eldin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 selam herkese kermit sayesinde bende geldim kendisi cafeden arkadaş oluyo beraber lineage fln takılıyoz kendisiyle burda inşallah lineage2 , war3, sc ile ilgili bl bol konuşuruz hadin görüşürüz ben level kasmaya :) Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoşgeldin :) iyi eğlenceler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoş geldin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoş geldin...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Alıntıla
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ho$come..ho$come..[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoşbuyurmuşşun[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 herzlich willkommen[signature][hline]!!!Usual Suspects!!! Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sende hoşgeldin...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla
robinson Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoş gelmişen aybalam[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Alıntıla
trapt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: sadbutTrue, 21 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki: herzlich willkommen +1 :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hoşgeldin[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ [b]KO Ares Server - Orc Rogue Alıntıla
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 merak ediyom eğer madalya sistemi olmasaydı yeni gelenlerde 25k yerine kaç msj olurdu :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çok az. çoook az . çok çok az :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Alıntıla
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hosgeldinn...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 wtp[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hoşgeldn..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gururluyum madalyam var ama hoşgeldin mesajım çok az :D dur dur hoşgeldin :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) [Bu mesaj tunch tarafından 22 Ocak 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hoşgeldin![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu adam hoşgeldi delidir kendisi ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hoşgeldin.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siluon level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok bu adama hoşgeldin felan adam hasta benim bilgisayara oturuyo[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hoşgeldin kolay gele:)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.