Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bingildak said: eşşşş monitorle ilgili dön banaaaa kutunu boşalt abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 şimdi ilk makineden geriye sıvı soğutma, kasa, gpu, 4tb hdd, ses kartı, klavye, blue condenser mic kaldı. dac ve headphone da duruyo. 2. pc de duruyo mu gitti mi ben de bilmiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 4tb hdd external mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 internal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ikinci el bobrek ve kolon varsa (temiz) talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Esh başkan bana hep mezun olunca harcanacak paralar örnekliyosun, çok üzülüyorum sdf Bu arada kulaklığın ve dac'ın fiyatı ne ya, cidden fiyatı ne çok merak ediyorum. Öm at bari kimseye söylemicem söz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Esh said: şimdi ilk makineden geriye sıvı soğutma, kasa, gpu, 4tb hdd, ses kartı, klavye, blue condenser mic kaldı. dac ve headphone da duruyo. 2. pc de duruyo mu gitti mi ben de bilmiyorum sdfg ya özür dilerim ben alıcam demiştim şeyapamadım hala karar veremedim. çünkü bi iş çıkar gibi oldu ehliyet istediler. ehliyete de para verirsem artık ilim kemiğim sikilecek o yüzden onlardan haber beklerkene kaldım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bi biz ehliyeti gec aldik anasini satim zaten, simdiki bebeler 18ine girip aliyolar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi ben nefret ediyorum arabadan ve araba kullanmaktan. satışçı işi olmasa yine almam sırf iş için alıcam ehliyet yoksa lamborcinim olsa sürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 4tb hdd kaç para düşünüyorsun tanesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 gitti heralde ikincisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sağlık olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 biraz daha karıştırdım, elimde bir adet vertex 2 ssd var 120 lik Logitech T650 touchpad var bi tane 500 lük external bi tane 250 lik external var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Selam, Bir de A5+ kumandası olsa gerek elinde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 var tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bir tane de Marshall Major kulaklık cıktı depodan. yalnız kutusunda saklamama rağmen, sanırsam zaman aşımından dolayı kulaklık süngerinin üzerindeki deri hafif soyulmuş. ebayde 5$ sünger. iyi bi headphone isteyen kaçırmasın 150 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ssdler ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 120 lik olanı 120 liraya veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Laptop mu onu sormayi unuttum 2.5 sa ver aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cigabayti 1 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kzpmaza said: Laptop mu onu sormayi unuttum 2.5 sa ver aliyim ssdlerin hepsi 2.5 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Evde yok yok bu arada :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bir tane de Linksys PLSK400 powerline adaptor cikti. Bodruma alip kullanamamistim. Dolayisiyla sifir denebilir. 100 liraya birakicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Adaptor derken iki adaptoru var. cikis adaptoru 4lu router Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Selam, Ben biraz daha bekliyeyim... belki başka şeyler de çıkar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar