bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 arkadaşlar bu sabahtan beri 2-3 snliğine ağ bağlantı zımbırtısı üzerine sarı ikon sonra kırmızı ikon çıkıyor. o sırada browser "network changed" - "connection lost" gibi hatalar dönüyor. modemde veya kabloda bir değişiklik falan yapmadık. driver'ı da değiştirmedim. adaptörün driver'ı öncekine döndürdüm, güncelle dedim (en günceliymiş ztn) hiçbiri çözüm olmadı. sıklıkta değişkenlik oluyor, bazen 5 dk olmuyor, bazen 1 dk'da 5 kere oluyor. ne sebep olur bu ızdıraba? ps. dns veya vpn yok, iş yeri.
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ttnet'te bana da olmuştu aradım şuan hattınızla ilgili problem var demişleri, arıza kaydı açtım ilgilendiler veya ilgilenmediler 2 gün içinde çözüldü.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 3 kişi bağlanıyor aynı ağa wireless ile (ben ethernet) onlarda bu sorun yok.
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Kablonda vardir bir sikinti. Degistiriver.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 hay arkadaş istemediğinde 10 tane network kablosu olur, koca ofiste 1 tane bulamadım, yarın evden getirip deneyim, eyv
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kabloyu değiştirdim hala patlıyor hacıtlar, port hakkında ne yapabilirim? okuyabileceğim bir kaynak vs var mı?
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 driver'ı silip, güncel driver'ı kurdum ama ı ıh, hala aynı
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ya bu arada sırada YETO insanlara oluyormuş, birkaç YETO arkadaşımdan daha duydum. mein god kimseyi YETOLUK ile terbiye etmesin.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 IP çakışması da yok ya, network power saving featları da kapadım off en nefret ettiğim tip problem ya, uğraş dur 5 saat bulamazsın ne olduğunu sonra spastik alakasız bir şey çıkar
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sorunu yaratan şeyin yazılımsal olup olmadığını nasıl tespit ederim, virustur, programdır fln bir şekilde anlık dc e sebep oluyor olabilir mi diye. safe mode demişler ama safe mode'da network nasıl çalışıyor ki
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bingildak said: sorunu yaratan şeyin yazılımsal olup olmadığını nasıl tespit ederim, virustur, programdır fln bir şekilde anlık dc e sebep oluyor olabilir mi diye. safe mode demişler ama safe mode'da network nasıl çalışıyor ki Safe mode with network diye bi secenek var.Onunla acarsan ethernet/wireless suruculeriyle acar aleti.Bu bi secenek. https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx bununla bilgisayari bir tara once.Offline imagei download edersen iyi olur, kendi downloaderi biraz sikintili arada derede kopuyo.Bunu bir usbye yazip boot edicen aleti bununla sonra tara bak bakalim var mi biseyler. Ethernet kartindan problem olabiliyo ote yandan.Gecen sirketin paratonerine yildirim dustu.Topraklamada kacak varmis butun yuk modemin ustunden desarj olduydu.1 port adsl modemden gitti.O porta bagli tum bilgisayarlarin ethernet karti yanmisti...[ibm sunucu var bitane bu ethernet kablosu onada bagliydi alete hic bisi olmadi.Canavar gibi portlari.] X( http://youtu.be/kqxwcxN-x2c vel hasili tarama sonucu temiz cikarsa, ethernet kartinin chipsetini ogrenip o chipsetin sayfasindan en guncel driveri indirip deneyebilirsin. Bunlar care olmazsa, yeni bir ethernet kartiyla yola devam etmen gerekecek.20-25 liraya tplinkin kartlari var gbit lan onlardan aliver bi tane iste.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 wireless adaptor alıp geçeyim ya ;( bizim ofis izole olduğu için IT yok, benimde uğraşacak vaktim yok ps. nortonu çalıştırıyorum bir yandan bi ihtimal diye.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 En gicik oldugum sey izole biryer sirket icinde... Mustahaktir haketmissiniz muhtelemen siz istemissinizdir bide ayri olmayi
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 herkesle aynı yerde çalışacaksam neden çalışıyorum. bu arada norton buldu bir şeyler, sildi, resetledi falan fingers crossed
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 düzeldi gibi, tişikkirlirpiticik
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Buldugu sey neydi raporlardan baksana Merak ettim
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 logu bulamadım ya bu arada sorun çözülmedi ama sıklığı baya düştü. önceden dakikada 1 yapıyorsa, şimdi 5 dk'da bir yapıyor. derdini anladım ben, illa wireless adaptör istiyor.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Devamli ping atsana router a routerla baglantin kesiliomu gorelim yoksa sadece netmi Ping -t
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 çok enteresan şeyler oluyor ya tp-link tl-wn8200d aldım en erişebilir o vardı taktım aleti, windows tanıdı etti fln, kablosuzları tespit ediyor, bağlan deyip şifreyi yazdığımızda wireless adaptörü kapanıyor. gri olan "*" lı ikonun üzerinde "x" çıkıyor ve bağlantı kuramıyor. ağda sıkıntı mı var diye merak ettim, telefondan hotspot açtım, onda da aynı şeyi yapıyor. noluyor hiçbir fikri olan var mı
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Tanımış olsa da sen bir driver kur istersen webden vs indirip.
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 geçenlerde cep telefonunda youtube ile açtığım görüntüyü evdeki lg smart tv ye aktarmak için kablosuz cihaz ararttırdığımda listede 32"samsung bir televizyon çıktı halbuki evimde öyle bir cihaz yok. Sonra hemen modem ayarlarına girip ip verilen cihaz listesi açtım ve orada da öyle bir cihaz da görmedim( ara ara bu samsung tv yi görmeye devam ediyorum) Derken bir gün tv seyrederken tv ekranında hop bi uyarı belirdi, sarpGalaxyS5 görüntü paylaşmak istiyor fln pin girin gibisinden, evimde öyle bir cihaz yok, router ayarlarından baktığımda da göremedim o cihazı, güvenlikçiye sordum komşunun ufak çocuğu olabileceğinden bahsetti. wireless şifremi değiştirip çok abzürt birşey yapmama rağmen cihazlar zaman zaman gözükmeye devam ediyor, fikri olan var mı? Bu el kadar bebe benim şifremi ele geçirmiş olabilir mi? Ele geçirmiş ise niye cihaz listesinde göremiyorum?
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 serjuhan said: Tanımış olsa da sen bir driver kur istersen webden vs indirip. çektim, kurdum, sorunsuz aktif kalıyor alet, bağlanmaya çalıştığında pırtlıyor.
Öne çıkan mesajlar