dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 elesso said: doğalgaz faturasında 300'ün altında kalmak bu kışki hedefim. kasimdan sonra imkansiz abi o hedef..ben 500 un altinda kalirsam sukredecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bi arkadaşım kışın sadece barfiks çekerek ısınmıştı kışın, yaza six packle girmişti. Ha bence değmez, kaloriferin yanında 31 çekmeyi tercih ederim üşümeye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 elesso said: nasıl temizliyolar peteği? abi farklı maddeler basıyorlar içinde birikenleri almak için.Aynen ısı transferini arttırıyor. Özellikle 5 seneden eskiyse tesisat, yaptır.150 lira falan olması lazım.O civar yani. 2 saatte filan hallediyorlar. %10 civarı düşürüyor (muş) faturayı.İyi bir rakam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 şu anki evim çok küçük geçen kışa göre 300'ün altına düşerim rahat ya. akşamdan akşama geliyom eve zate... ramses 20 yıllık rahat bu tesisat :D, petekler tarihi... bi araştırayım kulağa mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 baktır elessocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 de bir zaman sonra o koyduklari madde cokelti yapip borulari tikiyor da diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Saçımı ıslatıp lodosa karşı tişörtle bisiklet sürdüm yarım saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 çok rüzgar kötü ya, snuzit falan sıkıntı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bide bütün gün motorla gezdim. motoru süren nezleydi aksırığı tıksırığı bana geldi hep. herşeyi yaptım hasta olmak için. hafif bi mayışıklık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gece yatarken camı açık bırakmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mal said: bide bütün gün motorla gezdim. motoru süren nezleydi aksırığı tıksırığı bana geldi hep. herşeyi yaptım hasta olmak için. hafif bi mayışıklık var. niye bu kadar samimisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Metin fidan vardı çok severdim. Severimdi zaten köşesinin adı. Vardır heralde hala lemanda felan. Onla büyüdük ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 mal seni bundan sonra kafamda ediz olarak canlandırıcam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 niye ya hiç çekingen içine kapanık değilim aslında 31 çektiğimi felan söylüyorum hep açık açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sağ el mi sol el mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 farketmez. biraz daha baktımda edizle alakam yok. eskiden olsa doğrudur. yorumları okudumda metin fidan karikatürün buddy guy'ı gibi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 evet pek benzemiyosun belki forumda böyle açıksındır gibi hayal ettim. metin fidanı ben de severim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 edizi hiç okumadım ama şimdi baktım, edizlik hikaye istiyosan konuylada alakalı; dershanede deneme sınavı olurken gürültü olmasın diye burnumu çekemeyip sınav boyunca sümüğün akmasını beklediğimi bilirim sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 pantolondaki ediz mi iyiydi baya o sümüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 edizin kendi bölümü vardı. lemanyakta bi kaç sayfa oluyodu diye hatırlıyorum hatta. @mal sdfg işte bi de bayılsaydın tam ediz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 işin kötü yanı gözetmende genç bayandı masada durmuş bakıyor dudağımın üstüne geldiğinde de silememiştim. silemeyincede düşünüyosun görünüyomudur ordan sümük acaba diye asdafsa. tam bayılmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ben de bi oss denemesi sırasında baya zorladım fınkırmiyim diye sonra eldeki tum mendilleri bitirdim izin ala ala son yarım saat cevap kagidina dusmesin diye ugrastim baya sınav yalan oldu bari rezil olmayim derdindeyim neyse sınav bitti herkes cıktı sınıftan ben perdeyi bi yakalamisim bi honkurmusum offf beyazımsı perde birden altın sarisi bi hal almisti o okulun yanından gecmemistim ondan sonra khgalkjdshakşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Fınkırmak ne lan hınkırmak demiyor muyduk ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yeni ev küçücük, üst katta sürekli birilerii evde çoluk çocukta var doğal gazı kökleyecekler mecburen ordanda faydalanaraktan bu kışı rahat geçireceğime inanıyorum. Yalnız ben pazar günü denize giriyordum, istanbula geldim hala kısa kolluyorum buradakiler mont bot ne var ne yok çekmişler üstlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Drall said: Bi arkadaşım kışın sadece barfiks çekerek ısınmıştı kışın, yaza six packle girmişti. Barfiksle nası 6 packs yapmış merak ettim arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar