildigim türkler misafirperverdir. yalan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yurtdışından gelenler teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Wishmaster ile çıkarmayı yapıyoruz nazlanan gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ivy said: Sınav çıkışına ayarlayalım o zaman. Orc gelmezse ben de gelmem. Haha, kaç gibi buluşacaksınız? Yetişebilirsem gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 RamsesII said: Wishmaster ile çıkarmayı yapıyoruz nazlanan gelmesin Telperion'un ışığıyla Valinor'u aydınlatmaya geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ben uplayayım bari, birde o gün saat karmaşası olmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 upliycaktim bende :P gelin iste bari birseyler icer secimleri kutlariz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ayran için o zaman şükrü de summon oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 soğuk su içeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 cumartesi niye değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Seele said: ben yurt disindan geliyorum turistim misafirim. benim bildigim türkler misafirperverdir. yalan mi? Taksi ile aldıralım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 topiğin başında biz zaten buluşçaz dedikten 1 sayfa sonra şu gelmezse ben gelmem diyen ivy'ye yılın döneği ilan ediyorum sdfsdg. şaka maka. geçen hafta istanbuldaydım la keşke daha önce yapsaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Sparkcaster said: cumartesi niye değil bu Bilemiyorum altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 gizem hypee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 nerede buluşuluyor pazar günü bilgi vermiyonuz hiç... Cumartesi de uyardı değerlendirin bunu kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 aylardır lan party yapamıyorsunuz. 1 kız çağırınca hemen doluşmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 barbu bi dur allasen. Benim için farketmez cumartesi de olur ama Orc gelmez o zaman bence. Saati mekanı Laurelin belirleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 wcs bitmiş oluyosa gelirim yoksa gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar