Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://planetbase.madrugaworks.com/wp-content/uploads/photo-gallery/screenshots/screen1.jpg farkli gezegenlerde koloni kurma oyunu, 15 gune cikiyor. Survivaldan cok strateji oyunu ama cok kolay degil bol management gerekiyor. http://store.steampowered.com/app/403190/ Planetbase is a strategy game where you guide a group of space settlers trying to establish an outpost in a remote planet. In the game you play the role of the base architect and manager, telling your colonists where to build the structures they will need to survive. You will have to ensure that they have an constant supply of oxygen, food and water to stay alive. http://www.youtube.com/watch?v=NvJr0SN83Zk You will get them to collect energy, extract water, mine metal, grow food, manufacture bots, and build a fully self-sufficient base. Even if the game is not intended to be a simulator, all the mechanics are plausible, and based on what the expected challenges of establishing a colony in an new planet would be. Features: Three different planets with different conditions and increasing difficulty. Harness solar and wind energy (if available) in order to power the base's structures. http://planetbase.madrugaworks.com/wp-content/uploads/photo-gallery/screenshots/screen3.jpg Grow hydroponic Vegetables and synthesize Vitromeat to feed your population. Mine and produce raw resources, process them, manufacture goods, and establish a production chain. http://planetbase.madrugaworks.com/wp-content/uploads/photo-gallery/screenshots/screen8.jpg Carefully manage the colonist immigration flow to ensure you have the people with the right skills. Survive disasters like meteors, sandstorms or solar flares and defend your base from intruders. http://planetbase.madrugaworks.com/wp-content/uploads/photo-gallery/screenshots/screen12.jpg Mechanize your base by creating your own bots that will help with the more arduous tasks. Grow your colony from a few initial pioneers to a vibrant planetbase with hundreds of colonists. http://www.youtube.com/watch?v=TfhLj3x_9SY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 vay hoşuma gitti konsept, kaç kuruş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Güzele benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 steam sayfasında 20 dolar %15 indirim yazıyor. 40 liraya alabiliriz gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 çıktı mı , bayağı meraklanıyorum bu oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 12 gune cikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ekonomi modelleri dengelidir umarım, bu tarz oyunlar tek bir stratejiyi sömürmeye çok yatkın olabiliyor. Grafikler güzel ama altyapı nasıl bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Oyunun çıkmasına 10 gün kaldı, TR fiyatı belli olsaydı iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bu 3. tip gas giant gezegeni acip oynayan yok sanirim henuz stream edenlerde, cikmadan onuda gorebilirsek ins. iyi olur en zor gezegen o galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 yarin sabah cikiyor bu saat 9-10 civari. streamlerde de oyle tek bir kaynaga abanip diger seyleri sadece trade edip gecinen birini gormedim aoe style, hemen tum kaynaklar surekli harcandigi icin zaten para ve kaynak icinde yuzmuyoruz benzer oyunlardaki gibi. bide oyun koloni kurmaca ve idare etmece, endgame de tam olarak bu, ilerde uzaylilar saldirmiyor yada gemiler basip heryeri ele gecirmiyoruz, %99 kayadan olusan bir gezegende koloni kurup bunu idaresini yapiyoruz her daim, ona gore alin :) 3 gezegen var ama oyun satarsa daha da ekleriz belki ilerde diyordu yapimcilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Norak said: ... ilerde uzaylilar saldirmiyor yada gemiler basip heryeri ele gecirmiyoruz, %99 kayadan olusan bir gezegende koloni kurup bunu idaresini yapiyoruz her daim... random event olarak boyle seyler olsa eglenceli olabilirdi aslında. options dan toggle edilebilir, isteyemeyen gormez. bir rts degil de, Civ in disasterları gibi. savunma ve military de kurabilsen mesela, bu random eventler icin. modlanabiliyor mu bu acaba? uğraşırım belki biraz. (modding tool varsa tabi. yoksa o kadar yetenegim yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 disaster tarzi seyler var iste meteor, kum firtinasi, solar flare, terorist falan vb. bazilarina mudahele edebiliyoruz, bazisina edemiyoruz gecmesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 cikmis, 26 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Norak said: cikmis, 26 tl beklenen haber (tu) Kaç GB? akşam indiriyim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 600 mb galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Content hemen bitiyor mu banished gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 iyi ya guzelmis oyun, 2 kere falan duzeltilemez sekilde patlattiktan sonra cozdum. adamlari sirf patatesle beslemeyin yanina et met biseyler de koyun. basta verilen sinirli kaynakla belli binalari yapmaniz lazim uretim icin, yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 oyun hakkında steam forumlarında bi yazı vardı şöle diyordu mesela yemek yapan adam mutsuz olup yemek yapmayı bırakıyor millet açlıktan ölüyor. başka bi gezegene koloni kuruyosun adam işini yapmayı bırakıyo mutsuzum diye asadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 patates iyidir, yalniz ketchup stogunuza onem vermeliniz yoksa vicodine diplemek zorunda kalabilir koloniniz sdsfsdf https://s1.yimg.com/bt/api/res/1.2/8PoBcZqC_b8GPJhaAq3eVg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztjaD01MDE7Y3I9MTtjdz03NTI7ZHg9MDtkeT0wO2ZpPXVsY3JvcDtoPTQyMDtpbD1wbGFuZTtxPTc1O3c9NjMw/http://media.zenfs.com/en_uk/News/TheJournal.ie/martian-2-752x501.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Biraz tepkilerinize bakıyım, almayı düşünüyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 daha mutsuzluk gormedimde bendeki gibi saglik malzemesi yokken medic dahil herkes yemekten hasta olunca uretim/tamir falan hicbirsey yapamadigimiz icin kotu oluyor asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 "Mekaniği birkaç saatte öğrendikten sonra sıkıyor, zorlayan bir şey kalmıyor" yazan var ama bilmiyorum gerçekte nasıl. Eğer öyle değilse indirimde alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 9 tane sebze saksısı (saksı diyim neyse o artık) yapmama rağmen yemek bitti. yemek saatinde yemek yemiyen iş yapmayı bırakıyor uyuyor kalkıyor.biyologlar yemek üretmeye devam etmek yerine ölmeyi tercih ettiği için üretim tamamen duruyor. ticaret gemisi geliyor 20 tane yemek alıyorum ama kimse alınan malları içeri taşımıyor. taşıyıcı robot bozuluyor kimse tamir etmiyor. 15 kişi dışarda bekleyen yemeğe rağmen tv seyrederek ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 oyle oluyor arada ama tek problem yemek degildir muhtemelen, tum islemler birbirine zincirleme bagli oldugu icin biri kopunca hop tum base eriyor bir anda, bendede bitti mesela yemek ama calisiyor adamlar hala disardan aliyorum 3-5 tane kalinca falan, diger kaynaklar var hep elimde. yemek disinda 2. onemli medikal seyler, kritik adamlar hasta olunca ilac vs yoksa gg oluyor gene uretim falan. bide adamlarin calistigi yerleri priority yapin her tip adam icin 1 tane priority olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 yemek üretiminde elektrik-su lazım sadece.açlıktan ölen ilk 3 kişi biyologlardı. bu 2. denememdi 1. de solar flare de millet dışarı çıkıp öldü. uyarı çıkmıştı sarı alarm falan okumadım bişe olunca alarm veririm dedim meğerse bina olmadan alarm verilmiyormuş.adamlar uzaya çıkmış başka gezegene çıkmış dışarda radrasyon herşeyi kavuruyor tek tek çıkıp çıkıp ölüyolar.ilk 9 kişi öldükten sonra 10. kişinin "lan dışarı çıkan ölüyor ben çıkmayım" diye düşünecek zekası yok yani. ufak ama sinir bozucu bisürü şey var. bi de rimworld e bakalım (ki bence bu oyun onun ekmeğini yemeye çalışmış) aç kalan adam yemek bulmak için herşeyi yapıyor ölüleri çiğ çiğ yemek dahil ha bu sırada deliriyor ama tv nin karşısına oturup ya yemek nerde kaldı ölüyorum bak demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar