Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabanın altını tümseğe vurdum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Belediye sagolsun nasıl bir tümsek yaptıysa, malzemesi zaman içinde aşınmış, bombeli kısım gitmiş tamamiyle sivri bir üçgen olmuş, çok yavaş girmim fakat geçerken çat diye bir ses geldi, arabalardan anlamam pek, ilk arabam zaten alalı da çok olmuyor.

altı şu durumda, bu kırılan plastik kısım ne ? ne kadara yaptırırım ?

Mesaj tarihi:
tümsek bildigin ücgen abi, amk nasıl aşındıysa direk bildigin ücgen. sesi duyduktan sonra indim arabadan, tümsege söyle bir baktım ve yaşadığım ülkeye küfrettim, nasıl bir belediye böyle bir tümsegi onarmaz diye.

vurduktan sonra bi 20 km kullandım, şehirlerarası yoldaydım, bi anormallik sezmedim
Mesaj tarihi:
yeni sayilir araba. göster tamirciye. kaca tutar falan de. maddi durum vs iyiyse yaptir. sadece görüntü kirliligi varsa bana göre kalabilirde. ha ilerde satarken problem olur tabi.
Mesaj tarihi:
ne kadara yaparlar ?

plastik oldugundan kaynak vs. olmaz sanırım, zaten kopan parcayı da almadım sinirlenip, yolda kaldı.

o plastik in komple degismesi gerekecek, o da vw pololara özel boyutlarda üretilen bir plastiktir herhalde ?
Mesaj tarihi:
karteri vs seken taslardan korumak ıcın oluyor o plastık kapak,arabanın modelıne uygun cıkma bır tane al,tahmınen 30-40 a alırsın.herhangi bir tamırcı monte eder
  • Yeni Oluştur...