ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Yoksa bıraktın mı o işleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ༼ つ ◕_◕ ༽つ PRAISE THE BOOTY ༼ つ ◕_◕ ༽つ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 kuddusiyle noyzura nın kapışması harikaymış yanlız iki anormal yüksek egonun girdiği kimyasal reaksyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 "Trollük ile süper bir adam olmak arasında inci bir çizgi var." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 di said: ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben... Yeter Noyan biktik cidden ya. Nasi bi ego, nasi bi tatmin manyakligi bu. Ben demeden yazdigin post yok nerdeyse. Seni de anlıyorum di hani toplumda bireysellik o kadar sindirilmiş durumda ki "ben" kelimesine alerjin oluşmuş... Bireyselliğe , farklılığa , özgülüğe bu kadar alerjik düzeyde nefret edilen bir asimilasyon toplumunda "ben" kelimesi sihirli bir güce sahip... Niye bu kadar rahatsız oluyorsun onu kendi içinde bir sorgulada belki kendi içinde önemini gösteremediğin bir "ben" çığlıklarıdır... En nihayetinde ben sadece bir başka sen ... Ha burada "ben" yazınca tatmin olduğumu, zevke geldiğimi , ego manyaklığı falan olduğunu gerçekten düşünüyorsan kendi egon farkında olduğundan çok daha yaralı ve kanıyor.. Beni boşver sen kendini toparla lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Bireysellik != narsisistik kişilik bozukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 basketbol bölümünde bir konuya yazmıştı şurada https://forum.paticik.com/read.php?30,8200095,8435008#msg-8435008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 İnsan kişisele acar bir topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 ad3m said: Six pack çıktı mı noyan? Bi ara kasıyordun hatırladım bak. Çıkardım bi ara fakat spordan değil , danstan ve zayıflamadan çıktı. Vucud geliştirme federasyonundan Fitness Antrenörlüğü eğitimine başlıyorum bu ay. Eylül gibi de LvL-Up belgeseline başlıyorum.. Bütün vucudu komple bitkisel besinlerle epic tier'e çıkarmak niyetim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 güzel güzel... elinde bi meslek, bişi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Valthon said: Bireysellik != narsisistik kişilik bozukluğu Özür dilerim süper kişilikleriniz arasında çok bozuk kalıyorum da... Her hangi bir konuda bir post attığıdam 10-30 hadsiz bir anda saldırmasa ben de bu kadar sert bir dile geçmem.. Gösterdiğiniz muamelenin karşılığını alıyorsunuz... AYrıca bu kadar sevesliyseniz internetten hiç görmediğiniz kişilere psikolojik tanılar koymaya cidden harcanıyorsunuz forum kenarlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 senko said: güzel güzel... elinde bi meslek, bişi olsun Evet şuan LvL-Up bireysel seanslarında mental , duygusal ve spiritüel antrönörlülüğün yanına fiziksel antrönörlük eklersem mantıklı bir hamle olacak... Hani şahsen hiç umrumda değildi herhangi bir sertifikamın olması fakat federasyondan sporla alacağım belgeler en azından belgesel sürecim çok işe yarayacağı gibi... Seanslarda zaten hali hazırda basit dövüş sanatları trickleri öğretiyordum ve formunu kaybetmiş olan kişilerin formlarını toparlaması için motive ediyordum .. Şimdi dileyenlere fitness antrönörlüğü ile ekstra hizmet kapsamımı genişletmiş olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konu çarpıtarak bi yere ulaşamazsın. Hayatta başarılar sana, madem forum köşelerinde harcanmayı eziyorsun burada işin ne? Çek git soytarılıklarını başka yerde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Aruzyon said: ad3m said: Six pack çıktı mı noyan? Bi ara kasıyordun hatırladım bak. Çıkardım bi ara fakat spordan değil , danstan ve zayıflamadan çıktı. Vucud geliştirme federasyonundan Fitness Antrenörlüğü eğitimine başlıyorum bu ay. Eylül gibi de LvL-Up belgeseline başlıyorum.. Bütün vucudu komple bitkisel besinlerle epic tier'e çıkarmak niyetim.. Epic tierdan kasıt nedir? Bi goal body foto atsana. ayrıca bitkisel ne ya bi adana yemeden yaşamak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Aruzyon said: ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben senin alerjin olusmus ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ... OK. Hadi Noyan git burdan. Ya da dur kitleyeyim su gerzek topiklerini, sonrasinda bakalim herhangi bir konuda herhangi faydali bir yorumun olacak mi gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar