Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Event 2015

Borastus

Öne çıkan mesajlar

Borastus said:

http://bgr.com/2015/10/03/surface-pro-4-design-rumors/

bezelsiz olacak diyorlar. o zaman diyorlar ki biz bunu nasıl tutacagız. o zmana bir modu olacakmış kenarlarından belli bir kısımların dokunmatıgı kapacak oralardan tutabileceksiniz diye bakalım.

şahsen şunun için almam çünkü şu an ki deneyimi zaten 10/10 ekran 1 inch büyük hizmet vermiş benim için pek incentive değil. batarya süresini 6-7 saatten 9-10 saatlere çıkartabilirlerse cüzdanı fırlatırım
Sosyal ağlarda paylaş

sektör oturabileceği en derin yere oturmuş abi zaten, neden ms e gitsin ki, hani bunu neden analiz edemiyorlar anlamadım. ben bir ara sunum görmüştüm, windows phone ile apple store ve play storedan app satın alıp kullanabileceksiniz diye ama rüyamda mı gördüm acaba onu. sanki biri koymuştu böyle imajlı falandı.

bi de garip olan mesela yemeksepeti app çekiyorsun, apple iyi, android iyi, windows için yapmışlar tamamen non standart kafası güzel bir developer ek proje olarak sıçarken yapmış sanki. kullanmak fln zor. yemek sepeti app i nasıl kullanması zor olabilir abi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu satya bayaa güzel işler yapıyor he. ms ciddi atak yaptı son bir senede

office'in adam olması. platformdan bağımsız cloud entegrasyonu. her platforma adam gibi appler. çoğunun beleş olması. lisanslamadan aylık kiralamaya geçilmesi

windows 10.

windows ce'nin tarihe gömülmesi. yerine çıkacak yeni os

surface pro'nun yükselişi

surface book

continuum (bence süper bişi)

aklıma başka bişi gelmedi ama etkilendim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...