Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ağır bir yetoluk yaptım. estonyadayım. geçici oturma iznim 30.10.2015de bitiyor türkiyeye bilet aldım 26.10-02.11 tarihleri arasında haliyle ya ülkeden çıkamıcam ya ülkeye sokmucaklar dönerken 2 tane seçeneğim var ya bileti açığa alcam ya geldiğimde 3 günlük falan schengene başvurucam sizce hangisi? en hızlı schengen veren ülke hangisi olur bide. başvurduğum zaman hala oturum iznim oluyor olacak. 27sinde başvururm hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 uçak biletini biraz erkene almanın kazık gibi kaçtığını varsayıyoruz değil mi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Tatil ayları geliyor. Doludur randevular. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 razzRaziel said: uçak biletini biraz erkene almanın kazık gibi kaçtığını varsayıyoruz değil mi burada ya ben alırken 208di rez yaptım, öbür gün 335 olmuş. o olmaz zaten açığa alcaz heralde risk almiyim diye. nası açığa alıyoruz yapmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 schengen yalan ya açığa almaca direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 editöre başvur bakalım. ÇabukŞengen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 günlük verse o da yeter ya giriş çıkış kafasında. yok mu geçiş için bu yolu kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 günlük schengen ne ya? konsolosluğa ulaş sor ne yapayım diye ondan sonra karar verirsin ama açığa almaca %98,9 yada yeşilpasaport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 schengen yalan olur oturma iznin olacak ama bitmek üzere olacak hiç kasma bence açığa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Oturma iznine neden basvurmuyosun onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 senesi dolmamıştır zaten onun için geçici veriyorlar iş sebebi ile. Sen kasma hiç gitme iznini al öyle gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 yunanistan italya hollanda 3 günde alırsın schengen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Hehe italya hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 killer hangi şehirdeydin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 vize için ekstra ücret karşılığı şirketler vip hizmet veriyor onlara bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 yazmıştım gitmemiş mesaj ya açığa da alamıyorum promosyon biletmiş. genel merkeze mail attım MAĞDURUM diye oturma izni kartının fotosunu falan attım. oturma izni uzatmasına başvurucam zaten, hatta başvurmuş olmam lazımdı da evrak eksikti. kendi eşekliğim eylülüde falan başvurmalıydım geldiğimde. ama 1 eylülde başvuran arkadaşın ki bile gelmemiş daha. elçiliğe de mail attım napılabilir falan diye. pazartesi uzatma başvurusuna gidicem, orda tekrar sorucam 2 günlük uzatma falan aksiyon oluyo mu. ama bu uyuzlukta sanmıyourm. adamlar kısa akıllı zaten tükenç yani 208 ayro gg. thy 20sini geri veriyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ayni durumdaydim da ucu ucuna kurtardim gecen hafta, ucaktan bi gun once geldi kart. cikabiliyosun ama giremiyorsun, donus ucagini ertelemen lazim 1-2 hafta ki schengen alabilesin tr'deyken. estonya'ya dondukten sonra sorun olmamasi lazim, cunku sana oturma izni kararini beklerken kalabilecegine dair bir belge veriyorlar afaik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 pazartesi uzatmaya gidicem zaten sorucam 2 günlük öyle bi belge verebiliyolar mı. elde ne kadar evrak varsa götürücem artık. ben türkiyeden çkış yaparım heralde kart elimdeyken de giremem ülkeye. risk almanın da anlamı yok zaten dönüşü ertelemiyorum gg o konu. belge melge vericekler 2 günlüğüne anca öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Killer said: oturma izni uzatması bazı schengen ülkeleri transit bile geçecek olsan diğer ülkelerin schengen oturumu uzatmasını kabul etmiyor, direkt gitsin ya da kabul eden başka bi ülkeden gitsin banane diyor. mesela isviçre. daha doğrusu 2 schengen arası ppt kontrolü vs olmadığından, 2 schengen arası okunca başka ülkeye transit sayılmıyor. yolcunun devamı var mıymış yok muymuş bakmadan "başka ülkenin uzatmalı oturumunu almıyorum bilader ülkeme" diyor, almayınca schengen bölgesine de almamış oluyor doğal olarak. uzatacaksan aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 yunan 7 günde çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Kolaylıkla söyleyebilirim ki, özellikle IŞID ve Suriye iç savaşı muhabbetlerinden sonra acil schengen diye bişey yok malesef. Hatta bazen schengen yok. Çünkü vizeyi veren tüm ülkeler çok i.ne. Bileti açığa al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bilet promosyon almıyolar açığa 20 euro geri veriyolar sadece kasfösd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bu yaz bana acil vize gerekti. italya vipten alıyorsun. 300-400tl fazla ödeyip. maksimum 2 gün içinde çıkıyor. ben ağustosta pazartesi sabah başvurdum, salı akşam aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ben de 3 günde aldım italyadan en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ÖM attım 3 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar