barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Selamlar Daha önce çok baktım muhabbet kuşu. Eğitimde hiç sorun yaşamamıştım. Kafesleri paso açık. Bizden korkmaz. gelir masadan yemek yer geri döner tarzıydı. Şimdi geçenlerde eve davetsiz bir misafir gelmiş. Sarı dişi bir muhabbet kuşu. Yetişkin sanırım. Genç değil. Artık neşer yaşadıysa ya dışarıda ya da eski sahibinde çok garip davranışları var. 1- Acayip ısırıyor. Baya baya can acıtıyor. Kaçırmıyorum elimi ısırınca alışsın diye de manyak paso daliyo. Elden yem yediriyorum mesela. yiyor, yiyor. Doyunca gene parmaklara dalıyor. Bir de akıllı. Parmak uçlarına dalıyo direk sdfs. 2- Hergün kafesinin aynı noktasında gidip, kafesi ısırıyor. Baya baya kemiriyor. Gagası zedelenmiş resmen ısıra ısıra. saatlerce tık tık tık tık devam. yorulup dinleniyor. sonra yine devam. 3- Bir tane topu var içeride. Bize sinirlenince gidip ona kafa atıp, sonra bize donuyor "silkicem lan sizi" gibisinden. 4- salıncağı var. en güzelinden. Bir defa gidip sallanmadı :( 5- Kafesine dokunduğun an gelip kovalıyor sdfs. LAN NAPICAM. ben böyle vahşi kuş görmedim. milletin kedisi köpeği ısırır. Benim kuş ısırıyor. eğitim meğitim deniyorum işte. Ama karnı doyunca gene dalıyor. Var mı manyak kuşla karşılaşıp eğiten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Dişilerde oluyor öyle, yuva olayına girmiştir ruhsal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 erkek alsam, yer bitirir. alamıyorum. AİLEMİZİ PERİŞAN EDECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 http://www.estanbul.com/images/imported/2011/07/2690adsiz-1.jpg http://www.estanbul.com/images/imported/2011/07/8912papagan2-1.jpg Bunun muhabbet kuşu versiyonu yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 içip içip döven koca gibi düşman başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 /summon Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Disilerin olur boyle tripleri. Gagasina daha fazla zarar vermesini onlemek icin murekkepbaligi kemiklerinden koyabilirsin kemirmesi icin. Yumurtalama donemindeyse calcium eksikligini gidermesine de yarar. Ayrica kafeste kumu da olmalı. Hazimsizlik cekiyorsa sinirli olabilir. Yem falan da onemli faktor. Bir de bazi kuslar isiriyor yani. Ayni anadan cikmis 35 gunluk civcivlerden 3 tanesi pamuk gibi bir tanesi kerpeten cikabiliyor. veya sahibi kusu gergin yapmistir, oyle alismistir. Sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 kharonun dedigi gibi bendede disi var yumurtlama doneminde veya bazen esiyor sinirli oluyor cani isterse kopariyor cani istemezse en uysal canli videolarini koysam bu kus o kusmu dersin normal ama o biraz fazla agresiv oda normal asil sahibi degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Abi saldim kusu bugun. Cikmadi once, Ben elle cikardim. Iki, uc uctu. Sonra kafama geldi. Alisti disariya. Kol, omuz filan geliyor. Ama ele kil. Bir de gitti koltugu kemirmeye basladi. Mecbur ortu orttum. Sonra kendi girdi kafesine. Murekkep baligi kemigi var zaten ama gidip demiri kemiriyor. Gerci simdi sakin. Boyle boyle alistirmaya calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 benim kuş da gayet sevdirir kendini , ama parmak uçlarını ısırmayı aşırı seviyor , tırnağı sökmeye çalışıyor direk. 3-4 aylık daha. evde bir tane daha var, o hiç yapmaz. ikisini de yavruyken 1-2 gün arayla almıştım hatta , farklı yetişmediler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 salmıyorsun diye gaza geliyor olabilir. bizimki kafesin içinde uçmaya falan çalışıyor salmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Bugun actim kafesi. Cikmadi, gitti yine kafesi kemirdi tik tik tik diye. Manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Ufak hanimin derdi daha baska o zaman. Kuslar severler yikip, dusurebilecekler, parcalayip kemirebilecekleri seyleri. Bunu yaparkende ses cikiyorsa mest olurlar. Kagit havlu tomarlayip atabilirsin onune, oynarlar baya. veya su tarz parcalayabilecekleri, sallanan falan biseyler de alinabilir. http://www.juenpetmarket.com/Product/bird-toy-ahsap-boncuklu-stres-ipli-askili-kus-oyuncagi-22-cm/JPM014407?kat=179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Abi veteriner var mı kuştan anlayan istanbulda? Mümkünse anadolu tarafı. Bu kuş evden kaçmış, bizim eve girmiş ya. Dışarıda filan kapmıştır belki birşeyler. ne bileyim. Hayvan harika hayat yaşıyor. Kapalı da değil, hani paso çıkabilir dışarı istese. Hala daa daliyor ya. Elimi yara yapmış sdfs. göstereyim doktora. belki fiziksel bir acısı vardır agresifleştiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Evdev kacmis ve sizin eve gelmis. Dogru anlamisim dimi? Bence onceki hayatinda o bir kargaymis. Reenkarnasyondan sonra intikam almaya gelmis size. Artik naaptiysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bunun tek bir açıklaması var, kuş eski bir kafes dövüşçüsü dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Bizim de 2 kuşumuzdan birisi deli gibi saldırgandı. Bir tanesi elde kolda gezer suratını soksan gık çıkarmaz, ötekine elini yaklaştırınca pirhana gibi girişirdi, rahmetli oldu erken yaşta fazla sinir zarar asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 abi bu da geziyor kolda, kafada, omuzda vs. hatta bir yere konuyor mesela. kolumu uzatuyorum. Pıt diye atlıyor kendi. Ama parmakları uzatınca anında dalıyor. Kafesi ise resmen kutsalı. Orada direk daliyor heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Yapıcak birşey yok bence ya bir sorunu olduğunu sanmıyorum, karakter meselesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ya ne bilim. bit vardır, mantar vardır. ben anlamıyorumdur. Derisinde bişi vardır. Veteriner önerin kuştan anlayan bir tane. Psikoloa goturucem yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bizim eve de cennet papağanı gelmişti. Çok saldırgandı. Fakat saldırganlığı korktuğundan ya da düşman gördüğünden değil, yalnızca yalnızca kötülük yapmak istemesindendi. Her seferinde ısırıyor, ısırdığı zaman ete kadar gagasını sokuyordu. Sabahın ilk ışıklarıyla durmak bilmeden cik cikliyordu. Resmen uyutmuyordu. Kafesini havlularla sarıp boş odalara götürüyordum her sabah. ismini Diablo koymuştuk. Sonra verdik bakmak isteyen birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 adam örnek hayvan sahibi, ısrar ile pro help istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ShadowFax said: ismini Diablo koymuştuk. Sonra verdik bakmak isteyen birine. bir dakka yav... benim bir arkadasin bir cennet papagani vardi, 20 sene once mi ne birinden aldilar, ismi diablo idi, gicik otesi bir hayvandi, sabahin korunde araba alirmi sesi falna yapardi. yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 yok abi, adını kardeşim öyle koydu. Acımasız ve saf kötü olduğu için. bir de anlattığım olay 1 sene önce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 barbu said: ya ne bilim. bit vardır, mantar vardır. ben anlamıyorumdur. Derisinde bişi vardır. Veteriner önerin kuştan anlayan bir tane. Psikoloa goturucem yoksa :( Benim erkek kuşlardan biri sesiz kalınca konuşmayınca gelip ısırıyordu, hemde ölesiye. Sonra sakinleştirmek için 10 dakka iltifat edip dil döküyordum. Muhabet kuşlarında ruh hastası çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar