Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 BATTI MI BÜTÇEMİZİN SINIRSIZ OLMASI?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ya herkes, her konuda bilgi olacak diye bir şey yok ama soruna yanıt verebilen veriyor zaten, onun dışında meraklı soranlar olabilir, yorum yapan olabilir, hemen savunmaya geçip elinde kürekle dalmanın manası yok. böyle ufak tefek şeylere sinir yapmaya gerek yok, tolere edilmeyecek seviyede değil. ilgili olanı ciddiye alırsın, diğerleri alakasız ve sende "sanane lan" yanıtı uyandırıyorsa, görmezden gelir geçersin. forum bu, X e bastığında kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 xlaidehlevar said: bütçem sınırsız battı mı? zzzzZZZZZAAAAAA eziğe gel beş paraları yok adam tutacak ama gururuna yediremediği için bütçem var ayağı çekmiş. Beyler para toplayıp şu fakire 250 liralık sitelerden falan yaptıralım ya. Atın 3-5 bişeyler nasiplensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bunun karnı da açtır şimdi ağzı kokuyordur. Aslında önce lahmacun falan söyleyelim ya yazıktır ayranla yesin. Phahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 lahmacun olmaz ya tavuk dönere alışkındır bunun bünyesi şimdi farklı bişey yiyince sıkıntı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iyisinden bir woocommerce teması satın alıp verelim, atın üç beş. zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 imam excelin basinda hazir bekliyor. ya ben bu elemani baska bir konudan hatirliyorum yine, atarlaniyodu saga sola. genel tutumu buymus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 sınırsız bütçe ama wordpress, sequo yardımcı olur gerçi o konuda o da dert değil. Web yazılımcısı değilsen bi başına beceremezsin, bilgi gizliliği açısından bazı şeyleri paylaşmayabilirsin ama güvenliksiz site kurup o bilgileri oraya yerleştirdiğin an zaten gg. web yazılım donanımın varsa zaten burada böyle bir soru sormazsın. blog mu yazacaksın, ürünmü tanıtacaksın, doğrudan satışmı olacak? hepsiburada gibi olacak ama küçüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 swingerlara toy satacaklarmış, ondan NDA istiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 şu siteyi kullanabilirsiniz işe başlamak için. siteye her tıklamanızda farklı bir startup üretiyor. bol bol fikir var. http://tiffzhang.com/startup/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Ahlaksız teklif geldi hemen, ben öğrenir ne olduğunu söylerim size. http://i.imgur.com/JU9j2aI.jpg Geliyorum. Neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Seni mahkemeye verince görürsün ahlaksız teklifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 axedice said: Ahlaksız teklif geldi hemen, ben öğrenir ne olduğunu söylerim size. http://i.imgur.com/JU9j2aI.jpg Geliyorum. Neresi? dönerleri unutma giderken. ayran da al yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 eheh adamın rage çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 adam bütçem sınırsız diyor sonra hangi hosting diyor. adam tut diyoruz özel swingers diyor. bütçem sınırsız battı mı diyor http://www.youtube.com/watch?v=-3ZocuMkEio ekliyor ve kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 forum dışına yaptırılmıştır teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 mahoolmez said: forum dışına yaptırılmıştır teşekkürler Aluriel said: BATTI MI BÜTÇEMİZİN SINIRSIZ OLMASI?!!! Çok güldüm ya şu ikisine ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Ben anladim sizi de... Zaten bu tarz projelerde oyle sinirsiz butceye gerekfilan yok ha diyorsan ki reklam bascaz ona olur. Ama ilkasamada sinirsiz butce icin nekadar ziyaretciniz var bi onu olcmek lazim. Mesela ben bi tv kanali projemizde Akamai kullandim ama nezaman anlik 1000 online i gorunce... Ondan oncesi yillik 3000$ lik butceydi Proje ozel kendiniz cikmak istiyorsunuz ok ama birazdaha bilgi lazim yonlendirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Editor said: Ben anladim sizi de... Zaten bu tarz projelerde oyle sinirsiz butceye gerekfilan yok ha diyorsan ki reklam bascaz ona olur. Ama ilkasamada sinirsiz butce icin nekadar ziyaretciniz var bi onu olcmek lazim. Mesela ben bi tv kanali projemizde Akamai kullandim ama nezaman anlik 1000 online i gorunce... Ondan oncesi yillik 3000$ lik butceydi Proje ozel kendiniz cikmak istiyorsunuz ok ama birazdaha bilgi lazim yonlendirmek icin. Tahminimiz, tabi sitenin başarısına göre, 30.000 civarı aylık hit ve en az 1500 kullanıcı kayıt bekliyoruz. Bu rakam şuan uzun araştırma sonrası elde ettiğimiz bir rakam. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ilk taslaklarımızı wordpress + ruby + mysql + 1-2 servis firması ile yapmaya çalışacağız gibi gözüküyor. Fikirler için di' ye teşekkür ederim. Zaten Mart'ta ki fuar ve patent sonuçlanmasından sonrası taslakların tamamını dediğiniz gibi iyi bir kadroyu bünyemize dahil edip devam edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 mahoolmez said: forum dışına yaptırılmıştır teşekkürler AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 OMO BOTCOM SINIRSIZ BOTTO MO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 yeter abi asdasd üzerine gitmeyin adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 xlaidehlevar said: Tahminimiz, tabi sitenin başarısına göre, 30.000 civarı aylık hit ve en az 1500 kullanıcı kayıt bekliyoruz. Bu rakam şuan uzun araştırma sonrası elde ettiğimiz bir rakam. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ilk taslaklarımızı wordpress + ruby + mysql + 1-2 servis firması ile yapmaya çalışacağız gibi gözüküyor. Fikirler için di' ye teşekkür ederim. Zaten Mart'ta ki fuar ve patent sonuçlanmasından sonrası taslakların tamamını dediğiniz gibi iyi bir kadroyu bünyemize dahil edip devam edeceğiz. Yani gayet mantıklı seçim olur ama günlük 1000 hit içinde extra servis gereksiz olur. Ama mesela hadi VPS ile çözdünüz olayları ve diyelim interaktif bişiler yapacaksanız ki mesela twitterda bi duyuru yapıp milleti çektiniz aynı anda ... Tabi bunun için yetersiz kalır. Hizmet konusunda danışmak isterseniz skype tan devam edebiliriz. Forum genelinin aksine Kurumsal hizmet vermekteyim. Sizede yardımcı olmak isterim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 hahahaha ulan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Editor said: Forum genelinin aksine Kurumsal hizmet vermekteyim. Sizede yardımcı olmak isterim ;) http://i.imgur.com/lZA1n2o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar