Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web sitesi projesi hakkında öneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya herkes, her konuda bilgi olacak diye bir şey yok ama soruna yanıt verebilen veriyor zaten, onun dışında meraklı soranlar olabilir, yorum yapan olabilir, hemen savunmaya geçip elinde kürekle dalmanın manası yok. böyle ufak tefek şeylere sinir yapmaya gerek yok, tolere edilmeyecek seviyede değil. ilgili olanı ciddiye alırsın, diğerleri alakasız ve sende "sanane lan" yanıtı uyandırıyorsa, görmezden gelir geçersin. forum bu, X e bastığında kapanıyor.
Mesaj tarihi:
xlaidehlevar said:

bütçem sınırsız battı mı?

zzzzZZZZZAAAAAA eziğe gel beş paraları yok adam tutacak ama gururuna yediremediği için bütçem var ayağı çekmiş.

Beyler para toplayıp şu fakire 250 liralık sitelerden falan yaptıralım ya. Atın 3-5 bişeyler nasiplensin
Mesaj tarihi:
sınırsız bütçe ama wordpress, sequo yardımcı olur gerçi o konuda o da dert değil. Web yazılımcısı değilsen bi başına beceremezsin, bilgi gizliliği açısından bazı şeyleri paylaşmayabilirsin ama güvenliksiz site kurup o bilgileri oraya yerleştirdiğin an zaten gg.
web yazılım donanımın varsa zaten burada böyle bir soru sormazsın.
blog mu yazacaksın, ürünmü tanıtacaksın, doğrudan satışmı olacak?
hepsiburada gibi olacak ama küçüğü?
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahlaksız teklif geldi hemen, ben öğrenir ne olduğunu söylerim size.

http://i.imgur.com/JU9j2aI.jpg

Geliyorum. Neresi?

dönerleri unutma giderken. ayran da al yanına
Mesaj tarihi:
adam bütçem sınırsız diyor sonra hangi hosting diyor.

adam tut diyoruz özel swingers diyor.

bütçem sınırsız battı mı diyor

http://www.youtube.com/watch?v=-3ZocuMkEio

ekliyor ve kaçıyorum
Mesaj tarihi:
Ben anladim sizi de... Zaten bu tarz projelerde oyle sinirsiz butceye gerekfilan yok ha diyorsan ki reklam bascaz ona olur.

Ama ilkasamada sinirsiz butce icin nekadar ziyaretciniz var bi onu olcmek lazim.

Mesela ben bi tv kanali projemizde Akamai kullandim ama nezaman anlik 1000 online i gorunce... Ondan oncesi yillik 3000$ lik butceydi

Proje ozel kendiniz cikmak istiyorsunuz ok ama birazdaha bilgi lazim yonlendirmek icin.
Mesaj tarihi:
Editor said:

Ben anladim sizi de... Zaten bu tarz projelerde oyle sinirsiz butceye gerekfilan yok ha diyorsan ki reklam bascaz ona olur.

Ama ilkasamada sinirsiz butce icin nekadar ziyaretciniz var bi onu olcmek lazim.

Mesela ben bi tv kanali projemizde Akamai kullandim ama nezaman anlik 1000 online i gorunce... Ondan oncesi yillik 3000$ lik butceydi

Proje ozel kendiniz cikmak istiyorsunuz ok ama birazdaha bilgi lazim yonlendirmek icin.

Tahminimiz, tabi sitenin başarısına göre, 30.000 civarı aylık hit ve en az 1500 kullanıcı kayıt bekliyoruz. Bu rakam şuan uzun araştırma sonrası elde ettiğimiz bir rakam. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ilk taslaklarımızı wordpress + ruby + mysql + 1-2 servis firması ile yapmaya çalışacağız gibi gözüküyor. Fikirler için di' ye teşekkür ederim. Zaten Mart'ta ki fuar ve patent sonuçlanmasından sonrası taslakların tamamını dediğiniz gibi iyi bir kadroyu bünyemize dahil edip devam edeceğiz.
Mesaj tarihi:
xlaidehlevar said:

Tahminimiz, tabi sitenin başarısına göre, 30.000 civarı aylık hit ve en az 1500 kullanıcı kayıt bekliyoruz. Bu rakam şuan uzun araştırma sonrası elde ettiğimiz bir rakam. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ilk taslaklarımızı wordpress + ruby + mysql + 1-2 servis firması ile yapmaya çalışacağız gibi gözüküyor. Fikirler için di' ye teşekkür ederim. Zaten Mart'ta ki fuar ve patent sonuçlanmasından sonrası taslakların tamamını dediğiniz gibi iyi bir kadroyu bünyemize dahil edip devam edeceğiz.

Yani gayet mantıklı seçim olur ama günlük 1000 hit içinde extra servis gereksiz olur.

Ama mesela hadi VPS ile çözdünüz olayları ve diyelim interaktif bişiler yapacaksanız ki mesela twitterda bi duyuru yapıp milleti çektiniz aynı anda ... Tabi bunun için yetersiz kalır.

Hizmet konusunda danışmak isterseniz skype tan devam edebiliriz.
Forum genelinin aksine Kurumsal hizmet vermekteyim. Sizede yardımcı olmak isterim ;)
  • Yeni Oluştur...