monoscope Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Merhaba, Hdp artuklu (kim bilir neresi) uzun zamandır sms spamliyor bana. En son bi sms atmış isim soyisim vermemiş sayın sandık kurulu uyesi lutfen gelip belgelerinizi alınız imzalayınız diye. Sonuna da sms almak istemiyorsanız bir link vermişler. Abi artuklu neresi onu bile bilmiyorum bu smsin gercekligi varmidir ? Ysk sitesine girdim kontrol edebilecegim bir yer bulamadım. Ne yapmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 artuklular vardi ya ne guzel diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 molotofu kap git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ne kavgalar çıkıcak akp sağlam teşkilatlanıyor.. ölüm falan bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ölüm dedim şimdi benide tutukalmasınlar baya kavgalar sonucu ölüm bile olabilir diyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Partiyi arayıp bir yanlışlık olduğunu belirtebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Llama said: ölüm dedim şimdi benide tutukalmasınlar baya kavgalar sonucu ölüm bile olabilir diyim bari kıvırtan llama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 he bu arada bişey yapmana gerek yok, görev kağıdı ikamet adresine geliyor ki çoktan açıklanmış olması gerekiyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 lama nın dans etmesi hipnoz gibi takılı kalıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Güzel R cektin kardes. gözlerimden kan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ben sandık kurulu üyesi falan olmak istemedim istemiyorum inşallah spamdir sazan.avi'dir. bu arada. bana sadece seçmen kağıdı geldi. internetten kontrol edebileceğim bir yer yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 https://tr.wikipedia.org/wiki/Artuklu,_Mardin kanka molotovun hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bi de hdp yani, devlet direk fişlemiştir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Artuklunun belediye esbaskaninin ismi Sevinc Bozan abi. Kulture islemis artik yasananlar mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Olm direk Suriye sınırıymıs direk. Direk öldün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 banada kağıt gelmedi ama internetten nerden oy kullancam gözüküyo. kağıdıda bizim gerizekalı beyinsiz orospu muhtara sordum dağıtıma çıkmıştır dedi. gerizekalı karı ya nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 asdfsadf muhtara saydirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Makul süphe oluşmuş, aldıralim arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Gecmis olsun artik teroristsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ben artukluluyum demeye alıştır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sandık müşahididir o. Dandik bir kart veriyorlar sende bütün gün sandık başında bekliyorsun. Partili sandık kurulu üyesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Hayir benim anlamadigim boyle bi muhabbeti hic istemedim onu hayatimda 100 km yakinina bile gitmedigim biryerle ilgili bana kafalarina gore boyle birseyi nasil ittiriyorlar hic gercekci gelmiyor spamdir diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abicim allah rızası icin yannıs anamada kafan hic mi calısmıyor ne ittiricekler yannıs yazmıslardır adını yada telefonunu ara aadamları cok rahatsız olduysan ben değilim hewal de olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Abi sandık görevlisi isen partili görevlisi var mi hedepenin bilmiyom ama YSK tarafından atanmış görevli isen hemen YSK yı ara da bıldır yapmayacağını. Seçim suçları var çünkü boşuna sıkıntıya girme. Ara YSK yı, görevli olup olmadığını sor onlar bilgi veriyorlar olmadı en yakın ilçe seçim müdürlüğüne git oradan sor ama ihmal etme bak kesin sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 YSK görevi SMS ile mi tebliğ ediyor ki ? Tebligat şeklinde yazı gönderirlerdi bence. 1 Kasım'a az kaldı, bu pazartesi ara öğren bu işin detayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar