Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pembe klavye ve vertical mouse ariyorum

chrome

Öne çıkan mesajlar

Mekaniklerin gürültü seviyesi ofis ortamında etrafındaki insanlara rahatsızlık verebilir, o açıdan mekanik alıcaksan bi paket de o-ring al.

Ergonomik klavye de çok gerekli değil, standart dizayn yeterince ergonomik.

Benim tavsiyem herhangi bir Topre veya başka bir electro capacitive switch'li (Noppoo vb.) klavye.

Vertical mouse da büyük saçmalık, ele uygun, bayan eli için tabi ki daha ufak boyutlarda hafif bir mouse ideal seçim olacaktır (eg. Logitech G303, Madcatz RAT PRO S)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

overpriced olduğunu inkar etmiyorum ama razer ürünlerine çöp diyen birisinin argüman saçma bulmak komik.

insanları fanboylukla suçlarken haterlik yapıyon.
olm bişiyin fanboyu olsam steelseries olurdu.

Abi kalitesi parasını hak etse premium dersin, kalitesi çok da iyi değil diye fiyatı da ona göre ayarlansa mid range iyi f/p falan dersin, ama orta kaliteye Amerikan moron marketing basıp yüksek fiyat çekince çöp olmuş oluyor. Direk "yüzüne bakılmaz boktan kalite" anlamında değil de tüm faktörleri bir araya getirince demiş sanırım arkadaş çöp diye.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç razer kullanmadım ama razer kullanan ev arkadaşım sayesinde ne kadar kötü olduğunu anladım.
adamın bazen mausu çalışmıyo bazen klavyesi.
logitech g15 kullanıyom yıllardır klavye 1 kere arıza çıkarmadı. mausta rival var canavar.
şimdi klavyeyi değiştiricem g910 alıcam B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...