26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 NelerOgrendik.com Yeni fikirlerle yeni projeler yapılmaya tam gaz devam ediliyor. Bu sitede güzel bir fikir ile oluşmuş. Öğrendiklerinizi, nasıl öğrendiğinizi, ne zaman öğrendiğinizi yazabildiğiniz gibi diğer yazılanlarıda görebiliyorsunuz. İster itiraflarınızı, ister konuşmayı öğrendiğiniz zamanı yazabilirsiniz. Ayrıca rastlanmamış anketler ve bir de tartışma alanına sahip. Eğlenceli vakitler geçirebilmek için bence hoş bir site. edit: url'yi tıklanabilir yaptım. [signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm [Bu mesaj 26ee140 tarafından 23 Aralık 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ilginç bir çalışma olmuş. insanlar bu fikirleri nereden buluyorsa artık :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 101) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 imkanı yok ben düşünemezdim. Ama açıkçası beğendim siteyi fikir de çok hoş Ayrıca benim gibi üşenenleri buradan aliim : http://www.nelerogrendik.com/[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 cidden çok hoş. fikir güzel, tasarım güzel, uygulama güzel zaten daha da bişi kalmıyor =) had hayırlı olsun[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Çok özgün bir düşünce[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 niye açılmıyor site[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: forgiver, 23 Aralık 2004 22:50 tarihinde demiş ki: niye açılmıyor site Site bazen görüntülenemeye biliniyor. Bir kaç kere yenilerseniz açılacaktır..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khthelegend Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 :) görmedim bu postu gittim bi de ben açtım Allahım ya :D tabi bunu patikeşler direk farkediyo . neyse iyi gecelr.[signature][hline]Dolu dolu sevdalar gözlerimde Gönlümde dolanırsın hep o halinle Uçuşuyor saçların yaralanmış kalbime Yine sensin tek çâre şu zavallı halime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Daha iyi bir hosting firmasına ihtiyaçları var :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pis reklamcı eno :D site güzel çok hoşuma gitti ancak anket mozilla uyumsuz. mozilla uyumlu site istiyoruz :) ie ile denedim, siteye her girişimizde tekrar login olmamız gerekiyor. bunu düzeltebilirsen sevinirim. bir de bazı yazılanlar çok hoşuma gitti zuxxi havası var, umarım böyle devam eder. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 fikir güzel, uygumala güzel. süper bi site bence, sıkılınca vakit geçirilebilinecek bi yer. görünüşünü de beğendim baya.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 güzel bir site olmuş gerçekten.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Site maalesef bazı zamanlarda görüntülenemiyor. Onun dışında süper olduğu kesin :) , örneğin şuanda görüntülenemiyor ama birazdan gelir sanırım. host biraz problemli galiba :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khthelegend Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ankara mersin hattında genel bakım ayağına ipler gitmiş, telekom sağolsun.[signature][hline]Dolu dolu sevdalar gözlerimde Gönlümde dolanırsın hep o halinle Uçuşuyor saçların yaralanmış kalbime Yine sensin tek çâre şu zavallı halime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 NelerÖğrendik.com Site hostu ile olan bağzı problemler nedeniyle maalesef bir süre kapalı kaldı. Fakat sonunda tekrar ulaşılabilir durumda. Herkesi bekliyoruz[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tasarım cidden çok hoş bu template fln değil dimi şimdik saflığımdan yararlanıp dalga geçmeyin :p ama çok hoş cidden başarılar[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Template deniliyor ingilizcede :=) hazır mı, elle mi yapılmış bilmiyorum, yapanlara sormak lazım. ama site tasarım olarak, içerik olarak gerçekten iyi bence[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Fikir olarak çok hoş cidden başarılı bir iş bizede anca kutlamak ve başarıların devamını dilemek kalır.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 güzel bir site fikir olarakta değişik.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khthelegend Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Router yanarsa sonuçları böyle oluyor demek ki :) Herneyse sıkmayalım canımızı herkesi tekrar bekliyorum. (hatır icabı :) Teşekkürler diyim.[signature][hline]Dolu dolu sevdalar gözlerimde Gönlümde dolanırsın hep o halinle Uçuşuyor saçların yaralanmış kalbime Yine sensin tek çâre şu zavallı halime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tekrar üye olduk tekrar yazıyoz :) hayırlı olsun ne diyelim[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yeni keşfettim. hoş bi site[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gerçekten güzel farklı bir çalışma hll.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Çekmecede kaşık aradiğimda kaşık, bıçak aradiğimda bıçak, çatal aradığımda çatal bulamadığımı; çekmeceyi kandırıp kaşık alıcam diyerek çatal için açtığımda ise hiç bir işe yaramadığını öğrendim... bunu çk beyendim:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 baya bir üyesi var :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar