xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Özellikle Alman markasindan tavsiye edebileceginiz hangileri var ? Bir de bu zamazingolar kapali alan ve havalimanlari vsde artik kullaniliyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 TR'de satışı da yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Hadi ya. İnternette millet patir patir satinca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 3 kere denemiş birisi olarak h iç bir işe yaramadığını garanti edebilirim. ilk çıktığında bizim müdür uçakta bile içmişti fakat şimdi sigara ile aynı statüde. yasada falan yeri var mı bilmiyorum da göreceğin muamele öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yani 3 kere denemiş olman bir şey ifade etmiyor. e-cig'den çok kartuşa dikkat et: aldığın kartuşta nikotin olması lazım, ve senin içtiğin sigaraya yakın olsa daha rahat edersin. boş bile içmiş olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Nikotini günlük sigaradan aldığın miktara göre ayarlayıp hazırlıyorsun likiti karışımını. Önemli olan e-sigaranın nikotin bağımlılığını engellemediği sadece sigara içerken nikotin yanında yanma sonucu aldığın birçok ek zararlı maddenin olmaması. Sonuçta e-sigara normal sigara ihtiyacını keser ama nikotin alışkanlığını kesmez eğer planlı olarak azaltarak zamanla 0 nikotinli likit kullanmayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ABD ve Kanada'da satılan ürünler çok kaliteli. Gerçekten keyif alınıyor ama TR'ye gelen ürünlerin çoğu çin malı ve kalitesiz. İmkanınız varsa greensmoke, social-lites gibi ürünleri getirtin. Ben de almıştım birisi starter pack(red kiwi), öbürü daha ortalama bir e sigara(joyetech eroll) ama bir süre sonra likit akıtması, parçalarının işlerliğini yitirmesi gibi birçok sorun var ve hiç önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Keyfinize uygun güzel ve kaliteli likiti düzenli temin edebiliyorsanız başlayın yoksa noname likitler kullanarak sağlığınıza ciddi zarar verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 nikotinsiz likit takilin..zaten sonra da birakirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 adam marka sormuş yine e-cig tartışılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Kartuşlu falan tripler çok geride kaldı bir çok yeni ürün çıktı çıkmaya da devam ediyor. Eğer başlangıç yapıcam diyorsan ŞU ürünü tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, aroma ve cloud chase konusunda tatmin edecektir. Sana da tavsiye ederim. Verdiğim linkteki ürünü alacak olursan eğer, niyetin ciddi ciddi başlamaksa özel mesaj yoluyla ulaşabilirsen likit bulma konusunda da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İşe yaramıyor diyen arkadaşları cloud chasing için davet ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Goering said: yani 3 kere denemiş olman bir şey ifade etmiyor. e-cig'den çok kartuşa dikkat et: aldığın kartuşta nikotin olması lazım, ve senin içtiğin sigaraya yakın olsa daha rahat edersin. boş bile içmiş olabilirsin :) 3 kere denemekten kastım 3 farklı sigara tabi ki. 3 fırt çektiğim şey hakkında da yorum yapacak halim yok, o kadarını düşünürsünüz diye tahmin ettim. Yok abi hepsini denedim, nikotinli, nikotinsizi, bilmem kaç şeyli pilleri falan. Bir süre idare ediyor işte, sonra sıkıyor adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ya ben sigarayi birakmak istemiyorum. Bu vesileyle azaltmak istiyorum. Ben parliament night icen bi adamım eee malum gunduz paso ofisteyim aksamlari evde falan. Evdede sigara icmiyorum anca balkon. Alman ya da abd markasi su ekranlilar var baya opsiyonlu falan. Oyle bisi ariyorum. Kalinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Vaporizer ile bu farkli seyler dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 red kiwi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 nargileye basla..yeteri kadar kalin..istemedigin kadar aromali dumanli filan..ekran yok onu da cam hazneye bakarak gecirebilirsin..zaten balkonda iciyormussun .tam keyif olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 whiplashe öm attım sallmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 hooka mi..ben bile dusundum de coluk cocuk var evde..tatilde 1 kez onlerinde ictim de 1.5 sene kadar ayda 3-4 kez konu gundeme geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 http://imgur.com/amu2r9r http://imgur.com/xlXh7F6 Bana bundan hediye ettilerdi. Epeyde guzel. Abd mali. Ama bi sigaralik bisey diyemediniz. @Killer abi, ben Rusyadayim simdi baktim omye. Zor olur o is varsa marka tavsiyen bakalim yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 O ne yav öyle :P daha narin bi tane bulamadın mı yani direk 220ye bağla daha ufak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ne bilim magazada dogum gununde hediye ettilerdi :) fdsfsf moskova sokaklarinda arabada fena karizmatik oluyo ama fdgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bi ara baya abartmıştım bütün resistansından fitiline kadar hepsini kendim yapıyordum hatta likit için 0 nikotinli sıvı falan almıştım eczaneden sonra bi anda bıktım daha doğrusu sigaraya geri döndüm ondan sonra abartısız koca bir kutu likit cihaz ip tel vs attım çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 xwhiplashx said: http://imgur.com/amu2r9r http://imgur.com/xlXh7F6 Bana bundan hediye ettilerdi. Epeyde guzel. Abd mali. Ama bi sigaralik bisey diyemediniz. @Killer abi, ben Rusyadayim simdi baktim omye. Zor olur o is varsa marka tavsiyen bakalim yav ? abi o sigara degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Harbi sigara değil. e nargile. Starbuzz da dünyanın en kaliteli nargile tütüncüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Şunu şöyle bırakıyım da. https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=e-sigara%20ve%20kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar