Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xhamster dul gül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

benimde facebookta fake bir hesap var. Arada girip egleniyorum. Birkac haftadır girmemistim topic i görünce aklıma geldi.

tüm mesajları açıp okusam daha ne cevherler çıkar kimbilir
Mesaj tarihi:
"Seni altımda kıvrandırmak istiyorum" u anlarım da (best pickup line ever), selamın aleykümle nereye gitmek istiyor acaba arkadaş?

Bide reel fiyat ne lan? Nominal fiyatı da mı var asdaahafd

Bu insanlar akpye oy vermeseler sevişebileceklerini anladığında sanırım dünyanın en modern ülkesi olacağız.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

"amaç bi arkadaşımı rahatsız eden biri vardı, yorum atcaktık siteye dulum beni arayın diye. ama sadece 5 dakikada hiç bi şey yapmadan olusan izdihamı gorunce vazgeçtik."

aa dur insanları kekliyim diye girmedik yani. okuma yazman yok ilkokul 1desin heralde bonec. bunları aştığımızı sanıyordum.

daha da sağlam girişirim de sana teytey bonec, kücücük bir clitoris esprisine bozulup forumu bıraktığın için bebe gibi daha 2 yıl önce, bi şey yazıp forumu bırakmanı falan istemiyorum simdi. seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta.

ne açıklama yapıyosun dallamaya ya. bu adam ELEKTRİK SÜPÜRGESİ falan diye topik açıp 20 sayfa yazı yazan adam. her oyunun ilk 10 dakikasını oynayıp 45 sayfa oyunla alakalı yazılar yazan adam falan.
bonek ne abi?
Mesaj tarihi:
axedice said:

"Seni altımda kıvrandırmak istiyorum" u anlarım da (best pickup line ever), selamın aleykümle nereye gitmek istiyor acaba arkadaş?

Bide reel fiyat ne lan? Nominal fiyatı da mı var asdaahafd

Bu insanlar akpye oy vermeseler sevişebileceklerini anladığında sanırım dünyanın en modern ülkesi olacağız.

Ole olmiyor be o

http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/07/umut-sarikaya-ilk-anarsistler.jpg
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

moriarty said:

"amaç bi arkadaşımı rahatsız eden biri vardı, yorum atcaktık siteye dulum beni arayın diye. ama sadece 5 dakikada hiç bi şey yapmadan olusan izdihamı gorunce vazgeçtik."

aa dur insanları kekliyim diye girmedik yani. okuma yazman yok ilkokul 1desin heralde bonec. bunları aştığımızı sanıyordum.

daha da sağlam girişirim de sana teytey bonec, kücücük bir clitoris esprisine bozulup forumu bıraktığın için bebe gibi daha 2 yıl önce, bi şey yazıp forumu bırakmanı falan istemiyorum simdi. seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta.

ne açıklama yapıyosun dallamaya ya. bu adam ELEKTRİK SÜPÜRGESİ falan diye topik açıp 20 sayfa yazı yazan adam. her oyunun ilk 10 dakikasını oynayıp 45 sayfa oyunla alakalı yazılar yazan adam falan.
bonek ne abi?

abi ankaradaki evde olsam bonecle ilgili elimde bi caps duruyodu da böyle günler için screenshotunu almıştım şimdi yanımdaki bilgde yok ya ahasdf.
Mesaj tarihi:
asjhgdhjasgdjh doktor edasıyla nasıl da düzeltmiş "vajinusmus oldunuz" diye

Bu insanlar yolda sokakta nasıl gidiyor ilk gördükleri hatun kişiye saldırmadan çok ilginç ya ahahah
Mesaj tarihi:
Bizim çocuklara hatun face profili açtırıyorum. Web sitesi falan filan reklamlarını yaparlar diye.

Mini etekli bir kız resmi koyuyorlar sabah 10 da açılan hesabın gece 10 da 5.000 + arkadaşı oluyor.

Adam cevap atıyor biriyle danga geçmişler ben erkeğim olm s*ktir git yazıyo adama.

Yok değilsindir inanmam o resimdeki erkek olamaz yazıyor.

Bide açılan kız profili resmi maksimum 23, 24 yaşında.

60 yaşındaki adamlar neler yazıyor ya hiç utanmıyorlar. Vallaha kızların facede işi çok zor.

gelen mesajların %90 ı selam yazmadan çük pipi resmi gönderiyor direk
  • Yeni Oluştur...