Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik sigara tavsiyesi


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Nikotini günlük sigaradan aldığın miktara göre ayarlayıp hazırlıyorsun likiti karışımını. Önemli olan e-sigaranın nikotin bağımlılığını engellemediği sadece sigara içerken nikotin yanında yanma sonucu aldığın birçok ek zararlı maddenin olmaması.
Sonuçta e-sigara normal sigara ihtiyacını keser ama nikotin alışkanlığını kesmez eğer planlı olarak azaltarak zamanla 0 nikotinli likit kullanmayacaksan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ABD ve Kanada'da satılan ürünler çok kaliteli. Gerçekten keyif alınıyor ama TR'ye gelen ürünlerin çoğu çin malı ve kalitesiz. İmkanınız varsa greensmoke, social-lites gibi ürünleri getirtin.

Ben de almıştım birisi starter pack(red kiwi), öbürü daha ortalama bir e sigara(joyetech eroll) ama bir süre sonra likit akıtması, parçalarının işlerliğini yitirmesi gibi birçok sorun var ve hiç önermiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kartuşlu falan tripler çok geride kaldı bir çok yeni ürün çıktı çıkmaya da devam ediyor.

Eğer başlangıç yapıcam diyorsan ŞU ürünü tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, aroma ve cloud chase konusunda tatmin edecektir. Sana da tavsiye ederim.

Verdiğim linkteki ürünü alacak olursan eğer, niyetin ciddi ciddi başlamaksa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsen likit bulma konusunda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

İşe yaramıyor diyen arkadaşları cloud chasing için davet ediyorum :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

yani 3 kere denemiş olman bir şey ifade etmiyor.

e-cig'den çok kartuşa dikkat et:
aldığın kartuşta nikotin olması lazım, ve senin içtiğin sigaraya yakın olsa daha rahat edersin. boş bile içmiş olabilirsin :)


3 kere denemekten kastım 3 farklı sigara tabi ki. 3 fırt çektiğim şey hakkında da yorum yapacak halim yok, o kadarını düşünürsünüz diye tahmin ettim.

Yok abi hepsini denedim, nikotinli, nikotinsizi, bilmem kaç şeyli pilleri falan. Bir süre idare ediyor işte, sonra sıkıyor adamı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben sigarayi birakmak istemiyorum.
Bu vesileyle azaltmak istiyorum.
Ben parliament night icen bi adamım eee malum gunduz paso ofisteyim aksamlari evde falan.
Evdede sigara icmiyorum anca balkon.
Alman ya da abd markasi su ekranlilar var baya opsiyonlu falan. Oyle bisi ariyorum. Kalinca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara baya abartmıştım bütün resistansından fitiline kadar hepsini kendim yapıyordum hatta likit için 0 nikotinli sıvı falan almıştım eczaneden sonra bi anda bıktım daha doğrusu sigaraya geri döndüm ondan sonra abartısız koca bir kutu likit cihaz ip tel vs attım çöpe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...