mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Acilmamis konusu.. Aybolmus Fifanin konusuna salca olmdan burdan devam ederiz... Degerlendirmeler guzel : http://www.metacritic.com/game/playstation-4/pro-evolution-soccer-2016 Oynamak isteyen mardoxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 lisans problemini dikkate almıyorum. her sene aynı olay. patch ile düzelir 1 haftaya. 2013 dinamiklerine geri dönmüşler. karakter animasyonları fln artmış baya. genel olarak iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bu sene pes açık ara daha iyi gibi, alasım var benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 evde canım sıkılmasın diye aldım, yine aşırı kolay ve aşırı arcade çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 zaten pesin olayı arcade olmsı değil mi ? fifanın futbol simülatörüne doğru tatsız gidişine karşı PES arcade olarak çok daha eğlenceli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 futbolun neresi eğlence ya. futbol haxball da ciddi bir meseledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 trathias said: zaten pesin olayı arcade olmsı değil mi ? fifanın futbol simülatörüne doğru tatsız gidişine karşı PES arcade olarak çok daha eğlenceli duruyor. FIFAnın neresi simülatör ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 stimülatördür o simülatör olsa duramazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bende bi kimildanma olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gameplay'de pes > fifa. geri kalan her şeyde isterse fifa > pes olsun pek bir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 fifanın konsol yüzünden umursamayıp pc'de sıçtığı yıllarda pes'e alıştık gameplay olarak. artık daha güzel de olsa alışkanlıktan vazgeçmek zor =) bana fifa çok garip geliyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 pes fifa kavgası yüzünden futbol oynamayı bıraktım kimi pesçi kimi fifacı eskiden sadece pes vardı, pes atak mı diyince eee ben fifa biliom demiyordu kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 2008 den sonra benim için hep pes vardı son çıkan fifayı daha ps4 e almadım şimdi soruyorum pes mi alayım fifa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 actua soccer 2 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar