cenx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oyun muhteşem. İron man yapmadım ama onun dışındaki bütün zorluk seviyelerini açtım ve diyebilirim ki dişe dokunur güzel bir zorluk seviyesi var. Hikayesi de çok şukella. Turn based oyun arayan varsa ilaç niyetine bu oyun. Axedice in paylaştığı yorum bire bir anlatmış zaten herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Oyun şeker. 7 lira sale'de. Alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ben 1 saat falan baktım, gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 oyun çok güzel hikaye de akıcı. 7 kusur lira mutlaka alınız, aldırınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar