Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bodruma yerleşmece

Auril

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Ama izmirden sıkılan insan bodrumda niye sıkılmasın oraya takıldım. Seni sıkan büyükşehir mi şimdi?

iş hayatıı sıktı yaa
bodrumda kebap yapayim diyorum azcık
çoluk çocuk aile vs yok zaten, eh öyle çok sosyal bir adam da değilim

sağlam internet olsun yeter bana
arada da çıkar nimetlerinden faydalanırım tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. Götünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi..
Sosyal ağlarda paylaş

Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. G.tünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

Bodrumda ev var lanet olsun her sene mecbur tadilat her sene sitede abuk sabuk bişeye masraf bıktım yeminle. Sen tadilat yapmasan yandaki bişeyler yapar anasını ağlatır ortalığın. Götünün üstünde rahat rahat oturamıyor insanlar batıyor bişeyler. Bıktım valla satayım sana evi..

almiyim de bedava gibi kiralasam sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

Akyarlar deme...

Sosyal değilim demişsin, bence kışın acayip huzurlu bir yer, dağlarda kekikler olur, dereler dolar, heryer yeşil ve hava ferahtır. Elbette merkezini bilemem ama Turgut reis - bodrum arasında ki yerleşkelerde öyle.

Önemli şeyler,
Araban olacaksa merkeze takılma, en uzak yeri en yoğun zamanında yarım saat sürüyor.
Araban olmayacaksa merkeze vasıta geçiyormu, denize kaç dk yürüme mesafesi ve yakınlarında migros, tansaş gibi bir yer varmı bu önemli çünkü süpermarket vs pek yok merkezden uzak yerlerde. (Sağolsun bizim sitenin dibinde 2m Migros açıldığı için smirnoff north'una kadar herşey bulabiliyordun.)
Son olarak, güvenlik ve alt yapı (internet vs) bunlarda önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

araba şimdilik yok
merkez işime geliyor o yüzden işe git gel sıkıntı olmıycak, kışın evde takılırım internet pc oyunlarım kopüşüm ve ben sorun diil
yazın merkez zaten yeteri kadar hareketli olur akarım diye düşünüyorum, çok öyle sağa sola giden biri değilim, zaten ark falan var bodrumlu arabası da var alır gezdirir beni artık sdf
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 yıllık çakma Bodrum'lu olarak;

* Herkesin söylediği gibi kışın Bodrum merkez gayet sosyal ve her türlü imkan var. Büyükşehir aratmaz, ama trafik vs olmaz.
* Buranın keyfi 1 Ekim - 1 Mayıs. Sakin huzurlu. Hayat görece olarak Büyükşehir e göre pahalı. Maalesef öyle. Göç alan yer olmasından ve emlakçıların açgözlülüğü tavan yaptığından kiralar abavvv durumunda. Ankara ile kıyaslama yapabilecek vaziyette olduğumdan pazarı bile %20 pahalı lanet yerin. Evet Milas - Muğla dan gelen ürünlerle daha taze besleniyorsun evet ama lanet limon memleketinde geçen haftaya kadar pazarda limon 9-10 tl idi. lel yani.

* Coğrafyası boktan olduğundan, heryer yokuş, yollar viraj. Belediye vallahi çalımıyor. Ancak Belediye ne yapsın? 140.000 olan nüfus yazın 2M. Yetmiyordur para. Merkezde ve yeni yerleşim yerlerinin görece olarak altyapı, internet vs daha iyi. Fiber var yani.

* Ticaret için yazın kazan, kışın ye mantığı. Dükkan kiraları Kadıköy ü aratmaz merkezi yerde.

* İşini doğru düzgün yapan bir usta bulamazsan. Adres tarif etmeyi bilmeyen bir yerlisi var. Acayip kafalar. Kafalar hep tatil, yatış. Kalifiye meselesi Türkiye'nin sorunu da, burası bir başka.

* Yaşaması keyifli yer, yazın kalabalıktan nefret edersin sadece. Neden kaçtığını düşününce suçlamıyorsun kendini. Acıbademi, Özel alman hastanesi, devlet hastanesi derken sıkıntı yok. Özel okulları Ted i, Marmara sı var işte.

Hızlıca aklıma gelenler bunlar detay istersen son ÖM den yardırayım. Ha ben Yalıkavak'yım, merkeze çok hakim değilim. Sadece gezmece işte, merkez benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...