Xaero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Yaprak sarmayla tam yaşayamadım kafasını ama bi plecebo etkisi yok değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 sipeyskeyk said: Nasıl kafası geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 haşaşlı ekmek satılan ülkede niye bu kadar şaşırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 said: Millie’nin epilepsi hastalığı, ailesi CBD* tedavi yöntemini deneyene kadar katlanılmazdı. Millie, bebekliğinden beri gün içinde 700’e yakın acı dolu ve korkunç nöbet geçiriyordu. Zor bir karar verdiler ve sahip oldukları her şeyi bırakarak tıbbi kenevirin yasal olduğu ve ulaşılabilir olduğu Kolorado‘ya taşındılar. Mille’nin ailesi epilepsi tedavisi için CBD yöntemini uygulamaya başladı ve anında çok büyük bir gelişme görüldü. ”İlk dozu verdiğimiz andan itibaren 15 dakika içerisinde tamamen uyanıktı ve etrafa bakıyordu” dedi annesi. CBD tedavisinin ilk 90 gününde Millie’nin ailesi hayrete düşmüştü: Bir gün içinde geçirdiği nöbetler yüzde 70-90 oranla azalmıştı. https://gaiadergi.com/yasal-olmayan-bir-hediye-cocuklar-icin-kenevir-otu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Hikaye doğru mu bilmem ama gaia dergi gördüğüm en "bilimsel görünüp bilimsel olmayan" dergi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 kenevirinde dişisi kafa yapiyor oğğlıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 doğru olsa bile son kullanıcıya anlattığı şey sıfır neredeyse yani medikal marihuana dedikleri işte thc-cbd kardeşlerden cbd'nin sentezlenip bir anlamda ağrı kesici haline getirilmesi. yutup kafa olmuyosun çok yüksek ihtimalle. bi de abd'de de halen yeni yeni denenen bişey o yüzden böyle muhtelif haberler çıkıyor. gelecekte bakalım neler olacak. türkiye tabi her türlü daha bi yüzyıl tohumlusuna muhtaç :v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 arcane said: güzel mi bari? limonlu şeftalili buzlu çayın ötesine gidemedik sadfds. çileklikaysılı falan gibi çok afedersiniz yrrak yrrak ürünler çıkarıp duruyolar çünkü. hepside eşşşşşşşşek gibi şekerli. doğadanın cam şişedeki çaylarında güzel olanlar var ama öneririrm. ŞEKERSİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Dogadanin cam sisedeki yesil cayli ice tea leri baya iyi de bulunmjyo pek. Bi de pahali tabi. Starbucks zamaninda diablo fontlu TAZO ice tea getiriyodu. Mukemmel otesi lezzetli pic biseydi hatirlayan varsa burada. Ona benziyo dogadanin tadi. Armutlusu falan da var sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Swiss'lere bak sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 doğadanın sıcak çaylarıyla buzlu çay yapıyorum ben. ama uğraştırıyor işte. soğuk gelenlere bakmadım hiç. görmedim de onları markette hayret bişey. sizden duyuyourm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://i.imgur.com/wFBMweY.jpg http://3.bp.blogspot.com/-pFn3baGRknc/UJGzwuHM1kI/AAAAAAAADB8/UvWHuhBdKyg/s1600/Sources+of+Sugar-1a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 arcane said: doğadanın sıcak çaylarıyla buzlu çay yapıyorum ben. ama uğraştırıyor işte. soğuk gelenlere bakmadım hiç. görmedim de onları markette hayret bişey. sizden duyuyourm. en güzeli öle oluyo hakkaten ya. insanın kendi çayı gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 that's the tea mama likes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Cheerios ve Oreo şaşırttı beni 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar