Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome-Total War Geyik


Dungeon_Master

Öne çıkan mesajlar

Rome Total War'da karşılaştıım ve bana bayaa geyik gelen ssler.. Bizzat tarafımdan çekilmiştir.. :)


Bu uluslarası geyik burda da mı karşımıza çıkacaktı? Nolcak işte mısırlılar.. Piramit ayaına uzaylılardan etkilenmiş olsalar gerek..


Bi de cüneyt arkın'ın filmlerini gülerek izleriz.. Malkoçoğluma bak bea! Yürü bea kim tutar seni!! (Nasıl olduysa bu savaştan soora 2 tarafında ordusu da yokoldu ve harita ekranındaki orduları gösteren adam simgeleri öldü..)
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 26 Ocak 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

easy de falanmi oynuyosun :) en zorda manuel savas yapinda beyler :) hard da bisansi manuel almaya calistim soguk terler akti ama 500 adam oldu sadece benden ama bitirdim adamlri cok haz aldiydim o gun oyundan :)[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benım bu oyundan aldığım en buyuk haz
4000 light lancer cavalary ve 1000 phlanx pikeman yanındada 200 heavy cavalarye karşı 600 armored hoplites+70 spartanla karşı koymamdı.

Ordu generalim Kraldı ve savaşın ilke 5 dakkasında karambolde yatmıştı aşağı ve savaş geliştikce hoplitelar spartanların sağında solunda dizile dizile cember yapıp ardı ardıda 25-30 attacklı chargelara dayanmışlardı.

Hele savaş ilk başladığında reinforcement light lancer'ların hopiletlarımın 10 metra kadar yakınında geçip ana orduya katılması vardıkı, sanki birdbirlerini dik dik bakıp savaşın başlamasını bekliyorlardı.

Tam bir "We stand vigilant" durumu yaşanmıştı.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla kale savşalarında nerdeye adam kaybetmiyor gibi bişeyim :) ben savunmada valla yunanlılarla nerdeyse hiç yer kaybetmeden anadoluyuı mısırlılardan aldım adamalr her turn kuşatmaya alıyolar :) dı orduları kalmadı yenilmekten :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunun basinda aldigim yerlere koydugum uc bes askerle oyunu bitirdim :) ehueh gelip gelip yeniliyolardi. 500 kisiyle 3000 kisilik armyler falan yatiyodu. oyunun basindan sonuna tum savaslari kendim yaptim ama en iyisi o yani otomatikte direk dalio salak bilgisyar bi ton adam oluyo.[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi efsane savaşım.Brutii lere karşı yunanlılarım.
Adamlar 7000 kişimi ne.Yarısı reinforcement olarak gelıcek.Bende 2000 kusur kısıyım.3 spartan hoplıtes 3 archer[bol upgradelı]kral 2 general ve gerısı armored hoplıte ve 1 de heavy onager.Savsa basladı adam urbanlarda geldı tabı topak.neyse onagerlar baya bı katlıam yaptı ılerledı savas ,bi baktım adamın generalı ve 2 boluk askerı benım 3 spartanı[boluk dııl sayıyla 3] kıstırmıs dovuolar.Neyse onlar oldu artık dedım bıraktım okcuları generale yogunlastırdım.Savas kaybedılıyor gıbıydı;tam kacın emrı verıcem benım taa uzaklara hedeflettırdıgım onager generalın kafasına kaya attı.Bende bastrıdım ve sureden kazandım.İşin garibi savaş bittiginde o 3 spartalı hala ayaktaydı[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
en süperi şeydir
uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo
en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo
ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw v.h/v.h da tüm ordu (6 catapr. 4 armored elephant 4 legioner ) full upgrade li geziyordu .aynı adna tam 3 orduysa savaştım 3000 civardında adam vardı toplam 600 adamla tarumar ettim (onager lar sağolsun :P) komutanın 20 küsür command ı vardı herif ölmeden tüm afrika ve avrupayı aldı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...