dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ispanya icin turistik vize minimum kac gunde cikiyor? Araci kuruluslar yerine gidip kendim basvursam veriliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kaçıyoooo yakalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 not like that bru.. hadi ama ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sitelerinde var bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Min 3 gün. Konsolosluk sitesinde yazar kendin başvurabiliyor musun yoksa illa aracı mı lazım. Sana 2 haftada verirler tabi, aracı kurumla 3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sitede araci harici basvuru icin gereken bilgi yok. min sure bilgisi yok. expedited passport bilgisi yok. kendi almis olan var mi? araci kurulus VFS 10 is gunu diyor (ki 10 is gunu cok sacma bisi evet.) daha hizli almis olan var mi VFS uzerinden ya da kendi basvurusundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bingildak said: sitelerinde var bilgiler ozellikle yukaridaki sorular hakkinda senden yanit bekliyorum haci. cok iyi kullaniyorsun interneti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 aracı kurulış dediğin nedir? vfs üzerinden değil, direkt konsolosluğa başvurayım diyorsan öyle bir şey kalmadı. ben fahri konsolos referanslı başvuru yaptım, o da vfs üzerinden geçiyor. işlemin takibini 3rd party yaptırabilirsin bkz turizm ajansları veya kendin başvurabilirsin. sitesindeki bilgiler esas alman gereken bilgiler. o bilgiler dışında burada yazılan bir şeyi baz alarak işlem yaparsan göt olman baya olası. http://www.vfsglobal.com/spain/turkey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sure 10 is gunu olarak kalarak beni boka surukler. 10is gununden kisa surede alan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 idata da 15 gün süre veriyor. bana 3. arkadaşıma 4.iş gününde falan pasaportunuz hazır gelin alın dediler ama. hani yerse şansını deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 :) sagol. kesinlikle gidip deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ispanya hizli vize verenlerden en yavasi cek+isvicre sanirim schengen icinde ben 3-4 gun icinde almistim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bi de aciliyet dilekçesi diye bir husus varmış sen bilimmilim bişeylerle uğraşıyosun sanırım gezin de onla ilgiliyse hani konferans bişey varsa o yola başvurabilirsin yok eğer turistikse bilemicem hastalık ilaç kaza vs. durumlarında yazdırıyoruz demişti bana görevli memure, ben de durumum keyfi olduğundan efendi olup olsun yazayım nolcak canım demediydim. - - - hazır vize vb. konularla ilgisi bilgisi olana rastlama durumu varken ben de soru sorayım 21.12'de bitiyo vizem alamanya'dayım şimdi kursa gidiyom, kurs da 18.12'de bitiyor. bitince bi hafta 10 gün gezeyim diyodum önce hüsrana uğradım sonra aklıma şu geldi: tam 21.12'de çıkıp Belgrad vs. bizden vize istemeyen bir balkan şehrine geçip orda takılsam biraz ve öyle memlekete dönüş yapsam. Oluyo mu? benim mantığıma göre pürüzsüz şukela bir fikir ama bürokrasinin sağı solu belli olmuyor ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 turistik amacli ya. arkadaslar orada olacaklar. ben de gidisimi onlara cakistirmak istiyorum. cunku onlarla konusmam cok muhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 baska ulkeye vize alip ispanya'ya girsem peki sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 genelde çıkartıyorlar, schengeni hangi ülkeden aldıysan ilk ondan girmen faydana olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 olmaz ama gercekci olmasa da mantikli sebep lazim. finlandiya'dan alip cek cumhuriyetine/almanya'ya falan gitmistim, 'biraz gezip otobusle gecicem finlandiya'ya yhaaa' demistim gumrukte eyw vermislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bilet buraya daha uygundu fırsat bilip 1-2 günlüğüne sizin ülkenizi de gezmiş olurum dedim dersin gayet şirin bi sebep bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 boşver ispanyayı italyaya gidek senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kendime yanit veriyorum.. uff 3gundur bi suru yerle, calisanla gorustukten sonra. X ulkesine vize alip Y ulkesinden girersem ve geri donusu de Y'den yaparsam sorun oluyor. soyle daha sonra X ulkesinden vize alacagim zaman sorun oluyor. kredi gecmisi gibi bi Schengen Gecmisi olusturuluyormus. Ispanya vizesi 2haftadan once verilmiyor, arada istisnalar olabilir elbette. ama genellikle 10is gunu sonra veriyorlar. Italya-Fransa-Portekiz-Macaristan hizli vize servis ediyor. Araliktan sonra Fransa 48saat icinde teslim vize servisi baslatacak. ole.. ben de bi sekilde cozecegim isalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ben ispanyadan vize alıp çek cumhuriyetinden girip, çekten çıktım. sonra gittim yine ispanya aldım, ispanyaya girdim. sorun olmadı. ama riskli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hah, sorun olmuyor ama bunun gibi bi iki kere daha yaparsan sikintili duruma giriyormussun. almanya-isvicre kesin sorun cikartiyormus vs vs. bi suru sacmalik. abi dunyanin her yerinden vize al, schengen alma gibi bi durum var sanirim. simdi vukuatli nufus kaydi mi ne istiyorlarmis.. son iki aydir boyle bir geyik de varmis. ne bileyim cok manasiz. caba/performans orani epik dusuk geliyor su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 schengen uygulaması en degrading şey olabilir seyahat konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 saymadım ama herhalde benim 20'den fazla schengen'im var. üzerime mal var, borsada hisse senedim var, bankada param var. hafta sonu ispanyaya gidip para harcayacağım diyorum. hala onun bunun çocukları bana avrupa birliğine kaçak girmeye çalışan mülteci muamalesi yapıyorlar. gerçekten tiksindim artık avrupadan da schengenden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ne yazik ki.. cok garip degil mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar