Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklenen kış geliye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi arkadaşım kışın sadece barfiks çekerek ısınmıştı kışın, yaza six packle girmişti. Ha bence değmez, kaloriferin yanında 31 çekmeyi tercih ederim üşümeye sdf
Mesaj tarihi:
elesso said:

nasıl temizliyolar peteği?

abi farklı maddeler basıyorlar içinde birikenleri almak için.Aynen ısı transferini arttırıyor. Özellikle 5 seneden eskiyse tesisat, yaptır.150 lira falan olması lazım.O civar yani. 2 saatte filan hallediyorlar.

%10 civarı düşürüyor (muş) faturayı.İyi bir rakam bence.
Mesaj tarihi:
şu anki evim çok küçük geçen kışa göre 300'ün altına düşerim rahat ya. akşamdan akşama geliyom eve zate...

ramses 20 yıllık rahat bu tesisat :D, petekler tarihi...

bi araştırayım kulağa mantıklı geliyor.
Mesaj tarihi:
bide bütün gün motorla gezdim. motoru süren nezleydi aksırığı tıksırığı bana geldi hep. herşeyi yaptım hasta olmak için. hafif bi mayışıklık var.
Mesaj tarihi:
Mal said:

bide bütün gün motorla gezdim. motoru süren nezleydi aksırığı tıksırığı bana geldi hep. herşeyi yaptım hasta olmak için. hafif bi mayışıklık var.

niye bu kadar samimisin :)
Mesaj tarihi:
farketmez. biraz daha baktımda edizle alakam yok. eskiden olsa doğrudur.

yorumları okudumda metin fidan karikatürün buddy guy'ı gibi cidden.
Mesaj tarihi:
edizi hiç okumadım ama şimdi baktım, edizlik hikaye istiyosan konuylada alakalı; dershanede deneme sınavı olurken gürültü olmasın diye burnumu çekemeyip sınav boyunca sümüğün akmasını beklediğimi bilirim sdfdfs
Mesaj tarihi:
işin kötü yanı gözetmende genç bayandı masada durmuş bakıyor dudağımın üstüne geldiğinde de silememiştim. silemeyincede düşünüyosun görünüyomudur ordan sümük acaba diye asdafsa. tam bayılmalık.
Mesaj tarihi:
ben de bi oss denemesi sırasında baya zorladım fınkırmiyim diye sonra eldeki tum mendilleri bitirdim izin ala ala son yarım saat cevap kagidina dusmesin diye ugrastim baya sınav yalan oldu bari rezil olmayim derdindeyim neyse sınav bitti herkes cıktı sınıftan ben perdeyi bi yakalamisim bi honkurmusum offf beyazımsı perde birden altın sarisi bi hal almisti o okulun yanından gecmemistim ondan sonra khgalkjdshakşl
Mesaj tarihi:
yeni ev küçücük, üst katta sürekli birilerii evde çoluk çocukta var doğal gazı kökleyecekler mecburen ordanda faydalanaraktan bu kışı rahat geçireceğime inanıyorum.
Yalnız ben pazar günü denize giriyordum, istanbula geldim hala kısa kolluyorum buradakiler mont bot ne var ne yok çekmişler üstlerine.
  • Yeni Oluştur...