Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.hyperxgaming.com/us/cloud/hscp 03.10.2015 tarihinde aldığım ve toplamda 6 7 saat kullandığım kulaklığı satıyorum. kulaklığı satma sebebim kafama küçük gelmesi.daha önce logitech g35 içinde aynı sorunu yaşamıştım problem heralde benim kafa boyutlarında. ürünü mağazadan aldığım için cayma/iade hakkımı kullanamıyorum. 2 yıl garantisi var.faturası da mevcut. pc'de ve ps4'te denedim. hiç bir sıkıntısı yok haliyle 4 5 günlük ürün. üzerindeki jelatinleri bile çıkartmadım, kabloları bile hala bağlı. Üründen fazla bahsetmeyeceğim. kendi ses kartı var. usb ve jack girişleri mevcut. takıp çıkartılabilen mikrofona sahip. istenirse daha fazla resim yükleyebilirim. kırmızı renge sahip. kargoyu ben karşıyalacağım istediğim fiyat 300 tl http://i.hizliresim.com/jjY9WJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi kafan ne kadar buyuk olabilir ki? Korktum simdi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 büyük değilde uzun galiba. o taç kısmı bildiğin batıyo 1 saat sonra çıkartmak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Audiotecnica falan alman lazim o zaman, cift tacli. Ya da steelseries siberia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Şu iade konusunu anlamıyorum ben. Tüketici olarak her halukarda 30 gün boyunca cayma hakkım yokmu zarar vermediğim sürece. paketi açılmamış olacak falan yazar ama o da hikaye paketi açmadan memnun kalmayacağımı bilemem ki tüketici haklarında (kanun) böyle bile olsa heyet iade ettirebiliyor. Alırken denemedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 o hakları baya yanlış yorumluyorsunuz abi. geçen gün başka başlıkta da yazmıştım. iadeyi alıp almamak iş yerinin insiyatifindedir. yasal olarak adamın paketi açılmış ürünü defolu olmadığı sürece iade alma yükümlülüğü yok. ürün alayım, 7 saat kullanayım, başımı ağrıttı başım büyük diye iade edemezsin. adam isterse iade alır ama almama hakkını saklı tutar. iadenin mantığı ürünün tekrar satışa sunulabilecek şekilde iade edilmesidir. başkasına satamayacağın haldeki ürünü (örnekteki gibi) iade alırsan ancak teşhir ürünü yaparsın veya satın aldığın markaya iade edebilirsin ki o da gerekçe göstermeden geri almaz elin çok kuvvetli değilse. plantronics niye almadın ki eski kulaklıktan, baş ağrıtmıyor canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 plantronics'i çok övüyolar ya, hem hayvan gibi pahalı değil hem sesi bayağı iyiymiş. Esh said: Ya da steelseries siberia. v2 var bende, koca kafalıyım, baş ağrıtıyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 plantronics rig alıcaktım onunda mikrofonundan çok şikayetçiler. sennheiser arıyorum şuan. trde yok hiç biyerde. iade konusu mağazadan görerek aldığım için mümkün olmuyor. internetten alsaydım 14 gün içinde iade edebiliyordum. aradım konuştum aldığım yerle. pahalı bir ürünle değiştirebilirsin farkını ödeyerek, iade kabul etmiyoruz dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 şuan plantronics kullanıyorum gamecon 780. çok rahat memnunumda kırıldı işte. o şekil idare edicem seslerde sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Sennheiser zero mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yok sennheiser pc 323d veya 363d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 plantronics gamecon 780 al geç abi maceraya gerek yok. eskisini tamir edemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bence burdan sipariş al daha pahalı bir ürünün fiyat farkını verip onu sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi bende bu kulaklıkların terletme sorunundan şikayetçiyim. steel series serbia v2 var işte , 15 dk da bir kafadan çıkarıp kulakları filan silmek zorunda kalıyorum mendille :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Closed headphonelar terletebir. Open deneyin. Gerci siberia open sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben o farkı bilmiyorum abi open closed filan.. steelseries seti gittim aldım barzo gibi çok araştırmadan mouse uyla beraber.. mouse dan çok memnunum ama kulaklık deli etti bütün yaz. havalar soğudu şuan rahatım gerçi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 şu var abi bende open mi bu close mu? şu yanındaki deri süngerler terletiyor acaip derecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Disari ses veriyosa ya da disaridan ses aliyosa aciktir iste, arkasindaki mesh dizayn acik oldugunu gosteriyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 steelseriess ve razer kulaklıkarından uzak durun diyorlar. open ear arıyorum bende diğer türlü dışarıdan ses almayınca sıkıntı oluyor konuşurken kendi sesini duymuyorsun daha çok bağırıyosun fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 suBzer0 said: ben o farkı bilmiyorum abi open closed filan.. steelseries seti gittim aldım barzo gibi çok araştırmadan mouse uyla beraber.. mouse dan çok memnunum ama kulaklık deli etti bütün yaz. havalar soğudu şuan rahatım gerçi biraz. Bendede Navi edition var benimde kulaklardan şelale gibi ter akıyo süngerinden heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Aiko said: steelseriess ve razer kulaklıkarından uzak durun diyorlar. open ear arıyorum bende diğer türlü dışarıdan ses almayınca sıkıntı oluyor konuşurken kendi sesini duymuyorsun daha çok bağırıyosun fln. Razer Kraken kullanan iki arkadaşım var 2si de dünyanın en iyi kulaklığı diyolar rahatlık açısından. İkisi de saatlerce kulaklık takan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Sahibindende bi tane audiotechnica ath900 satiliyo. Onu alan yasadi rahatlik konusunda. Ses kalitesi de gayet basar bu gaming lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 razer krakene baktım. onun da yorumları olumsuzdu. kuzende astro a40 var. çok kaliteli ve rahat ama tuzlu. http://www.astrogaming.com/a40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 razer alma abi zaten kulaklıkta, çok dikkatli kullanmak ve muhafaza etmek gerekiyor, malumunuz çıt kırıldım malları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 konu kaynamasın kulaklığım satılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar