DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 akirafes said: yeni nesil plastik poşetler petrolden değil gazdan yapılıyor. bunların parçalanma havaya karışma süresi 3-6 aydan başlıyor. Bunu önceleri belki gözle göremiyorsunuz ama o bulunduğu yerde sinsice yavaşça eriyor. Yani sizin görmek istediğiniz gibi bir anda değil. Hdpe ve ldpe var plastik poşetlerde üzerinde yazar. Pe polyethylene bildiğiniz kanser bu monomers denen karbon ları havaya salıyor erirken kansere yol açabilir belki. D burada kalınlığı yoğunluğu density l ve h low ve high için. yani çözüm süreci 3-6 aydan başlıyor çözülmeye. siz alaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Osuran_boğa said: aşırı yağlı,tuzlu safi zarar bişi ya .30 yaşında hala yiyorum neyse yanında icetea içim bari kola zararlı hem israile yardım olmasın cipskolakilit limon limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 adam troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Komodo said: çünkü migros koçun. bim poşetleri eve gelene kadar havaya karışıyo Koç sattı ya artık Anadolu Grubu'nun ama uluslararası standartlarından dolayi hala Kalitelidir. Mesela rafında satılacak tüm ürünleri gıda güvenliği açısından Türkiye'de analiz ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Kaede said: bu akirafes galiba ninjan nop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 akirafes said: Gündeme yazdım çünki çok yeni bir olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sanssizsansli said: bu adama yavaş yavaş sempati duyuyorum ben. seviyesini hiç değiştirmiyor. orijinal biri. işte böyle böyle adımız gay forumuna çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Sequo said: https://pbs.twimg.com/media/BGJM_7ECAAA2b9R.jpg sdkfosapjdafsd en sevdiğim capslerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ayrıca yazıyı okumak daha çok kanser verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar