Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 axedice said: Ama izmirden sıkılan insan bodrumda niye sıkılmasın oraya takıldım. Seni sıkan büyükşehir mi şimdi? iş hayatıı sıktı yaa bodrumda kebap yapayim diyorum azcık çoluk çocuk aile vs yok zaten, eh öyle çok sosyal bir adam da değilim sağlam internet olsun yeter bana arada da çıkar nimetlerinden faydalanırım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bi de bahçeli ev buldummu salarım köpee bahçeye yakarım mangalı koyarım rakıyı, abaaav bodrum merkez düşünüyorum bu arada, belde melde gelmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 İş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 götümü devlete yaslamış durumdayım zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bodrumdan Sevgiler ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. Götünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. G.tünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 En gercekci bodrum yorumlarindan biri xaeronunki. Ama site yasami icin gecerli o. Merkezde pek site olmadigi icin, cok sikinti olmaz. Icmelere dogru ev bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 içerim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Xaero said: Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. Götünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi.. almiyim de bedava gibi kiralasam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 benim de fethiye'ye yerleşmece durumum var. bölgenin ışık kirliliği nasıl, en merkezi yerleri ele alırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Xaero said: Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. Götünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi.. Akyarlar deme... Sosyal değilim demişsin, bence kışın acayip huzurlu bir yer, dağlarda kekikler olur, dereler dolar, heryer yeşil ve hava ferahtır. Elbette merkezini bilemem ama Turgut reis - bodrum arasında ki yerleşkelerde öyle. Önemli şeyler, Araban olacaksa merkeze takılma, en uzak yeri en yoğun zamanında yarım saat sürüyor. Araban olmayacaksa merkeze vasıta geçiyormu, denize kaç dk yürüme mesafesi ve yakınlarında migros, tansaş gibi bir yer varmı bu önemli çünkü süpermarket vs pek yok merkezden uzak yerlerde. (Sağolsun bizim sitenin dibinde 2m Migros açıldığı için smirnoff north'una kadar herşey bulabiliyordun.) Son olarak, güvenlik ve alt yapı (internet vs) bunlarda önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 araba şimdilik yok merkez işime geliyor o yüzden işe git gel sıkıntı olmıycak, kışın evde takılırım internet pc oyunlarım kopüşüm ve ben sorun diil yazın merkez zaten yeteri kadar hareketli olur akarım diye düşünüyorum, çok öyle sağa sola giden biri değilim, zaten ark falan var bodrumlu arabası da var alır gezdirir beni artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 1.5 yıllık çakma Bodrum'lu olarak; * Herkesin söylediği gibi kışın Bodrum merkez gayet sosyal ve her türlü imkan var. Büyükşehir aratmaz, ama trafik vs olmaz. * Buranın keyfi 1 Ekim - 1 Mayıs. Sakin huzurlu. Hayat görece olarak Büyükşehir e göre pahalı. Maalesef öyle. Göç alan yer olmasından ve emlakçıların açgözlülüğü tavan yaptığından kiralar abavvv durumunda. Ankara ile kıyaslama yapabilecek vaziyette olduğumdan pazarı bile %20 pahalı lanet yerin. Evet Milas - Muğla dan gelen ürünlerle daha taze besleniyorsun evet ama lanet limon memleketinde geçen haftaya kadar pazarda limon 9-10 tl idi. lel yani. * Coğrafyası boktan olduğundan, heryer yokuş, yollar viraj. Belediye vallahi çalımıyor. Ancak Belediye ne yapsın? 140.000 olan nüfus yazın 2M. Yetmiyordur para. Merkezde ve yeni yerleşim yerlerinin görece olarak altyapı, internet vs daha iyi. Fiber var yani. * Ticaret için yazın kazan, kışın ye mantığı. Dükkan kiraları Kadıköy ü aratmaz merkezi yerde. * İşini doğru düzgün yapan bir usta bulamazsan. Adres tarif etmeyi bilmeyen bir yerlisi var. Acayip kafalar. Kafalar hep tatil, yatış. Kalifiye meselesi Türkiye'nin sorunu da, burası bir başka. * Yaşaması keyifli yer, yazın kalabalıktan nefret edersin sadece. Neden kaçtığını düşününce suçlamıyorsun kendini. Acıbademi, Özel alman hastanesi, devlet hastanesi derken sıkıntı yok. Özel okulları Ted i, Marmara sı var işte. Hızlıca aklıma gelenler bunlar detay istersen son ÖM den yardırayım. Ha ben Yalıkavak'yım, merkeze çok hakim değilim. Sadece gezmece işte, merkez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 verdim dilekçeyi gidiyom laayn müdür siee çekti ama orası ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Milletin emeklilik hayalini, bu yasta gerceklestirecsin. Uzulmezsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bodrumdan selamlar pazar günü taşndm. bu akşam internetim açıldı bodrumlu oldum sonunda. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 nerdesin? bir lokma yemeye gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bodrum merkez umurca? omurca? gibi bişey, omurça umurça versiyonlarını da duydum havuz tadilatta bitsin mayonuzu giyin gelin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Karşına almışsın bodrum kalesini. Hayırlı olsun en iyisini yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 2 arkadaş (evli) taşındılar istanbuldan, çok da mutlular. ama ben yapamazdım heralde. şehir olayını seviyorum. los angeles bile istemem ben anasını satiim new york falan isterim, öyle bi sapığım. hsdufhudash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 vay tebrikler cesur karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 raad ol geri dönecekler 2 sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 İki yıl sonra İstanbul trafiğine girince ne kadar güzel kararvermisiz derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 mesleki açıdan mecburiyet yoksa istanbulda yaşamak saçmalık zaten. Bak para demiyorum, 40 yaşında seni işten atmayacaklarsa gitmeye gerek yok. Ama bodrum şartmıydı ya, bisürü küçük mekan var ege boyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar