Sequo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Olm hep birlikte buluşsak erkek erkeğe bol çayırlı çimenli bir yerde; http://www.youtube.com/watch?v=gWAJDi404wU şöyle bişey yapsak. Bira da içerük. Bende yeni aldığım lamborghini huracan'im ile gelir sHeQiLL yaparım. Çok ciddiyim. karı kız getirmek yasak ama hayvan gibi şiii yapcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 hepiniz istanbuldasınız > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 videonun thumb bile igrenclik kokuyor buram buram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Laurelin said: videonun thumb bile igrenclik kokuyor buram buram Sende otursan 1 tam kuzu yersin şimdi boşver bu ayakları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 hayvan gibi şiyyapmışlar güzelim kuzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 1.5 porsiyon kuzu sis yedimmi ertesi sabah kahvalti edemiyorum ben :P buyukbabam bir oturusta bir kuzuyu yermis, kendisini hic taniyamadim 55 yasini goremeden kalpten gitmis cunki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Laurelin said: 1.5 porsiyon kuzu sis yedimmi ertesi sabah kahvalti edemiyorum ben :P buyukbabam bir oturusta bir kuzuyu yermis, kendisini hic taniyamadim 55 yasini goremeden kalpten gitmis cunki :D yeriz yeriz bişey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Olur ama Noyan ve Çeto'da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 iyi giderseniz benide alın, lamboyla ankara 1.5 saat lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 aquila göbelide gelsin yozgattan senelerdir abd deyim ayağı yapiyor gel artık olm kimse hor görmeyecek yozgatlılık kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ferrarinin lastigi patlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Laurelin said: 1.5 porsiyon kuzu sis yedimmi ertesi sabah kahvalti edemiyorum ben :P buyukbabam bir oturusta bir kuzuyu yermis, kendisini hic taniyamadim 55 yasini goremeden kalpten gitmis cunki :D Sen demiyor muydun "WoW oynarken 2 büyük pizza yiyordum bir oturuşta" diyen yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ertesi gunde yiyordum gene 2 buyuk ahahah migde kuculuyor rejime uzun sure dikkat ettikten sonra, rejimin baslari o yuzden zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sen mi ısmarlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Ismarlarım tabii lan 1 büyük kuzu benden. Yanında da 20 kasa bira. İsteyenlerle arkada çalılıkların arasında bonzai çekeriz np. http://www.youtube.com/watch?v=e1o4vcTNoJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 koko olursa olur, bonzai bizi bozai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 oo defin islemleri -*ote pamik dahil- tarafimdan verilecek desenize..bonzai monzai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 zorzai varsa gidilir bence ajhfdsjksahdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sequo ısmarlıyosa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 1 kuzu + 20 kasa biraya gitmeyen salaktır gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kuzu sevmem ama dananın amına korum bi kümes de tavuk yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kokayin getirsene seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aynen, bonz ne uzun dönem er gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ne kokosu olm erkek erkek birbirimizi mi şey etcez orada. karı kız yasak dedik laurelin hariç ama o gelebilir. bonz iyidir ya kova yaparız deniz suyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 plastikle yapmayin ama kanser olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar