Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vw lol (diesel katakullisi)

Suark

Öne çıkan mesajlar

ben bu olayın bi üniversitedeki araştırma sırasında çıktığına inanmıyorum bu arada. amerika dediğin nsa sağolsun, bu derece büyük bir düzenbazlıktan haberleri olmaması MÜMKÜN DEĞİL. bence. doğru anı beklemişlerdir sadece fişi çekmek için.

küçük çaplı bir amerika vs almanya soğuk savaşı oldu. almanyanın yanılmıyosam %23'ü ya otomotiv sektöründe yada ondan beslenen bir sektörde calısıyor. darbenin kralı vuruldu, made in germany markası da büyük zarar gördü.

şimdi okumadığını anlayamayanlar var onlar için yaziyim, hayır savunmuyorum. wolvkswagen haksızın tillahı. ama emisyonun emisyon değerlerinin kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. amerikan motorları varken hele asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kandırmıyor, açıklamalı videoyu izlerseniz tam tersi, aslında EPA testinde emisyonu düşük gösterdiği zaman daha fazla yakıyormuş yakıtı. Hep öyle yakarsa millet almaz diye de normal sürüşte devre dışı bırakıp emisyonu köklüyormuş işte.

Araçlar servise çağırılıp defeat device kaldırılarak hep legal emisyon salması sağlanırsa 2 katı mazot yakar ama, o zaman tüketiciye girer tabii, oradan da ayrı ceza yer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...