Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

At kestanesi yedim

Ninlempis

Öne çıkan mesajlar

1) günlerden güzel bir cuma günüydü. öğle yemeğinden dönmenin vermiş olduğu hafif hüzün ve tokluk hissi midemdeydi. İş yerine dönerken içinden geçtiğim bir çocuk parkında, su oluklarına yakın bir yerde, çok güzel kahverengi renkte bir at kestanesi gördüm. ağzımdaki sigarayı sol elime alıp sağ elimle kestaneyi avuçladım, geometrisinin verdiği hazza hayran kaldım ve dayanamayıp cebime attım. Şirkete gittiğimde masama koydum. Sonra yine bir telefon görüşmesi sırasında sıkıntıdan kestanenin orta yerine kurşun kalem sapladım. O kurşun kalem kestanenin ortasına saplı şekilde haftasonunu geçirdi.

2) Bugün ise müşteri ile terminde gecikmemizin verdiği stresi sesime yansıtmamaya çalışırken bir yandan da kestane ile oynuyordum. Elimdeki kestanenin kalbinden dış hatlarına doğru kabukları soyulmaya başladı. Sonra hiç at kestanesi tatmamış olduğumu hatırladım ve kestane tadından çok meşe palamutu tadı beklentisi ile kestaneden bir ısırık aldım.

3) Meşe palamutu mesela, bayılırım. İçinde reçine olan çiçekleri hüpletirim bide.

4) İş arkadaşlarım bu konuda cahillermiş onu öğrendim. Sayemde herkes at kestanesinin zehirli olduğunu öğrenmiş oldu.

Tansiyonum 6-8 hayatımın en düşük tansiyonuna sahibim şu an.

Rica ederim.

Black-ice said:

abi aklımda bir sürü soru var

1) at kestanesi neden oradaydı?
2) ne konuşuyordunuz da o kadar gaza gelip at kestanesini yedin?
3) bu tarz ilginç şeyleri hep yer misin? daha önce başka neler yedin?
4) karşındaki kişi yahut kişiler bu davranışına ne gibi tepkiler verdi?

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...