Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] Kingston Hyperx Cloud 2 Gaming Headset


Aiko

Öne çıkan mesajlar

http://www.hyperxgaming.com/us/cloud/hscp

03.10.2015 tarihinde aldığım ve toplamda 6 7 saat kullandığım kulaklığı satıyorum. kulaklığı satma sebebim kafama küçük gelmesi.daha önce logitech g35 içinde aynı sorunu yaşamıştım problem heralde benim kafa boyutlarında. ürünü mağazadan aldığım için cayma/iade hakkımı kullanamıyorum. 2 yıl garantisi var.faturası da mevcut.

pc'de ve ps4'te denedim. hiç bir sıkıntısı yok haliyle 4 5 günlük ürün. üzerindeki jelatinleri bile çıkartmadım, kabloları bile hala bağlı.

Üründen fazla bahsetmeyeceğim. kendi ses kartı var. usb ve jack girişleri mevcut. takıp çıkartılabilen mikrofona sahip.

istenirse daha fazla resim yükleyebilirim. kırmızı renge sahip.

kargoyu ben karşıyalacağım

istediğim fiyat 300 tl

http://i.hizliresim.com/jjY9WJ.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu iade konusunu anlamıyorum ben. Tüketici olarak her halukarda 30 gün boyunca cayma hakkım yokmu zarar vermediğim sürece. paketi açılmamış olacak falan yazar ama o da hikaye paketi açmadan memnun kalmayacağımı bilemem ki tüketici haklarında (kanun) böyle bile olsa heyet iade ettirebiliyor.
Alırken denemedinmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o hakları baya yanlış yorumluyorsunuz abi. geçen gün başka başlıkta da yazmıştım. iadeyi alıp almamak iş yerinin insiyatifindedir. yasal olarak adamın paketi açılmış ürünü defolu olmadığı sürece iade alma yükümlülüğü yok. ürün alayım, 7 saat kullanayım, başımı ağrıttı başım büyük diye iade edemezsin. adam isterse iade alır ama almama hakkını saklı tutar. iadenin mantığı ürünün tekrar satışa sunulabilecek şekilde iade edilmesidir. başkasına satamayacağın haldeki ürünü (örnekteki gibi) iade alırsan ancak teşhir ürünü yaparsın veya satın aldığın markaya iade edebilirsin ki o da gerekçe göstermeden geri almaz elin çok kuvvetli değilse.

plantronics niye almadın ki eski kulaklıktan, baş ağrıtmıyor canavar gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

plantronics rig alıcaktım onunda mikrofonundan çok şikayetçiler. sennheiser arıyorum şuan. trde yok hiç biyerde.

iade konusu mağazadan görerek aldığım için mümkün olmuyor. internetten alsaydım 14 gün içinde iade edebiliyordum. aradım konuştum aldığım yerle. pahalı bir ürünle değiştirebilirsin farkını ödeyerek, iade kabul etmiyoruz dediler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

ben o farkı bilmiyorum abi open closed filan.. steelseries seti gittim aldım barzo gibi çok araştırmadan mouse uyla beraber.. mouse dan çok memnunum ama kulaklık deli etti bütün yaz. havalar soğudu şuan rahatım gerçi biraz.


Bendede Navi edition var benimde kulaklardan şelale gibi ter akıyo süngerinden heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

steelseriess ve razer kulaklıkarından uzak durun diyorlar. open ear arıyorum bende diğer türlü dışarıdan ses almayınca sıkıntı oluyor konuşurken kendi sesini duymuyorsun daha çok bağırıyosun fln.


Razer Kraken kullanan iki arkadaşım var 2si de dünyanın en iyi kulaklığı diyolar rahatlık açısından. İkisi de saatlerce kulaklık takan tipler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...