kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yeni başlık açıyım dedim diğer başlıkta 2014 nisan yazıyo.sdfsd Açıklanmış sınav sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 geçen sene 96,25 aldıydım baya basit sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 73,75 almışım, yanlış doğruyu mu götürüyomuş yav sınavda? ben götürmüyo diye salladıkça salladım hiç boş bırakmadım sdfg edit: 80 soru 100 puan olduğunu unutmuşum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 animeler sağolsun bir deneme çözdüm 92.5 almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben de 77,5 almışım. bu arada paragraflardan ziyade anlatım bütünlüğünü bozan cümleyi bulma sorularından daha çok tiksiniyormuşum onu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ben de onlardan max iki doğru falan yapiyorum ama bu seferkiler cok kolaydi ya da bana oyle geldi. Fullemisim onlari ama 76.25 almisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 şu gözlerle güneşe bakma olayı vardı bi tane retinalı falan. çok fena uyuz etmişti. doğrusunu yapıp yanlışa çevirmiştim sanırım tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Hayatımda ilk kez girdim ve hiç çalışmadım çünkü asıl odak alanım Tıpta Uzmanlık Sınavı; 92.5 almışım, halbuki şüpheli sadece 2 sorum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 AscAnsio said: Hayatımda ilk kez girdim ve hiç çalışmadım çünkü asıl odak alanım Tıpta Uzmanlık Sınavı; 92.5 almışım, halbuki şüpheli sadece 2 sorum vardı. Hacut intörn maaşına yabanı dil tazminatı oluyo mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 oh..interm lere maas mi veriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Drall said: AscAnsio said: Hayatımda ilk kez girdim ve hiç çalışmadım çünkü asıl odak alanım Tıpta Uzmanlık Sınavı; 92.5 almışım, halbuki şüpheli sadece 2 sorum vardı. Hacut intörn maaşına yabanı dil tazminatı oluyo mu sdf Intern değilim ya, mezun olarak girdim TUS'a :) 2011 mezunuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 dana22 said: oh..interm lere maas mi veriyorlar.. 356 lira B)- Ama 1 sene uzayınca kredi bitti bu sene, kredinin yerini dolduruyo mayış anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Merhaba, YDS'den harf notu olarak B aldım, bir sonraki YDS'ye girme konusunda kararsızım. Eğer bahar dönemi YDS'de puanım C olarak gelirse bir sonraki KPSS için en yüksek aldığım not mu(B) yoksa son aldığım not mu(C) geçerli oluyor. Bilgisi olan cevap verebilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 geçerlilik süresi boyunca (2 sene) en yüksek notun geçerli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ya almancaya girecektim başvuruyu unutup kaçırdım hatırlatmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar