Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bugün saat 17 de başlayacak. Yeni windows 10 telefonlar, w10 mobile update i, xbox a w10, surface pro 4, microsoft band 2, hololens le alakalı birşeyler, yeni office falan birşeyler bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Adam MS ajanı çıktı rıza baba. Bora bankayı bırakıp MS de işemi başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 surface 4 dedin bir ıslaklık oldu, nisanda ameriga yolları da görünüyor, ayyy 3 proyu forumdan birine nasiplendiririm artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 microsoft türkiye adam gibi olsa girmeye çalışırdım da neyse. surface pro degil de normal surface baya iyi aslında tam annelik tablet dizi sitelerini gayet iyi çalışıyor falan. burda magaza açmıyorlar ısrarla hindistanda yeni açacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 boşver abi mainstream apple zaten tr'de, tablet işletim sistemli ipad pro alırlar işte zaaa. surface pro 4'de istediğim sadece iki şey var : 1) pil ömründe 20% üzeri artış 2) keyboard'daki pad'ın geliştirilmesi aletin bunun dışında geliştirilebilecek bir şeyi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://bgr.com/2015/10/03/surface-pro-4-design-rumors/ bezelsiz olacak diyorlar. o zaman diyorlar ki biz bunu nasıl tutacagız. o zmana bir modu olacakmış kenarlarından belli bir kısımların dokunmatıgı kapacak oralardan tutabileceksiniz diye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bingildak said: surface 4 dedin bir ıslaklık oldu, nisanda ameriga yolları da görünüyor, ayyy 3 proyu forumdan birine nasiplendiririm artıkın Gonder gelsin. Sen Nisan'da alirsin yenisini. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Borastus said: http://bgr.com/2015/10/03/surface-pro-4-design-rumors/ bezelsiz olacak diyorlar. o zaman diyorlar ki biz bunu nasıl tutacagız. o zmana bir modu olacakmış kenarlarından belli bir kısımların dokunmatıgı kapacak oralardan tutabileceksiniz diye bakalım. şahsen şunun için almam çünkü şu an ki deneyimi zaten 10/10 ekran 1 inch büyük hizmet vermiş benim için pek incentive değil. batarya süresini 6-7 saatten 9-10 saatlere çıkartabilirlerse cüzdanı fırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 fuwa microsoft laptop http://microsoft-news.com/microsoft-reveals-the-surface-book/ laptop da degil gerçi bilemedim. surface pro 4 biraz daha incelmiş kalem yanında silgi de eklemişler. http://microsoft-news.com/microsoft-announces-surface-pro-4-device/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 laptop çok güzel olmuş lan, tablete dönüşmesini beklemiyodum asdasd microsoft doğru yolda ya, mac pro'yu c/p yapmışlar aferin derken çat diye alet ayrıldı, has diye kaldım. şukuladım ipneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ballmer sonrasi ms cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ucuz peruk iyi gidiyor bi de şu telefona market çözümü bulsalar ps. o vice presidentmiş lan, en tepede o var sanıyodum surface 4'un detayları düşse keşke, yeni işlemci ile pil ömrü ne kadar uzadı acaba. laptop şahane ama benim ihtiyacım çerçevesinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 market için ağır hareket ediyorlar sektörün kendisinin gelmesini umuyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 telefoncu o herif ya. bingildak said: ucuz peruk iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sektör oturabileceği en derin yere oturmuş abi zaten, neden ms e gitsin ki, hani bunu neden analiz edemiyorlar anlamadım. ben bir ara sunum görmüştüm, windows phone ile apple store ve play storedan app satın alıp kullanabileceksiniz diye ama rüyamda mı gördüm acaba onu. sanki biri koymuştu böyle imajlı falandı. bi de garip olan mesela yemeksepeti app çekiyorsun, apple iyi, android iyi, windows için yapmışlar tamamen non standart kafası güzel bir developer ek proje olarak sıçarken yapmış sanki. kullanmak fln zor. yemek sepeti app i nasıl kullanması zor olabilir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 hololens videosu da şuymuş https://www.youtube.com/watch?v=A_NeDEPKvcA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Surface book guzel olmusta baska isim mi bulamamislar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 surface ismi kötü bir seçim ya önüne sonuna ne koyarsan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 MBP ile karşılaştırma garip olmuş biraz. MBP 'yi zaten native BSD-relative OSX çalıştırıyor diye alıyoruz ki. Hoş gözüküyor uzaktan. Mümkünse uzakta kalsın bir süre daha. MBP 'im le fazla mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yoo, seqil olsun diye aliyoruz mbp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ben sırf çok güzel diye alıcam şu surface laptoptan sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bu satya bayaa güzel işler yapıyor he. ms ciddi atak yaptı son bir senede office'in adam olması. platformdan bağımsız cloud entegrasyonu. her platforma adam gibi appler. çoğunun beleş olması. lisanslamadan aylık kiralamaya geçilmesi windows 10. windows ce'nin tarihe gömülmesi. yerine çıkacak yeni os surface pro'nun yükselişi surface book continuum (bence süper bişi) aklıma başka bişi gelmedi ama etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Window 8'i Surface pro4 gibi bir bilgisayarla çıkartsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 oy surface'ın zaten us'teki fiyatı 4500 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Etkinliğin gözdesi Surface Book olmuş sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar