Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 o torrentten inenlerin cogu sıkıntılı ya aynı cbrla okuyamıyosun bile 1tb a yakin bende indirdim arabistandayken totalde 2-3 tanesini bile okumadım ipadde marvel universe app baya güzel, readcomiconline.to var offline özelliği yok ama o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 https://getcomics.info/cat/marvel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Ortaokul semalarında tanışmış olabiliriz ama işimizde, gücümüzde herifleriz artık hepimiz. Marvel Unlimited okuyun düzgün düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 geç o ayaklari mesainin yarisini cfw peşinde harciyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 GERGE said: Marvel Unlimited okuyun düzgün düzgün. ya o çok güzel bir program, abonelikle sınırsıza yakın erişim veriyor felan filan da, event sırasına göre okumak yoktu sanrıım, tek tek çizgi romanları açıp okumak gerekiyor. event sıralı torrentler daha kolayıma kaçıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 marvel universe yazmism dffs baya iyi o bundle setlerde var age of ultron öyle (40 issues tek parça) ben kalitesini vr en iyi cbrdan daha düzgün geçişini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Bone said: GERGE said: Marvel Unlimited okuyun düzgün düzgün. ya o çok güzel bir program, abonelikle sınırsıza yakın erişim veriyor felan filan da, event sırasına göre okumak yoktu sanrıım, tek tek çizgi romanları açıp okumak gerekiyor. event sıralı torrentler daha kolayıma kaçıyor :D Event sırası var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar