TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi izledim. ve hector salamanca'nın neden o hale geldiğini anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 TheRiverBelow said: işmedim :( ben içiyorum ve paticikte denk geldiğim en güzel topiklerden biri. Her post da ufkum biraz daha genişledi. Sanki paticikte garbage bölümün de değilim de kafa dengi genç bilim adamları konferansındayım. Herkes cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 rakamlarla ben birsey yapamam da..matematikcilere saygi duyuyorum adamlar sayilari sanat haline getirip cok alakasiz seyleri test etmek icin kullaniyorlar..tani istatistigi gectim elemanlar sosyal olaylarin ekonominin degisik olaylari olabilirligini etkilerini vs simule etmeye calisiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Dragonfire said: bilim ve tekniğe açabilirsin bunu matematikçi arkadaşlar ilgilenecek şimdi ama ben harold'un matematik dersi videosunu bekliyorum şimdi burada. Hadi kim yapıştıracak önce. Quel-Thul said: mandatoir https://www.youtube.com/watch?v=4RldHTtd3O8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sierpinski ucgeni var bi de ona da bak riverbelow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bu çek keyifli, aksan daetkiyi güçlendiriyor. http://www.youtube.com/watch?v=NPoj8lk9Fo4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 pi sayisi tek basina onemli degil, neleri yapabilecegin onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Her evde olmalı bu küçük kitap (bende var diye söylüyorum) http://www.idefix.com/kitap/pi-coskusu-david-blatner/tanim.asp?sid=X027S4UTMC8CCFD7W6QC#urunelestirileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 pascalnouman said: sierpinski ucgeni var bi de ona da bak riverbelow panpa ben üçgenlere doğuştan hastayım, var mı bildiğin böyle değişik üçgenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 30-60-90 en tercih edilenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben hep bilindik üçgenleri biliyom mesela bi esnaf lokantasında üçgenlemişliğim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 O nasıl bi espri abi, uykumu kaçırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 0ne tier cevap verdim sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 video ya ithafen sunu da magazinsel bir geyik olarak ekleyim. daha once yazdıgım uzere pi sayısı asla tekrar etmeyen dizilerden olusuyor. bu da kabaca su anlama geliyor; eger binary/hex koduna donusturme gibi bir işlem yaparsak pi sayısı icinde su ana kadar dunyaya gelmiş her canlının dna dizilimi, 7 yasında aldıgın bisikletin markası, ilk yiyistigin kızın ismi gibi şeyler var, hepimiz icin gecerli bunlar şlsdhkşlsdfh. ilginc de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 kuantum evrenindeki pi sayısını düşünün birde şaka lan düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 onu nasil dusuncez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 baya cahilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bu sorunun cevabı için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 "nutella yerim" said: TheRiverBelow said: "çember" diye bişey olmadığı, çizilemediği için mi pikseller kare? hayatta herşey köşeli mi yani şimdi? köşeliden ziyade, aslında basitce acıklamak gerekirse; matematigin en temel aksiyomlarından biri "nokta" tanımı. 2 noktayı birleştiren şeye de dogru diyoruz, işte napıyorsan bu farklı nokta ve dogruların çeşitli kombinasyonları ile yapıyoruz. üniversitede programlama dersi alan varsa şöyle bir örnekle açıklayayım. bilgisayara çemberi anlatmanız gerekiyor, nasıl anlatırsınız ? yani bir çember çiz diye en baştan mikroişlemci programlayan adam siz olsanız bunu nasıl yapardınız ? böyle düşünün noktanın tanımı yok panpa Euclid şöyle diyor: The description of a point, “that which has no part,” indicates that Euclid will be treating a point as having no width, length, or breadth, but as an indivisible location. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 "nutella yerim" said: video ya ithafen sunu da magazinsel bir geyik olarak ekleyim. daha once yazdıgım uzere pi sayısı asla tekrar etmeyen dizilerden olusuyor. bu da kabaca su anlama geliyor; eger binary/hex koduna donusturme gibi bir işlem yaparsak pi sayısı icinde su ana kadar dunyaya gelmiş her canlının dna dizilimi, 7 yasında aldıgın bisikletin markası, ilk yiyistigin kızın ismi gibi şeyler var, hepimiz icin gecerli bunlar şlsdhkşlsdfh. ilginc de mio zaman yaşam bi simülasyon ve de algoritması pi gibi bişey olabiliyo mu? oto pilot gibi. yazan adam mesela YEŞİL düğmeye basıp START ı veriyor, ondan sonra dünya PI üzerinden kendi kendine işliyor. mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 pi çok iyi, çok manyak, çok deli bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 TheRiverBelow said: "nutella yerim" said: video ya ithafen sunu da magazinsel bir geyik olarak ekleyim. daha once yazdıgım uzere pi sayısı asla tekrar etmeyen dizilerden olusuyor. bu da kabaca su anlama geliyor; eger binary/hex koduna donusturme gibi bir işlem yaparsak pi sayısı icinde su ana kadar dunyaya gelmiş her canlının dna dizilimi, 7 yasında aldıgın bisikletin markası, ilk yiyistigin kızın ismi gibi şeyler var, hepimiz icin gecerli bunlar şlsdhkşlsdfh. ilginc de mio zaman yaşam bi simülasyon ve de algoritması pi gibi bişey olabiliyo mu? oto pilot gibi. yazan adam mesela YEŞİL düğmeye basıp START ı veriyor, ondan sonra dünya PI üzerinden kendi kendine işliyor. mümkün müdür? Pi bir sudur, iç iç kudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 evrenin checksumi pi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 tekrar etmeme ihtimali teorik olarak mümkün mü peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 tekrar edip etmediğini de bilmiyoruz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar