bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 benim bildiğim kendin şirket kurman gerek, başkasının şirketi adına fatura kestirmezler, bir sürü sıkıntıya gebe o durum. adamlar sana yazılım template'ını veriyor, sen dolduruyorsun. sepet kurgusu, vitrin kurgusu, kampanya kurgusu, ödeme sistemi kurgusu fln işte. onun dışında fatura fln onlar darlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ben anlamıyorum hala abi. Şimdi böle bi site yaptın. fatura kesmeden nasıl mal satıcan? Sattın diyelim bi şikayet gelirse (ki mesela gitti gidiyorda kıçından kan aldılar bi sürü satıcının) her fatursız mal cıkısına 250 tl cxeza kestiler + kdvleri tahsil edicekler yani türkiyede bir şirket kurmadan internetten satıs cok sakat bir iş değil mi? bu verdiğiniz link benim anladığım bir şirketim var bunu internetize etmek istiyorum temalı bi olay. bu adamın resmiyette bir şirketi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 legal değil abi zaten faturasız mal satmak, her şeyi geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 eldar said: bingildak said: mesela : https://www.eticaretif.com/e-ticaret-paketleri/?gclid=CjwKEAjw1_KwBRDEz_WvncL4jGwSJAAEym0d_-pyfI0oE4zvpPZL-OXfwKyitd3CVnF1toXvCyYPUxoC2gzw_wcB hani kendim kullanmadım, ondan bilmiyorum ne kadar iyi ama iyi feedback aldım piyasadan Kullanmadım diyorsun ama belki bilirsin, bu sistemde faturalar senin şirketin adına mı kesiliyor yoksa payu adına falan mı? Eğer kendi adına değilse dispute söz konusu olduğunda sorun çıkabilir. başkası adına fatura kesemez abi adam yasak kısmını geçtim (bildiğin dolandırıcılık cunku) vergi ödemekten sana paranın %30 unu felan verirler adamlar envanterte mal girmeden nasıl satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sahış şirketide olsa bir şirket kurucak sizin verdiğiniz link gibi bi yerden şirketinin mallarını internetten satacak. bu adam her ay ama muhasebeciye fatura oducek gelir vergisi oducek yok ofis tutucak OSGB ile anlaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bonepart ben arada başka bir şey sordum, karıştırdın galiba. Eticaret paketi vermiş, orada bankayla anlaşmadan sanal pos hizmeti sunuyor paypal, payu vs. üzerinden. Bu şekilde olunca da faturalarda şirket ismi mi yer alıyor, onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Faturada mecburen şirket ismi olacak. Sonuçta sen parayı şirket kasasına alıyosun. Paypalda olsa resmi bi hesap açtırıyosundur sonuçta. Ya da parayı resmi bir hesaba çekiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 eldar said: bonepart ben arada başka bir şey sordum, karıştırdın galiba. Eticaret paketi vermiş, orada bankayla anlaşmadan sanal pos hizmeti sunuyor paypal, payu vs. üzerinden. Bu şekilde olunca da faturalarda şirket ismi mi yer alıyor, onu merak ettim. yazılımsal çözüm sunuyorlar. paranın yansıdığı bir şirket hesabı olmak zorunda. normalde kendi pos almak istersen ciddi bir teminat talep ediliyor. bu tür çözümlerle büyük para yatırmadan pos sahibi olabiliyorsun, hatta taksitli satış yapabiliyorsun. komisyon ödüyorsun ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 https://www.shopify.com/ Al bir template, degistir keyfine gore, ver aboneligi, mutlu mutlu ac dukkani. Satis komisyonuda mantikliydi Shopify'in sanirim. Tasarim gozunde cok kotu olmadigini varsaysak, hani temiz, nizamli sade, sakin bir template ayari uzerine temiz fotograflar ile gule gule kullanirsin :) Minik-orta capli bu tarz isler icin Shopify, Wordpress vs gayet yeterli, abartmanin manasi yok. 100bintrilyon dolar falan ucmus millet. bingildak said: mesela : https://www.eticaretif.com/e-ticaret-paketleri/?gclid=CjwKEAjw1_KwBRDEz_WvncL4jGwSJAAEym0d_-pyfI0oE4zvpPZL-OXfwKyitd3CVnF1toXvCyYPUxoC2gzw_wcB hani kendim kullanmadım, ondan bilmiyorum ne kadar iyi ama iyi feedback aldım piyasadan Buda baya tatli duruyor, templatelar kalitelimi bilemedim ama, ayni cizgide gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Fistan said: bloggerdan yarat bi site bi alan adi al 10 dolara 5-6 model resmini ismini falan koyarsin fotolariyla sipariş için telefon bi de havale için hesap no verirsin oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 shopify veya wordpress ile açacağın bir sitede ödemeleri nasıl alacaksın? Ufak ölçekli olmanın en zor yanı bu şu anda çünkü sanal pos almak bir mesele, bir de posu birkaç bankadan alınca ciddi bir mali yük getirir. site aç, hesap numarası ver diyenler bence bu işe hiç kafa yormamışlar daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ödeme sistemlerini bağımsız olarak satın alabilirsin, örn pay u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 cen kerdem pazarlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Shopify da zaten var bir suru odeme vs yontemi? Pos falanda alabiliyorsun istersen. https://www.shopify.com/payment-gateways/turkey Garanti, World, Paypal vs destekliyor TR icin..En kofte yol direk paypal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 İyi de onları shopify mı veriyor? Shopify sadece destekliyor, sana garanti sanal pos vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar