k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 sözlerini muhtemelen baya yanlış hatırlıyosun yoksa bulunurdu her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ozzy osbourne - crazy train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Buldum http://www.youtube.com/watch?v=QkdvyfffeY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 arkada bu kadar iğrenç olmayanı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Bu İZMİR konseri, özellikle bunu seçtim. Arkadakini görmemişim. Benim paylaştığım çok daha eğlenceli bir versiyon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yok, neyse tamam ben vazgeçtim sizde vazgeçin bulunmaz o, sözleri yanlış doğru olsa bende bulurum googledan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 INNA tarzi bi yaz sarkisi olabilir bu Lectre said: bu şarkıyı neden arıyorsun lan? bende arıyorum bir şarkı yazayım. sözleri şunun gibiydi. if u wanna party, party with us, cmon enjoy my party party yeah falan filan gibi hareketli bir şey, 3-4 yıllık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 olabilir yaz şarkısıydı zaten ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar