Pha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Lig kurulu olm aidatlari bekliyoz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 gelmedi bana invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Herkese yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Beyler selam, ben vakit darlığından bu sene affımı istiyorum. Geçen sene de bu şekildeydi; gece ligi takip edemeyince ve fantasy sitesinde vakit geçiremeyince hiç keyif alamadığımı öğrenmiş oldum. Kadro kurmaktan başka bir şey yapmıyordum neredeyse. Seneye görüşmek ümidiyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ben aslında bu sene gelmeyi bayağı istiyordum da askerlik çıktı :( sadece yakın arkadaşların olduğu bir ligdeyim. seneye yazın direkt beni paralarını hüpleteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 radagast62 said: Beyler selam, ben vakit darlığından bu sene affımı istiyorum. Geçen sene de bu şekildeydi; gece ligi takip edemeyince ve fantasy sitesinde vakit geçiremeyince hiç keyif alamadığımı öğrenmiş oldum. Kadro kurmaktan başka bir şey yapmıyordum neredeyse. Seneye görüşmek ümidiyle :( Bende de durum aynı. Seneye zamanım ve ligte yer olursa katılmak isterim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 lige katılıyorum. Khala mesaj kutun dolu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Şu an 14 kişiyiz. 2 kişilik daha kontenjanımız var ama olmazsa bu sayıyla da devam edebiliriz. Draft tarihi için ABD deki arkadaşlara da uydurabilmemiz adına Cuma veya Cumartesi gününü öneriyorum. Bana Perşembe akşamı da uyar. Herkes fikrini belirtsin en çok hangi gün çıkarsa o güne kendimizi uyduralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bana perşembe , cuma akşamı uyar. cumartesi maalesef katılamam(çok geç saatte olmadığı sürece). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ben hafta ici sizin saate gore aksam 12 de evde olabiliyorum en erken. Haftasonu her saate uyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Cuma aksam uyar, cok da gece kalmazsak daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Benim bu cuma bi draft var 12 de basliyor sabah 3 de biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 benim için cuma akşamı 10'dan sonra iyi olur. bir de bana davet gelmedi, bir daha yollanırsa sevinirim, öm de atmıştım. (ücreti yolladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mail adresini doğru verdiğine emin misin? 3 kez invite attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sonunda oldu. :) oyuncu fiyatlarını nereden bulabiliriz ya? bir türlü bulamadım karıştır karıştır. bir ön hazırlık yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 14 olduk. Herkes draft için uygun olduğu günü yazarsa optimumu belirleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 cuma akşamı iyi olur bana. cumartesi akşam 10'da başka draftım var. cuma akşam 9 gibi başlarsak olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 benim pazar öğlen 3 te bi draft var, onun dışında müsait gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben de vuma ankaraya gidiyorum, draft saatine kadar ulaşmış olurum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cumartesi ya da Pazar en uygun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cuma gecesi (11 den sonra) veya cumartesi/pazar erken saate ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 pazar derbiden sonra 9.30 falan gibi mesela bence gayet uygun? edit: ha hassiktir uygun diil, draftım var tam o saatte. hmmz öğlen falan olur bana. 12-5 arasında falan başlayabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cumartesi öğlen güzel olur sanki. Yusema uydurabilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cmt gündüz pırıl pırıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar