Mithat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Çooook büyük ihtimal gitmez OKC'den zaten bende redditte okudum sene sonu free agent olunca öyle bir olay olsa ne süper olurdu falan yazmışlar. Bakmadım salary cap falan durumlarına , green ve klayde bir zahmet ligin en iyi takımı seviyesindeler biraz az daha alsınlar otursunlar yerlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Reddit'te çok ıslak rüyalar var ya, NKY de Durant - Carmelo - Kobe falan topluyorlardı geçen asdfsad Kobe'yi emeklilikten vazgeçirip bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ahahha o çok abartı olmuş , chris paul > SA görmüştüm ben o bile daha mantıklıydı ama onun içinde cap yetmez diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Jimmy Buttler naapmış akşam arkadaş, 76ers elinde kalmış resmen adamın. Bu 2m üzeri hızlı gardlar oyunu çok değiştirdi arkadaş yaa bu fizikte gard mı olur kollar da orangutan gibi maşallah. İstatistiğe bak bu maçtaki 53 Sayı, 10 Reb, 6 asist, 3 steal Daha da gelişir bu adam - çok genç değil ama there is room for more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 yeniliyorlardı 76ya jimmy nbain 2000lerdeki en kötü takımına yenilmeyi yediremedi o yüzden öyle cozurttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 gasol ve rose da yoktu, felaket oynarken bir anda döndürdü maçı 2-3 hafta önce de yine ilk devresinde 2 sayı attığı maçı 42 sayıyla bitirip maç kazanmıştı. kazanmıştı diyorum çünkü tek başına almıştı dün gibi sadfsda toronto maçıydı sanırım bir de o atlanta da olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 76ers aslında bu kadar kötü değildir heralde ya , tank yaptıklarındandır diye tahmin ediyorum. Harbiden bu kadar kötü olunur mu lan :D Dün oynayan feneri koy şu lige 76erstan çok galibiyeti olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Mithat bu sefer haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 clippers ne güzel oldu lan redick böyle form tutunca içerde deandre jordanın dışarda redickin tehdidi meanwhile herkes elini kolunu sallaya sallaya hücumda istediğini yapıyor şutlardan şut beğeniyor hahahah işte gerçek denge (bknz. iç dış dengesinde teraziyi kırmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 J.J çok temiz şutör, bu sene %50 ile 3'lük sallıyor Herif Duke efsanesi olmayı NBA'e tercih etti, kolej kariyeri harbi efsaneydi, milli takıma falan çağrılmıştı daha NBA'de oynamadan, fakat 23 yaşında lige gelmesi NBA kariyeri açısından çok da iyi olmadı Benzeri diğer Duke efsanesi Kyle Singler için de geçerli, 24 yaşında girdi lige hala alışamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 singler nası efsaneydi yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 lebron blatti kovmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 iyi yapmış, bir boka yaramıyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 https://streamable.com/8mtu yakety sax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Adamlar bu kadar kocaman olmasa liseler arası maç gibi diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 izleyen varsa dün curry'i sas'tan kim savundu söyleyebilir mi? çok yorgundum kalkamadım izlemeye ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 O ne 30 sayi fark, versinler kupayi kasmasinlar artik. Gsw 120 spurs 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 DarKRideR said: izleyen varsa dün curry'i sas'tan kim savundu söyleyebilir mi? Özetlere baktım Parker savunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 GSW'nin muhtemelen konferans finali sonrasında da NBA finali oynayacağı iki rakibini de ezmesi takdirlik. Normal sezon vs. diyip geçilecek maçlar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 dedeler morali bozmasın ya ginobili falan son bir final daha oynasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 abi o yüz ifadesi hahahah https://vine.co/v/iiUqmb6dhzL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Kanter 23/10 yapmış 7si hücum rebo Steven Adams'tan da fazla süre almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 gswde her maç 25+ atan birisi var nasıl bir takım yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar