kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 konusu yok heralde dün oynamaya başladım da baya sardı beni belki sevenler vardır bu tarz. dışarda radrasyon var sıgınakta hayatta kalmaya çalışıyosunuz ailenizle. arada maske falan takıp dışarıya çıkıyosunuz, evleri istasyonları falan araştırıp geri dönüyorsunuz öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 This War of Mine tarzında bayağı güzel bi oyun. Maskesiz kalınca o evdeki çaresizlik beni benden alıyor. Dipnot: Baştaki karakterlerden büyükleri mutlaka biri Troubled diğerini de Athlete yapın, zekiler çocuklar kalsın. Acayip işe yarıyor dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 aynen ben ilk defa oynamaya başladım baktım aile yapıyoruz(ben tek kişi sanmıştım) hepsini farklı yaptım herifi güçlü çocugu zeki falan iyi oluyo. gerçi kavga etmiyorum hiç ya onun yerine trade yapıyorum, siz istemeden kimse saldırmıyo size en fazla kaçıp biraz hasarla yırtıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konusunu aciyonuz madem, link'ini, gameplay video'sunu falan da koyun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 bu devleri delorean'la 1985'e taşıyıp orada bırakmak lazım ki tükensin bu grafik modası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 link yok, oynamak istedim oynayamadim. evden cikamadim onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Sam said: bu devleri delorean'la 1985'e taşıyıp orada bırakmak lazım ki tükensin bu grafik modası. aynen. dedim nedir bakayim, tam ekranda gozlerim cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 95 gün oldu ama evde sadece çocuk var şu an dışardan biri gelse de alsam diyorum sadece trade için geliyorlar normal zamanda isterim gelmezler 6 kişi gedi hiçbiri katılmak istemedi trade yapmak istedi. bug filan mı bu acaba arabanın da 2 parçasını buldum tekrar başlamak istemiyorum.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 oyun bitti her şeyi yaptım, aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 EA bitmiş, 1.5 update'i gelmiş ve indirime girmiş steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Kanuni said: Sam said: bu devleri delorean'la 1985'e taşıyıp orada bırakmak lazım ki tükensin bu grafik modası. aynen. dedim nedir bakayim, tam ekranda gozlerim cikti. Her sey 3d mi olsun nedir derdiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 3d değil de bi Rimworld tier olsa yeter ya. Bıkkınlık geldi artık pikselden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 1-2 gundur bunu oynuyorumda zoom in yapmadan da oynaniyor baya piksel falan cok dert olmuyor bence, full screen oynamiyorum, oyun guzel, 90 gun civarina geldim, crafting table son upgrade ve recycle aletini yapinca easy mode a geciyor gerci biraz ama level atlatmasi, upgradeleri questler falan oynaniyor. binalara item respawn suresi 5 gun. ozellikle karavan tamiri ve yeni sifir haritaya gitme guzel olmus ustelik aileye yeni akraba katiliyor boyle yapinca, 5 kisi oluyor default, heralde bir daha yolculuk yapinca 1 kisi daha gelecek? pet olarak da balik alin:o <-- birde oda ve merdivenler bir kere konunca kaldirilamiyor ona gore yerlestirin. merdivenler yer kapliyor cunku. 50. gunden sonra factionlar cikmaya basliyor haritada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 2. oyun 4 gune cikiyor: https://store.steampowered.com/app/1289380/Sheltered_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar