applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Tolgay ve Veli iyileşinceye rotasyon toparlar ya yonetım de aptal degılse ıkı transfer yapar devre arası Ama devreye kadar puan olarak 2-3 puan farkta kalmamız gerek max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 fenn said: Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam esk 1-0 takmıştı, bu sene yenin bu takımı tahmin 1-2 bravo :P beyler ayıp ayıp hani gomez button. http://www.tomnash.eu/gomez-button.html http://www.tomnash.eu/gomez-button.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 applev0dka said: Tolgay ve Veli iyileşinceye rotasyon toparlar ya yonetım de aptal degılse ıkı transfer yapar devre arası Ama devreye kadar puan olarak 2-3 puan farkta kalmamız gerek max Veli gelirde sanki Tolgay geçen senekinin yakınından bile geçemeyecekmiş gibi hissettiriyor. Dönüşü de o kadar sıkıntı ki hazırlık maçlarında bile tam anlamıyla tartamayız. Sol stoper alınacak orası allahın emri de bir de sol bek falan bakalım artık ya... Vegard Forren lafları dolandı hafta içi medyada o olursa harika olur. Gerçi Norveç dışı tek macerasında EPL de eline almıştı ama zaten sakatlık vs. çok oynamamıştı da. Burada tutabilir Rhodolfo styla. Aşırı beğeniyorum gavatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aktiftablet said: Töre ilk yarı 10 kişi oynattı takımı, q17 ile töre7 olmuyor ikisi aynı anda oldu mu biri resmen silinip gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aga yanlis yerde oynatıyor kerijmayı tore ben solda oynamam dio galiba olan da tralalali kerijmaya oluyor ikisi de aynı anda oynayabilir aslında ama orta sahaya atibanın yanına en azından veli lazım tolgay iyilesene kadar necip kekosu beceremiyor mlsf sosanın canı oynamak istemeyince zaten orta saha diye bisey olmuyor takımda ersan fln oyun acmaya calisiyor fb macinda gordum lizbon macinda hele perisanlari oynadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Llama said: aktiftablet said: Töre ilk yarı 10 kişi oynattı takımı, q17 ile töre7 olmuyor ikisi aynı anda oldu mu biri resmen silinip gidiyor Bu kadar basit değil ya açıklaması. Adam yanındaki adama basmıyor. Beck'i yanlız bırakıyor resmen. Rakip korner direğinin oradan bizim ceza sahasına kadar yürüyerek geldi eskişehirin bi atağında. q17 mi "koşma geri dönme" diyor bu adama? Disiplinsizlik yüzünden direkten döndük, ders alırlar umarım bu maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar