serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Base en iyi olabilir ya Ankara'daki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 most life club vardı kentpark'ın altında. ora iyiydi ben giderken. sonra 5324423 abone almışlar, kalite bozulmuş. Havuzu dandikti bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 renewa'ya üyeydim ben bi ara da sonra el değiştirdi, kalite düştü, başka isimle açıldı derken yalan oldu sanırım. 1300'e falan üye olmuştum 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 niye ki? (doğrudan başlıktaki soruya soru ile cevap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 birilerinin aklı çelinir üye olur 1-2 aylık bedava gelir gym buddy olur, hatun olursa gym+f buddy olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 senko said: most life club vardı kentpark'ın altında. ora iyiydi ben giderken. sonra 5324423 abone almışlar, kalite bozulmuş. Havuzu dandikti bir de. kolay ulaşılan yerler öyle, mesela angora konutlarına dolmus gelmiyor otobüs desen varlıgı yoklugu belli degil, otoparkı bile farkı ortaya koyuyor, şu maclife diye bisey yapmıslar aylık 50tlye insanlar nasıl gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ankarada emek bölgesine yakın sadece yüzme havuzu var mı bildiğiniz kapalı? Spor çok yapasım yok ama kilo vermem lazım, yüzmeyi severim lazım böyle bir şey, ankyranın balgatta var bir sanırım başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 anıttepe havuzu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ayda 191 lira 60 kuruş spora versem, oyun tutorial'larında mürebbiye çağırırdım herhalde. saygılar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Lectre said: Ankarada emek bölgesine yakın sadece yüzme havuzu var mı bildiğiniz kapalı? Spor çok yapasım yok ama kilo vermem lazım, yüzmeyi severim lazım böyle bir şey, ankyranın balgatta var bir sanırım başka? Ankara Üniversitesinin yüzme havuzu var abi, Tandoğanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 let me check it. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar