Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZKcHuHmfMeE Galiba konusu açılmamış o yüzden açiim dedim. Yeni aldım daha , mycareer ile lisede 3 maç yaptım UCLA tarafını seçtim fakat beyaz bir pivot olarak zenci ikiz kız kardeş ve 2 zenci ebeveyn biraz saçma durmuş adfsadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 >you're forced to have black parents yup, tam da spike lee'nin yapacagi cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 önce 2k14'te tövbe etmiştim, sonra 2k15'te tekrar tövbe ettim ve bir mal olduğum için gidip bu sene de aldım. yine gayet kötü ve boktan bir oyun olmuş... mycareer falan oynayanları bilmem ama online ağırlıklı oynayan, hatta %95 online oynayan biri için yine fail ötesi bir oyun olmuş. bu sene almayacaktım işte bakmadım bile de 3 gün önce arkadaşım, ultimate team'i var abi süper falan diyince gaza gelip aldım. biraz kotarılmış ama yine çok eksik ve saçma sapan olmuş. mesela başlangıç seviyesinde bir gri olması gerekiyor, ikinciye izin vermiyor bu seviyede oynayamazsın diye. kart almanı ve deste kurmanı sağlıyor ama kurdurduğu seviyeye göre lineup kuramıyorsun. neyse; Herkes Korver'ı alıyor ve yine Westbrook'çuluk oynuyorlar onla falan. Patır patır perdeden çıkıp yayın 4 adım gerisinden hareketli üçlükler falan üst üste, savunma yapamıyorsun. double team denesen yok, açıktan savunsan yok, yakın ve sert savunsan yok. Burada böyleyse üst seviyelerde Westbrook'tu Durant ile neler yapılıyordur. Geçen serilerde mesela LeBron tanrıydı, burada da Curry olmuştur. Hele GSW de herkesle her yerden üçlük sallayabiliyorsundur savunma işlemeden. 4 rakipte üst üste aynı bok gelince ve maç başına 20 üçlük yiyerek kaybedince tekrar bırakma kararı aldım. Satıyorum oyunu, 2-3 gün içinde alıcı bulamazsam FIFA ile takaslarım. İsteyen varsa aldığım fiyata satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Ben playstoredan az once ea'ninkini indirdim. İyi guzelde tus olayini tam settiremedim. Bi de bu 2k16'yla arasindaki fark ne ? Pes vs Fifa gibi herhalde bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar