Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ev sahibimiz çok iyi sağolsun. Kiramız falan da gayet uygun, arttırmıyor iki senedir.Tabi gülü seven dikenine katlanır evde salonda rutubete bağlı duvarlarda deformasyon var, kırılıyor düşüyor sıvalar vs. Bugün de geldim benim odadaki duvarda bir kabarma var, dokundum ettim içleri su doluymuş su falan aktı. Evet ben de şaşırdım baya. Nedense suyu boşalttım oradan, ilkokul deneyleri gibi aşağıdaki delikten daha basınçı aktı bir süre..neyse. Şimdi bunu ev sahibi mi yaptırmalı, biz mi yaptırmalıyız? Parası marası nasıl olur bu işlerin? Deneyimlerinize açığım. Ev sahibi hakkında not: Zamanında adamla kira konusunda görüşürken kendisi zam yapmamak için direndi ben yapın valla sorun olmaz falan dedim de 4 hanelilere çıktık. Ev Ortaköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ev sahibi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ev sahibi yaptırsın ya da sen yaptır kiradan düş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ev sahibi yaptırmalı ama 500-600 tl lik seyı ona yaptırırsan bir sonraki kira donemi acısını cıkartabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ya sen yaptirip kiradan dusersin, ya da ev sahibi yaptirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Rutubet çok kötü birşey arkadaşlar. Bir de literatürde ne diye geçer ki bu olay? Su akmış dolmuş mu oraya nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 önce konus hatta eve çağır goster sonra ya ben yaptırayım kiradan düşelim ya da sen yaptır de. bazıları görmeden inanmıyor evlerinde sorun olduguna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 yalniz su aktiysa duvardan rutubet degil sikintin, bi yerden su siziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 belki üst katı su basmıştır, çeşme açık kalmıştır, akvaryum patlamıştır, banyo küveti falan sızdırıyordur bi usta gelip bakması lazım öyle rutubetle su almaz foşur foşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Üst kat benim de aklıma geldi de tavanda falan herhangi bir iz yok o konuad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 o rutubet degil yalniz duvar su almis bi yerden ust komsunuz olmayabilir hatta binalarsa bitisikse fln bambaska bi yerden bile gelmis olabilir ortakoy dedigine gore eski bina zemin suyu bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yakınlardan su borusu geçiyorsa damlaya damlaya göl olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 abi ggyi verdik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ev sahibi ev kiracı üçgeni başlığını farklı bir heyecanla açtım duvarda nem çıktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 O nemi kurutmadan bi sey yapamazsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 kendin yap. spatulayla kabaran yerleri kazıyca sonra bişey sürülüyo galiba sor öğren. en sonda boya sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 o duvar delinecek..nerede ne var bakilacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ev sahibinizin kıymetini bilin, paylaşın masrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 paylaşmayı önerebilirsin kiradan düşülür farkı da. bir ev sahibi birde usta çağır baksınlar. Söyledikleri gibi rutubet işi değil o boru falan gg olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 kizillelma said: Ev sahibi ev kiracı üçgeni başlığını farklı bir heyecanla açtım duvarda nem çıktı .. sex sells ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 3some beklerken patlak boru cikmasi beni de kirmadi diil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 13 senedir çözdüm burada nasıl en hızlı cevabı alırımın taktiğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Buraya sormadan önce ev sahibine danışmayı neden denemiyorsunuz. Yukarısı galiba su geçiriyor bizim daireye heryer kabardı diye arayın hemen gelir çözer zaten. Kimden geliyorsa o su parasınıda o öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Auril said: 3some beklerken patlak boru cikmasi beni de kirmadi diil :( olsun ama duvarda da olsa bir islaklik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Hmmmm O zaman çare terlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar