Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartman kapısı açılır açılmaz içeri doluşan kediler.


guernica

Öne çıkan mesajlar

6-7 tane kedi var böyle, apartmanın bahçesinde takılıyorlar, 4 tanesi 1 yaşında bile değil daha, diğerleri yetişkin. Kuru mama ile besliyorum ben bunları uzun zamandır. Önceden yapmıyorlardı ama artık sabah apartmanın kapısı açılır açılmaz içeri dalıyor 1-2 tanesi. Dışarı çıkartıcam diye uğraşıyorum. Apartman 4 katlı, 4 daire, diğerleri ses etmiyordu ama bunlar içeri dalmaya başladıklarından beri rahatsız oluyorlardır diye tahmin ediyorum. Napsam da bu hıyartoların kapı açılır açılmaz içeri dalmasını engellesem?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bendekiler öyle değil.
justin bieberin kulisten çıkmasını bekleyen ergen kız çocukları gibiler, kapının dibinde nöbet tutuyorlar resmen. içeriden ses gelir gelmez bir miyavlamaya başlıyorlar ki mahalle ayağa kalkıyor. önceleri bahçede bir yerlerde yatarlardı, ben çıkınca da her zaman bunların yemeğini verdiğim yere gidip beklerlerdi.
sorun bunlardan kurtulup dışarı çıkabilmek değil, kapıyı açınca içeri doluşmaları. yem çuvalını dışarıda bir yerlere koysam, mamanın kokusundan dolayı içeri dalıyor olabilirler mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim apartmanda da besleyen bir kadın var. İçeri girmiyorlar ama çok ilginç bir kedi var.

Gece okuldan dönünce 11.30-12 gibi filan. Bir kedi, hep aynı noktada(kapının hep aynı noktasında) durup, kapıdan içeri bakiyor. Birşey de yok hayır. hareket etmiyor. Ben geliyorum. Sallamıyorum. Çok rahatsız edersem bi kafa çevirip bakip, tekrar içeri bakmaya devam ediyor. Hüzünlü hüzünlü böyle.

Sürekli öyle, kaç defa gördüm bu şekilde. Noldu acaba. Rakı alıp gidicem bir gece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bahçede baktıklarım hala yabani lan analarıda öyle.

geçen hafta 30cm lik yere zorla çıkarken şimdi ağaç dallarında geziyorlar acayip atik ve yabaniler hatta boyumun yetişdiği bir daldaydı bi tanesi bi dokunuyum dedim bildiğin diğer dala ışınlandı pezemenk dokundurtmadı daha hiç biri..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı !
Kedileri bahçenizden uzak tutun

Bahçenizi korumak istiyorsanız, kedilerin toprağı eşelemesini kahve telvesi kullamarak sağlayabilirsiniz.Bunun için kahve telvesini portakal ya da limon kabukları ile karıştırarak, bitkilerin altına yayın. Bu karşımın kokusu kedileri bahçenizden uzak tutacaktır.

fazla şımartma.2012 de 3 yavru kedi vardı evin etrafında. sabah akşam bir şeyler veriyorduk.kışın da barıacak yer ayarladım.2013 te 3x4 yavru yaptılar oldu mu 15 tane.doyurduk besledik vs dış kapıyı açar açmaz 15 kedi dalıyorlardı içeri 12 tanesi zaten yavru sıkı ise yetiş topla :). gel gör ki teke teker hastalanmaya başladılar bir çoğunun gözleri çapaklanmaya ve kapanmaya başladı damla merhem mi lösyonmu ne cacıksa vs aldık ama bir yere kadar sonra 1 ana hariç hepsini barınağa yolladık.analardan biri 15-20 gün sonra o kdar yol teperek geri geldi. yukarıda da dediğim gibi fazla şımartla bizimkiler artık her şeyi yemiyor. kavurma pizza lahmacun kaşar vs şey istiyorlar sadece :)

gönderdiğim yavru kedilerden birini daha barınağa bırakır bırakmaz ziyaretçilerden biri almış bir gözü mavi değieri griydi /kedileri götüren abi söyledi/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...