masa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 23.30 gibi incem sabiha gökçene. Mecidiyeköye gitmem gerekiyor. Havaş yerine taksi ile metrobüs durağına gideyim istiyorum. Metrobüs ile yardıra yardıra giderim mecidiyeköye. En yakın durak hangisi sabiha gökçene? Ve tahmini kaç tl tutar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 60 70 tutar heralde metrobuse en yakın durak uzunçayır ama aslında hiç yakın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 İstanbullu değilim ama bayram sırasında ve o saatte zaten yardıra yardıra gidersin havaşla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.taksiucreti.com/?q=tr/istanbul_taksi_ucret_hesaplama Şuna göre 75 lira falan tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 kartal metrosuna gidip metroyla ünalan durağına git , oradan metrobüse aktarma yap taksiyle gitcem dersen uzunçayır metrobüs durağı en yakını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Havaşa biniyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 yol diye bölüm açılsın ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 havas/havatasa binip taksim, oradan taksiyle mecidiyekoy cok daha hizli ve ucuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 e-11 , sabiha gökçen - kadıköy expresse bin 4 TL istanbul kart ile veya havaşa bin in direkt uzun çayırda bin metrobüse, taksiden hiç bi farkı yok yaldır yaldır geliyor zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 geçen gün geldim sabiha - mecidiyeköy yaptım taksiyle. 110 TL minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sabiha taksim havataş otobusune bin, ordan da metro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 havaş baya hızlı geldi. 23.30 diye belirtmişim hala metro diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 soruyosun bi de artislik yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 umarım kızmazsın. sabiha gökçen e-3 nolu otobüs sabaha kdar olması lazım diye biliyorum. levente gel ordan taksiye bin. daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 22.30 diye okuduydum ben pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Yarın sabah sabihadan taksime gidecek birisi için en trafiksiz yol hangisi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar