Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Esas soruyu kimse sormamış. At kestanesi neden soyulmuş, yenmeye müsait halde duruyordu masada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 at kestaneyi yiyeyim inananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 at kestanesinden krem tarzı bişi yapıp sürüyolar ağrılar için miden ağrıyosa iyi gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Baggio said: Esas soruyu kimse sormamış. At kestanesi neden soyulmuş, yenmeye müsait halde duruyordu masada? ben direk ağzına attı diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 AT YAR hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 at kestanesi deyince herkesin aklına aynı şey gelmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bence %92 yeterince genelleyici bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 1) günlerden güzel bir cuma günüydü. öğle yemeğinden dönmenin vermiş olduğu hafif hüzün ve tokluk hissi midemdeydi. İş yerine dönerken içinden geçtiğim bir çocuk parkında, su oluklarına yakın bir yerde, çok güzel kahverengi renkte bir at kestanesi gördüm. ağzımdaki sigarayı sol elime alıp sağ elimle kestaneyi avuçladım, geometrisinin verdiği hazza hayran kaldım ve dayanamayıp cebime attım. Şirkete gittiğimde masama koydum. Sonra yine bir telefon görüşmesi sırasında sıkıntıdan kestanenin orta yerine kurşun kalem sapladım. O kurşun kalem kestanenin ortasına saplı şekilde haftasonunu geçirdi. 2) Bugün ise müşteri ile terminde gecikmemizin verdiği stresi sesime yansıtmamaya çalışırken bir yandan da kestane ile oynuyordum. Elimdeki kestanenin kalbinden dış hatlarına doğru kabukları soyulmaya başladı. Sonra hiç at kestanesi tatmamış olduğumu hatırladım ve kestane tadından çok meşe palamutu tadı beklentisi ile kestaneden bir ısırık aldım. 3) Meşe palamutu mesela, bayılırım. İçinde reçine olan çiçekleri hüpletirim bide. 4) İş arkadaşlarım bu konuda cahillermiş onu öğrendim. Sayemde herkes at kestanesinin zehirli olduğunu öğrenmiş oldu. Tansiyonum 6-8 hayatımın en düşük tansiyonuna sahibim şu an. Rica ederim. Black-ice said: abi aklımda bir sürü soru var 1) at kestanesi neden oradaydı? 2) ne konuşuyordunuz da o kadar gaza gelip at kestanesini yedin? 3) bu tarz ilginç şeyleri hep yer misin? daha önce başka neler yedin? 4) karşındaki kişi yahut kişiler bu davranışına ne gibi tepkiler verdi? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 akjsgdfakjdshgadadaalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mese palamutu niye kemiriyorsun abi meczup musun. bu arada gres yagi tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ninlempis said: sigarayı sol elime alıp sağ elimle kestaneyi avuçladım, geometrisinin verdiği hazza hayran kaldım ve dayanamayıp cebime attım. Şirkete gittiğimde masama koydum. kestane normal abi sende bir zehir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Peregrin said: Mese palamutu niye kemiriyorsun abi meczup musun. bu arada gres yagi tavsiye ederim (tu) kaliforniya kızılderilisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ulusal zehirlenme danışma hattını ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ne ilginç. halbuki google var. https://en.wikipedia.org/wiki/Aesculus_hippocastanum#Taxonomy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 çok kalitesiz troller türüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 İlk sayfa zayıftı ama ikinci sayfa kikirdetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 üçüncü sayfa fiyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 şunları mı hüpürdetiyodun bunları ben de hüpürdetirdim küçükken http://3.bp.blogspot.com/-fFVhl9Cxa04/UVNl4MacQpI/AAAAAAAAAN4/tkY6XZDiSkM/s1600/han%C4%B1meli_4.jpg şundan patlatan var mı peki? http://ybcdn.tgrthaber.com.tr/images/haberler/2014/buyuk/bitki_778950278.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 tam böyle götüne dokunucan patlar. ama çok unstable belli de olmaz ne zaman patlayacağı. ah o stres.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ömrümüz bunlarla geçti black-ice. sen yeşil olmamış domateste yemişsindir acı acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Gözümüze kaçacak diye çekinirdik bunlar. Sinüzite iyi geliyor diye yazsalarda herkes gerek çevremde gerek internette cesaret edemediğim şeydir kendileri. Çocukluğumuz iyi geçmiş bizim ya şimdiki nesil toprak nedir bilmiyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ayıpsın yedim. acur ve börülce yerdim olmamış. bi de çam ormanında büyüdüm ben. çam fıstığı bulurduk bazen. o da bambaşkaydı. hep çıkmıyodu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 çam ormanında büyüdüm diyince ayılar büyüttü gibi olmuş. yazlık ormana bitişikti aslında olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bence ayılar büyüttü daha cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 at kestanesi olsa duramazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar