vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 şu an denver vs hornets maçı var nba den soğudum. golden maçı için katlanıyorum yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 gsw (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Spurs yenmiş gsw yi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 3lükler girmemiş... curry 1/12 thompson 1/7 gerisi de benzer durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Çok üzüldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 üçlükler girmemişten ziyade bayağı kötü atmaya zorladılar, şans olmayınca patladılar. SAS resmen bütün sezonu bunları patlatmak üzerine kurmuş ya, bir önceki maçta da tartmışlar bu maça ona göre çıkmışlar. Yolda kaza olmazsa tahminen PO'da patlatırlar bunları yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Amin Böyle olmasın basketbol en azından nba de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Ilk ceyrege kadar dayandim sonra uyuya kalmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Kanuni said: Böyle olmasın basketbol en azından nba de.. Nasıl olsun? Sürekli isolation ve pick'n roll oynanan her takımda bir kobe, jordan, lebron olan falan mı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Suan farkli mi? Lebron kobe alsin isolation yapmasin gitsin steph bi ton ucluk mu atsin? Gsw yine cok super paslasiyor o yuzden bisi diyemiyorum ama klay ve steph sacma sapan uclukleri sokunca hic zevkli olmuyo ama guzel paslasinca zevkli olabiliyo boyle yarim yarim gsw , gitsinler paslasan pozisyonlari iyi hos sacma sapan uclukleri yapmasinlar o zaman kobe lebron falan farki kalmiyo. Ote yandan sas hep paslasan superstar kullanmayan takim oyunu oynayan takim o zaman iste muthis zevkli oluyo izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 suta dayali olmasin o avrupada var yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 DarKRideR said: üçlükler girmemişten ziyade bayağı kötü atmaya zorladılar http://www.youtube.com/watch?v=cZe-jM-nFTs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Basketbol iste bu ya , cok mukemmel bisi soyle savunma maci izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 GSW ve SAS ile diger takimlar arasinda daglar var ya. Bati finali NBA finali. 2000 lerin basinda da dandikti boyle Dogu. Uzun yillar sonra tekrardan takip ediyorum NBA'i Dogu baya zayif kaliyor. Cleveland gule oynaya finale cikacak heralde. Kaldi ki onlar da rezil bir suru mac oynadilar. Hani digerlerinin tutunabilme sansi yok zaten GSW ya da SAS'a. Dusunsenize su an 2 takimda teoride 72-10'u egale edebiliyor. Bir tanesi kirabiliyor. Ikiside sezonu icerde namaglup kapatabilir filan. Guc farki asiri su an. Bilmiyorum bana mi zevksiz gelmeye basladi da, GSW diger takimlarla oynadiginda oran bile acmiyorlar neredeyse bu kadar fark olmasaydi keske. Yildiz da kalmamis gibi ya NBA'de. Dedigim gibi uzun zaman sonra adam gibi izleyeyim dedim de. Lebron filan dokuluyor resmen. Geri kalan takimlarda seyretmesi zevkli cok az sayida adam var. Ya da bana oyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XBZTPtENQCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Sotto said: GSW ve SAS ile diger takimlar arasinda daglar var ya. Bati finali NBA finali. 2000 lerin basinda da dandikti boyle Dogu. Uzun yillar sonra tekrardan takip ediyorum NBA'i Dogu baya zayif kaliyor. Cleveland gule oynaya finale cikacak heralde. Kaldi ki onlar da rezil bir suru mac oynadilar. Hani digerlerinin tutunabilme sansi yok zaten GSW ya da SAS'a. Dusunsenize su an 2 takimda teoride 72-10'u egale edebiliyor. Bir tanesi kirabiliyor. Ikiside sezonu icerde namaglup kapatabilir filan. Guc farki asiri su an. Bilmiyorum bana mi zevksiz gelmeye basladi da, GSW diger takimlarla oynadiginda oran bile acmiyorlar neredeyse bu kadar fark olmasaydi keske. Yildiz da kalmamis gibi ya NBA'de. Dedigim gibi uzun zaman sonra adam gibi izleyeyim dedim de. Lebron filan dokuluyor resmen. Geri kalan takimlarda seyretmesi zevkli cok az sayida adam var. Ya da bana oyle geliyor. Abi bence NBA tarihinin en yıldızlı ve fantastik oyuncularını aynı anda barındırıyor. Geçmişe bağlılık hepimizde var Carter'lar, Tmac'ler, Iverson'lar, Kobe'ler, Shaq'lar vs. aynı zamanda oynadığında ergenlikten ötürü herhalde daha çekici geliyordu fakat özellikle bu dönem felaket yıldız patlaması var. NBA'in gelecekteki en iyi'si olacak denilen Anthony Davies'e falan sıra gelmeyecek All-Nba third team'de bile. Bunun dışında rezil dediğin Cavs, koç buhranına ve düşük vites oynamasına rağmen 50-20 gidiyor. SAS'a karşı çökerler ama GSW ile final yaparlarsa 7 maç o seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Haklisin dogrudur dedigim gibi uzun zaman sonra takip etmeye basladim. Tek tek isimler gercekten iyi olabilir fakat takimlar overall daha mi gucsuz bilemedim. Yani sanki eskiden kapismalar daha saglam olurdu bir kac takim sayardin, simdi baktiginda GSW ve SAS'a kafa tutabilecek bir takim da pek yok. Rekabet goremedim ben bu sene, garip degil mi ayni sezon icinde 2 Bati takiminin da ligi icerde namaglup bitirebilmesi, rekorlari kirabilmesi, GSW'nin 50 mactir iceride yenilmemesi filan. Bunlar kolay kolay olmazdi NBA'de. OKC diyorsun 10 saniye kala 4 sayi onde oldugu macta GSW'ye yine kaybediyor. Tamam mucize macti belki ama psikolojik olarak tutunamiyor rakipler bu ikisine karsi, yoksa yenemeyeceklerinden degil. Bana bu istatistikler normal gelmiyor yani, playofflarda birsey degisecegini de sanmiyorum. Kapismalar zevkli yapiyor NBA'i bana gore, eskiden daha mi cok rekabet vardi bana mi oyle geliyor bilmiyorum. 90'lari supuren Bulls'un bile daha zor rakipleri vardi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 "bizim zamanımızda şu vardı" 'nın, oldschoolcuların son adamı kobe de bırakıyor ya, onun için öyle düşünüyorsun sen veya golden statein yaptığının kitabını phoenix yazmıştı "seven seconds or less offense" ile denmesi gibi işte bunlar hep nostalji yalnız literally kitabını yazmışlardı hehehue https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2d/07_Seconds_or_Less_%28book_cover%29.jpg harbi o takım nasıl şampiyon olamadıydı ya, üstüne abuk subuk takaslar falan, al beni de nostaji ettiniz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 o dönem çok zevkliydi suns'u seyretmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Suns'ın o projesi müthişti fakat ne SAS ne de Dallas'ı geçip şampiyonluğu geçtim NBA finali yapamadı. Aynı şekilde Sacramento'nun da çok çılgın bir roster'ı vardı, onlar da Lakers ve SAS'a hep elendi. Herhalde NBA'i adam akıllı takip etmeye başladığımdan beri son 20 yılda şampiyon olamamasına en çok üzüldüğüm 2 franchise'dır bunlar. Utah da bunlardan biri tabii ki ama adamların Jordan era'sına denk gelmesi nedeniyle doğal karşılanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 vay anasını serhat lakersda neler dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 BulletRide said: Suns'ın o projesi müthişti fakat ne SAS ne de Dallas'ı geçip şampiyonluğu geçtim NBA finali yapamadı. Aynı şekilde Sacramento'nun da çok çılgın bir roster'ı vardı, onlar da Lakers ve SAS'a hep elendi. Herhalde NBA'i adam akıllı takip etmeye başladığımdan beri son 20 yılda şampiyon olamamasına en çok üzüldüğüm 2 franchise'dır bunlar. Utah da bunlardan biri tabii ki ama adamların Jordan era'sına denk gelmesi nedeniyle doğal karşılanabilir. ben de pacers'a çok üzülmüştüm. Reggie Miller'ın son sezonlarıydı ve cok güzel oynuyordu.Sampiyonluk görmesini isterdim Miller'ın. Ron Artest,Jamaal Tinsley,jermaine O'neal'li cok güzel bir kadro vardı.Detroit-Pacers kavgası yüzünden artest ve türevleri takımın agzına sıctı. Hatta o sene 6 kişilik rotasyonla maç kazanmışlardı. Foster fln cosmustu ama Stephen Jackson ve Artest'siz bir yere kadar... 1 sene onların dönmesini beklediler ama ondan sonra kimya bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 dün boston efsane bir maçla golden statei deplasmanda yendi, en iyi sezon rekoru için 6 maçta 5 galibiyet gerekicek, ki iki tanesi de san antonioyla http://ragemaker.net/images/Sad/AllTheThings_sad.png tökezlerler tökezlemezler ama maçın backlash'ı çok güzel :D http://puu.sh/o2ZR5/726401f6ea.png said: @scounteroffer19 "We beat us" -Klay @Celticsboston3328 Klay can suck a dick. ilerde tarihin akışını değiştiren koç/takım olarak hatırlanmak için popovich tam kadro saldırabilir diyorlar, daha doğrusu texas medyası o şekilde gazlıyormuş redditde doğal olarak evan turner yine patlamış her topicte falan redditin favori sporcusu evan turner, bilmeyenler için eskilerden mini-kolaj https://www.reddit.com/r/nba/comments/48miap/the_evan_turner_quote_master_list/ https://www.reddit.com/r/nba/comments/3scm2p/king_evan_turner_told_tvabby_that_if_he_were/ https://www.reddit.com/r/nba/comments/3sf1t3/the_reddit_made_logo_actually_reached_evan_turner/ bir de d'angelo russell olayıyla ilgili şu var hahahah https://www.instagram.com/p/BDlTgdovl2P/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Raylen said: vay anasını serhat lakersda neler dönmüş ya snitches get stitches. https://www.instagram.com/p/BDlTgdovl2P/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 GSW'nin kaybettiği 8 maçta yediği farklar: 13 23 2 18 22 17 8 3 Bulls'un efsane 72-10 sezonunda yediği farklar: 6 5 6 6 10 9 32 1 1 1 Herifler resmen son 3 mağlubiyeti almayıp 75-7 gibi efsane ötesi bir dereceyle bitirebilirmiş. GSW'nin özellikle saçma Lakers ve Portland hezimetleri düşündürücü. Bulls'un yediği 32 sayı fark New York'tan :D Tabi o zamanlar Ewing falan var, NYK iyi kadro. Bunun dışında playoff'ları da dahil edince (O yıllarda ilk round bo-3 üstünden) NBA finali dahil playofflar'da da skor 15-3, buna o zamanların en iyi takımlarından Magic'i ezen bir 4-0'lık doğu finali de dahil. Toplamda da 97-13 yapıyor şampiyonluğa kadar. Falan filan 71-11 falan bitirecek gibi GSW, 2 SAS maçından 1'ini kaybederler en az. Ayrıca kısa 5'e dönünce takım en önemli tamamlayıcılardan Iggy ortalarda yok. Kawhi-LMA sağlıklı kaldığı sürece %51 SAS'ın şampiyonluk. Bu arada sessiz sedasız kendi franchise rekorlarını da şimdiden kırdı SAS galibiyet oranında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar