Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2015-2016

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Topu donduremediler, sacma sapan Barnes ve Draymond Green ile zorladilar anlamadim. Aceleye de gerek yoktu fark 3 sayiydi sonra 1'e indi filan. Alismislardi bu tarz posizyonlarda hep kazanmaya, ama iyi yonetemediler son hucumlari. Donovan iyi cevirdi maci yalniz. Westbrook da sacma sapan oynadi.

Curry'i iyi savundu ama bakalim diger maclar zevkli olacak belli oldu. Dogu bu kadar dandik olmasa keske de CLE ter atacak heralde 4 mac.
Sosyal ağlarda paylaş

Sixers 1st
Lakers 2nd
Celtics 3rd

Draftlar açıklanmış. Lakers Simmons'ı alır diye umuyodum ama Sixers heralde ingramı almaz , bi ton çaylak uzun dolu bir takım kurdular zaten şimdi bi de simmons'ı alırlar çocuk ziyan olur orada. Gerçi şu 3 takımdan hangisine giderse gitsin ziyan olacak ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Sixers 1st
Lakers 2nd
Celtics 3rd

Draftlar açıklanmış. Lakers Simmons'ı alır diye umuyodum ama Sixers heralde ingramı almaz , bi ton çaylak uzun dolu bir takım kurdular zaten şimdi bi de simmons'ı alırlar çocuk ziyan olur orada. Gerçi şu 3 takımdan hangisine giderse gitsin ziyan olacak ya neyse.

Lakers ve Celtics'te nasıl ziyan olacak ya. Birinde ligin en iyi genç koçu var diğeri de son şampiyon, normal sezon rekoru takımın asistan koçu - caretaker coachını getirdi ve kadro iskeleti de gayet sağlam.

Şu iki takımda gelecek 3 yılın flaş takımı olma potansiyeline sahip hem yapıları hem maddi imkanları hem de franchise kaliteleri bakımından. nasıl ya...

Ingram Lakers için bu arada çok daha iyi tercih olur, iki geldiklerine fazlasıyla sevinmişlerdir ki zaten twitterda lakers yazarları falan dua ediyorlardı. Phila bi piçlik yapmazsa Ingram Lakers'ta oynar zati.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu üstün performansta rakipler yanıltıcı olabilir bir nebze, ancak Cavs'ın hücum performansı ve ritmi rakipler ile açıklanamaz. Yine de küçümser bir bakış açısı da yok değil; Detroit zaten sezon hedefi olan ve zor gözüken play-off'a kalma başarısını gösterdikten sonra doymuşluk gösterdi, maç alamazdı. Atlanta senelerdir ligin normal sezonda en iyi takımlarından olsa da, playoff'larda dökülüyor, keza Toronto da geçen seneki Atlanta görünümünde, batırdılar play-off'ta, Miami'yi geçmelerini beklemiyordum, şu an franchise'larındaki en büyük başarı olan konferans finalini gördüler; çok arıza çıkaramayacaklardır, ama diğer yandan da ne olursa olsun %50 ve üzeri galibiyet oranına ulaşmış 3 takıma karşı 9-0'lık ve ezici bir oyun söz konusu. Belki 12-0 da olur

OKC'nin; Steven Adams, Waiters ve Ibaka'nın x-faktör performansları kilit rol oynadı SAS'a karşı ama GSW'ye karşı tutunamazlar, es kaza final yaparlar ise Cavs acımadan tokatlar
Sosyal ağlarda paylaş

Koçlarla olmuyor ki bu iş sadece? Luke Walton hem süper bir tecrübe edindi hem eski lakerslı o yüzden muhteşem bir şans lakers için , koçtan bile rebuilding yoluna gittiler. Ben simmons'ı tamamen takas hakları açısından daha iyi olduğunu düşündüğüm için seçerdim , ya draft hakkını ya da direk oyuncuyu anında takaslar daha neler yapabileceği belli birilerini alırdım. Aslında ikisi de elle tutulur birileri olmayacakları belli , şutları öyle ahım şahım değil ve lig artık komple şut ligine döndü. Mini Lebronlar artık yemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...