Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vw lol (diesel katakullisi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaero said:

Fransa da Volkswagen hakkında soruşturma açtı

http://tr.euronews.com/2015/09/23/volkswagen-in-tepe-yoneticisi-martin-winterkorn-istifa-etti/

yalniz en cok laf edenler fransa, kore ve japonya oldu :P otomativ sektor rakipleri olmasi tesaduf mu acaba? :P
Mesaj tarihi:
ben bu olayın bi üniversitedeki araştırma sırasında çıktığına inanmıyorum bu arada. amerika dediğin nsa sağolsun, bu derece büyük bir düzenbazlıktan haberleri olmaması MÜMKÜN DEĞİL. bence. doğru anı beklemişlerdir sadece fişi çekmek için.

küçük çaplı bir amerika vs almanya soğuk savaşı oldu. almanyanın yanılmıyosam %23'ü ya otomotiv sektöründe yada ondan beslenen bir sektörde calısıyor. darbenin kralı vuruldu, made in germany markası da büyük zarar gördü.

şimdi okumadığını anlayamayanlar var onlar için yaziyim, hayır savunmuyorum. wolvkswagen haksızın tillahı. ama emisyonun emisyon değerlerinin kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. amerikan motorları varken hele asdf.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

bence trde aynı fiyattan satmayı geçtim, zam yapsalar yine aynı satarlar da, avrupada nasıl olcak acaba. yüksek indirim yapsa bile avrupalılar almaz heralde.

Adamlar almanyada ne zam yapıyorsa burda da onu yapıyor bizi burda devlet düdüklüyor...
Mesaj tarihi:
Yok kandırmıyor, açıklamalı videoyu izlerseniz tam tersi, aslında EPA testinde emisyonu düşük gösterdiği zaman daha fazla yakıyormuş yakıtı. Hep öyle yakarsa millet almaz diye de normal sürüşte devre dışı bırakıp emisyonu köklüyormuş işte.

Araçlar servise çağırılıp defeat device kaldırılarak hep legal emisyon salması sağlanırsa 2 katı mazot yakar ama, o zaman tüketiciye girer tabii, oradan da ayrı ceza yer.
Mesaj tarihi:
Aydın Doğan'la Ciner'in grubu yavaştan saldırmaya başladı. Volkswagen falan umrumda olmaz da şu işten Şahenk zarar etsin başka bir şey istemiyorum. Çok fena haz alıyorum şu süreçten. Hafta başı ve %5 değer kaybı var Doğuş'un.
Mesaj tarihi:
Her önüne gelen dava açmaktan çok, devlet dava açar. VW sahipleri ise yalan beyan ve satıştan bireysel dava açabilir sanırım. Amerika'da böyle olacak deniyor.
  • Yeni Oluştur...