chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Cok hoslandigim bir kiz var. Yazilim muhendisi. Dogum gunu hediyesi olarak ona pembe ergonomik klavye ve pembe vertical mouse almak istiyorum. Bulamadim nette. Nerelere bakmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kiz yazilim muhendisiyse ve senin dusundugun sey klavyenin markasi modeli degil de rengi ise, ayri dunyalarin insani oldugunuz belli sarom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 pembe klavye ve mouse ciddi tuketiciler icin uretiyorlarmiki hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 https://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=322 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 https://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=145 bu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 di said: Kiz yazilim muhendisiyse ve senin dusundugun sey klavyenin markasi modeli degil de rengi ise, ayri dunyalarin insani oldugunuz belli sarom. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kullanmazki onu kiz. is icin kullandigin araclari adam gibi pro tasarima ve ergonomiye ihtiyaci var. pempe cuzdan, canta, ayakkabi vs al ama is icin kullanabilecegi bisi alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 hem tenkeyless hemde blue switch ofiste falan kullanılmaz cok ses cıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 renk igrenc tasarim daha igrenc :D ben bugun aldim mis gibi blackwidow chroma, git al kiza rengini istedigi gibi ayarlar hemde guzel klavya sekilsiz degil http://i.ytimg.com/vi/NraVPg21s40/maxresdefault.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/134/453/7-rainbowdash.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Klavyaaa taam mıaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 chrome said: Cok hoslandigim bir kiz var. Yazilim muhendisi. Dogum gunu hediyesi olarak ona pembe ergonomik klavye ve pembe vertical mouse almak istiyorum. Bulamadim nette. Nerelere bakmam lazim? alınma ama çok kıro bi fikir gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 blackwidow un switchleri çin malı iyi değil, keycaps çok abanırsan kırılıyor. @chrome ben sana corsair rgb k70 satayım. istediği rengi seçer pembe, mavi led kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 di said: Kiz yazilim muhendisiyse ve senin dusundugun sey klavyenin markasi modeli degil de rengi ise, ayri dunyalarin insani oldugunuz belli sarom. o acığıda biz kapatıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 abi bunlar günde 20 saat kod yazıyor. eline ters gelir alışamazsa patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Duz bi klavye al ust kapagi sok pembe karbon kapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Certhas said: blackwidow un switchleri çin malı iyi değil, keycaps çok abanırsan kırılıyor. @chrome ben sana corsair rgb k70 satayım. istediği rengi seçer pembe, mavi led kullanır. programci kiz kullanicak, kendini pro zannedip dota 2 de ruslara kizip klavyeyi yumrukliyan bi tip kullanmicak :P benim g15 in tuslar soyuldu filan, kirik dokuk ve yipranmsi durudma ona ragmen hala cayir cayir calisiyor ki mekanik degil bisi diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Certhas said: blackwidow un switchleri çin malı iyi değil, keycaps çok abanırsan kırılıyor. @chrome ben sana corsair rgb k70 satayım. istediği rengi seçer pembe, mavi led kullanır. abi çok güzel değil mi bu klavye. kaça gidiyor 2. elleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 aşık değilim de hoşlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Laurelin said: renk igrenc tasarim daha igrenc :D ben bugun aldim mis gibi blackwidow chroma, git al kiza rengini istedigi gibi ayarlar hemde guzel klavya sekilsiz degil http://i.ytimg.com/vi/NraVPg21s40/maxresdefault.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/134/453/7-rainbowdash.png Sen şu master race diye gezen arkadaş değil miydin ya. Razera para vermek Ayyy kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Razer olmasa gaming peripheral da olmazdi. Su anda biraz fazla pahali satmalari disinda dogru urunu aldiginda pisman olmayacagin mal satiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Aldığım her razer ürününden pişmanlık duydum şu zamana kadar. Kalitesiz ürün yap, renkli renkli reklamlar yap, gaming etiketi yapıştır. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Cuce said: di said: Kiz yazilim muhendisiyse ve senin dusundugun sey klavyenin markasi modeli degil de rengi ise, ayri dunyalarin insani oldugunuz belli sarom. o acığıda biz kapatıyoruz işte. Kizla konusurken napcan abi, gidip yaninda mi durcan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 logitech silkeler razer haddini bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 sabah olana kadarda cok konusmayı versin napalım bu kadar bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ya nere olmazdı esh, razer anca düzeltti ürünlerini, prediction ve negative accelerationlı mouse sattılar yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar