Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty said: seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta. Nerede lan onlar?
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 benimde facebookta fake bir hesap var. Arada girip egleniyorum. Birkac haftadır girmemistim topic i görünce aklıma geldi. tüm mesajları açıp okusam daha ne cevherler çıkar kimbilir
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 "Seni altımda kıvrandırmak istiyorum" u anlarım da (best pickup line ever), selamın aleykümle nereye gitmek istiyor acaba arkadaş? Bide reel fiyat ne lan? Nominal fiyatı da mı var asdaahafd Bu insanlar akpye oy vermeseler sevişebileceklerini anladığında sanırım dünyanın en modern ülkesi olacağız.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 reel fiyat kurban bayrami oncesi yuksek fiyattan pre-order yapilan urunun bayramin 3. gunu geldigi fiyattir.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=5423
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty said: "amaç bi arkadaşımı rahatsız eden biri vardı, yorum atcaktık siteye dulum beni arayın diye. ama sadece 5 dakikada hiç bi şey yapmadan olusan izdihamı gorunce vazgeçtik." aa dur insanları kekliyim diye girmedik yani. okuma yazman yok ilkokul 1desin heralde bonec. bunları aştığımızı sanıyordum. daha da sağlam girişirim de sana teytey bonec, kücücük bir clitoris esprisine bozulup forumu bıraktığın için bebe gibi daha 2 yıl önce, bi şey yazıp forumu bırakmanı falan istemiyorum simdi. seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta. ne açıklama yapıyosun dallamaya ya. bu adam ELEKTRİK SÜPÜRGESİ falan diye topik açıp 20 sayfa yazı yazan adam. her oyunun ilk 10 dakikasını oynayıp 45 sayfa oyunla alakalı yazılar yazan adam falan. bonek ne abi?
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 axedice said: "Seni altımda kıvrandırmak istiyorum" u anlarım da (best pickup line ever), selamın aleykümle nereye gitmek istiyor acaba arkadaş? Bide reel fiyat ne lan? Nominal fiyatı da mı var asdaahafd Bu insanlar akpye oy vermeseler sevişebileceklerini anladığında sanırım dünyanın en modern ülkesi olacağız. Ole olmiyor be o http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/07/umut-sarikaya-ilk-anarsistler.jpg
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Liebe said: olm yok mu yeni güzel mesajlar? abi girmedim hiç bu topici açtıgım geceden beri korkuyorum şimdi yıkmışlardır orayı
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Vingthor said: moriarty said: "amaç bi arkadaşımı rahatsız eden biri vardı, yorum atcaktık siteye dulum beni arayın diye. ama sadece 5 dakikada hiç bi şey yapmadan olusan izdihamı gorunce vazgeçtik." aa dur insanları kekliyim diye girmedik yani. okuma yazman yok ilkokul 1desin heralde bonec. bunları aştığımızı sanıyordum. daha da sağlam girişirim de sana teytey bonec, kücücük bir clitoris esprisine bozulup forumu bıraktığın için bebe gibi daha 2 yıl önce, bi şey yazıp forumu bırakmanı falan istemiyorum simdi. seni de adam yerine koyup okuyanlar var sonuçta. ne açıklama yapıyosun dallamaya ya. bu adam ELEKTRİK SÜPÜRGESİ falan diye topik açıp 20 sayfa yazı yazan adam. her oyunun ilk 10 dakikasını oynayıp 45 sayfa oyunla alakalı yazılar yazan adam falan. bonek ne abi? abi ankaradaki evde olsam bonecle ilgili elimde bi caps duruyodu da böyle günler için screenshotunu almıştım şimdi yanımdaki bilgde yok ya ahasdf.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 girer girmez acc a zaten ekrandan bole beyaz bisiler filan gelir sana dogru 3d..
Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty pls devam ya dsf bu arada https://www.youtube.com/watch?v=1qMdptftf34
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bunun 17 dakkalık olanı baya iyiydi LÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜ diye inleyen adamın aha bu http://www.youtube.com/watch?v=0LwV8L_ktS8
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 adamları hiç bi şey durdurmuyo lan. http://i.hizliresim.com/48aELp.png
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 VACİNİCMUÇ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 asjhgdhjasgdjh doktor edasıyla nasıl da düzeltmiş "vajinusmus oldunuz" diye Bu insanlar yolda sokakta nasıl gidiyor ilk gördükleri hatun kişiye saldırmadan çok ilginç ya ahahah
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Nekro said: pazarlık yapmaya çalışanlar var sdfsd ahahah...kurtarmaz demiş yaaaa...
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty said: bunun 17 dakkalık olanı baya iyiydi LÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜ diye inleyen adamın aha bu http://www.youtube.com/watch?v=0LwV8L_ktS8 15:42 WTF
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 LLÜÜLLÜÜLÜLÜÜLLÜLÜLÜLÜLÜLÜÜLÜÜLLÜÜLÜLÜÜLLÜLÜÜLLÜLÜ
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 uyku kalmadi gulmekten o derece thumbs up
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bizim çocuklara hatun face profili açtırıyorum. Web sitesi falan filan reklamlarını yaparlar diye. Mini etekli bir kız resmi koyuyorlar sabah 10 da açılan hesabın gece 10 da 5.000 + arkadaşı oluyor. Adam cevap atıyor biriyle danga geçmişler ben erkeğim olm s*ktir git yazıyo adama. Yok değilsindir inanmam o resimdeki erkek olamaz yazıyor. Bide açılan kız profili resmi maksimum 23, 24 yaşında. 60 yaşındaki adamlar neler yazıyor ya hiç utanmıyorlar. Vallaha kızların facede işi çok zor. gelen mesajların %90 ı selam yazmadan çük pipi resmi gönderiyor direk
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 adam ne guzel kadin gibi konusuyo lan.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 moriarty said: LLÜÜLLÜÜLÜLÜÜLLÜLÜLÜLÜLÜLÜÜLÜÜLLÜÜLÜLÜÜLLÜLÜÜLLÜLÜ inanılmazdı ya
Öne çıkan mesajlar