nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Belediye sagolsun nasıl bir tümsek yaptıysa, malzemesi zaman içinde aşınmış, bombeli kısım gitmiş tamamiyle sivri bir üçgen olmuş, çok yavaş girmim fakat geçerken çat diye bir ses geldi, arabalardan anlamam pek, ilk arabam zaten alalı da çok olmuyor. altı şu durumda, bu kırılan plastik kısım ne ? ne kadara yaptırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 araba eski ise salla gitsin. ilk araba günahi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 2007 model vw polo, 2. el aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 tümseğin de fotosu lazım :) bence egzos borusunu kontrol ettir yerinden çıktıysa ses yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 tümsek bildigin ücgen abi, amk nasıl aşındıysa direk bildigin ücgen. sesi duyduktan sonra indim arabadan, tümsege söyle bir baktım ve yaşadığım ülkeye küfrettim, nasıl bir belediye böyle bir tümsegi onarmaz diye. vurduktan sonra bi 20 km kullandım, şehirlerarası yoldaydım, bi anormallik sezmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yeni sayilir araba. göster tamirciye. kaca tutar falan de. maddi durum vs iyiyse yaptir. sadece görüntü kirliligi varsa bana göre kalabilirde. ha ilerde satarken problem olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Taban korumasına benziyor ama uzaktan görmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 şimdi o plastik parcanın tam olarak görevi ne ? ne kadara patlar tahmini ? bu arada bölge sol arka tekerin hemen önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 bibok olmamız sıkma canını, o plastik korumanın zaten birşeyden korudugu yok arabanın. Maksat kapatsın kotu görüntüyü... Yan sanayi bir yerde yaptirirsin sinirini bozuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Araba altında koruma kapağı gibi bişi mi oluyor acaba artık? Benim külüstürde yok böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 kötü görüntü + çizilme,sıyrığı engeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ne kadara yaparlar ? plastik oldugundan kaynak vs. olmaz sanırım, zaten kopan parcayı da almadım sinirlenip, yolda kaldı. o plastik in komple degismesi gerekecek, o da vw pololara özel boyutlarda üretilen bir plastiktir herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 söktür plastiği komple bi zift attır tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 git sağ tarafı da vurdur, satarken sıkıntı cıkmaz bunlarda böyle dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 oha çok fena ya sürtme değil o bildiğin tümsek almış götürmüş arabanın altını hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 karteri vs seken taslardan korumak ıcın oluyor o plastık kapak,arabanın modelıne uygun cıkma bır tane al,tahmınen 30-40 a alırsın.herhangi bir tamırcı monte eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 hiç bişey olmaz kullan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Selam, Aracın yan marşipiyelini kırmışsın gibi. Görsellik ve bazı kablo/boruların korunması amacıyla konuyor. Buraya sor istersen: http://www.oto2000.com/ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 geçmiş olsun barış abi yağmur çamurda iş görüyor o kırılan yerler. maddi anlamda sIkIşIK değilsen bi servise götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 eyw uygun bi zamanımda gotureyim bari hala kufrediyorum belediyeye, ulan öyle tümsek mi olur, 5km hızla gectim yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar